Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,639
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Sabah sucuk faslı ....

[attachment=1]

Ve kamp toplu fotoğrafımız ... Erken ayrılanlar bu fotoğrafı kaçırdı :smiley:

[attachment=2]

IMG_2419.jpg

IMG_2441.jpg

Etiketler

Gelemediğimiz için çok üzülsek de - dostların böyle güzel bir hafta sonu geçirmiş olması en az gitmiş kadar mutlu etti.
Tek tesellimiz bu.
Nice böyle güzel birlikteliklere...

Organizasyon komitesine tebrikler.

Cok keyifli bir iki gundu. Tesekkurler herkese.

İnsel ve Yagmur.

Çok güzel ve keyifli bir kamp oldu. Emeği geçen, katılan herkese teşekkürler.

bahcecim' Alıntı:
İşte bazen çok istesende olmayabiliyor.

Neye niyet neye kısmet lafı....

Süper olmuş desene kamp....

İnan bana çok güzeldi. Doyamadık. En kısa zamanda tekrarlanmalı. Mekan sorun değil . Orman deniz kenarı yeterki o ateş bu topluluk olsun.
Sayende yalan oldu kuru fasülye. Güvec yerine tencerede yapıldı. Kulakların çınladımı :smiley:

Hala foto bekliyorum. Kimsede ses yok. Daha cok fotograf olsa ne guzel olur. Omer haydi ekle artik su fotolari facebooka da bakalim. :D

Çok güzel bir gezi olduğu sucuklardan belli olsun ne yapalım bir dahaki sefere,inanın bende orada olmayı çok istedim ama yapmam gereken işler vardı bizde bayağı yol aldık tek tesellimiz bu,geziye katılan herkese emeği geçen herkese teşekkürler.fotoların devamını bekliyoruz.

Gercekten hoş bir kamptı...yolda cekilmiş bol miktarda video görüntüsü var...bir miktarda foto...yarın hepsini düzenleyip paylaşacağım...
Emeği gecen ve beni karavansız karavancı olarak aralarına kabul eden :smiley: tüm dostlara sevgiler...

Harika bir haftasonu idi. Bursa dışında olduğum için ayrıntılı yazı ve fotoğrafları ancak yarın ya da ertesi gün yayınlayabileceğim. Elimde olmayan teknik aksaklıklardan kaynaklanan gecikme için özür dilerim.
Cem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR