Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,639
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Bir adet panaroma.
[attachment=1]
Kamp ateşimizden arta kalan.
[attachment=2]
Kayalıklar.
[attachment=3]
Dönüş yolumuzda Kuzuların sessiliği. ;D
[attachment=4]
Dönüş otoyol park alanında bize yaklaşan ikiz kediler.
[attachment=5]
Nice mutlu gezilere... :smiley:

pan1.jpg

IMG_5273.jpg

IMG_5277.jpg

IMG_5294.jpg

IMG_5306.jpg

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Ferhat, senin arabayı o akşam yakamadılar ya bir daha yanmaz o araba ayrıca o fotograf çok güzel çıkmış.
Teşekkürler. ;D

Buyrun yakma teşebbüsünden bir fotoğraf daha.. ;)
[attachment=1]

Forum, Panaroma fotoğrafımı fena kırptı.
Pan1.jpg'yi 4755x500 piksel ve 445KB olarak gönderdim ama boyutunu forum kısınca, ne yazık ki kimse birşey göremeyecek. :'(

IMG_5158.jpg

Çok güzel görüntüler, özellikle kayalar hakkındaki bilgi çok ilginç ve kıymetli. Paylaştığınız için teşekkürler.

Ferhat o panorama resmi orjinal maillere yollasan,herkes birbirine dağıtır.Aynı şekilde Oğuz hocamda o toplu fotografı yollasa çok güzel olurdu.

mayıstosböce' Alıntı:
Ferhat o panorama resmi orjinal maillere yollasan,herkes birbirine dağıtır.Aynı şekilde Oğuz hocamda o toplu fotografı yollasa çok güzel olurdu.
Birkaç ufaltılmış panaromayla birlikte toplam 126 fotoğrafa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. :smiley:
Şu rapid'i pek sevmiyorum ama şimdilik en iyi çözüm halen bu galiba. ::smiley:
http://**.com/files/365089015/Pembe_Kayalar.zip
Not: toplam 12MB olarak ufaltılmıştır.

Levent senin çektiğin resimler yokmu?
Bir kaç senin minübüsün resmi vardı, koltukları karşılıklı dönmüş haliyle idi birisi.
Başka resimleri varsa onları da görelim müstakbel camperinin ve kampınızın...

arı' Alıntı:
Levent senin çektiğin resimler yokmu?
Bir kaç senin minübüsün resmi vardı, koltukları karşılıklı dönmüş haliyle idi birisi.
Başka resimleri varsa onları da görelim müstakbel camperinin ve kampınızın...

valla benim camperin sadece koltukları var başkada içi boş ;D ;D ;D, daha tamamlayamadık Ahmet bey,
resim konusuna gelince o ayrı hikaye, gittiğimiz gün ve akşamı ağbimle birbirimizle dalga geçtik ağbim fotoğraf makinasını almak istemiş pilleri boş, bari kamerayı alayım demiş aküleri boş, sinirlenmiş çocuklara gelmiş benim fotoğraf makinesiyle hava atayım dedim tam çıkardım benim pillerde boş, hemde yedekler dahil, akşam oldu yatakları şişireyim dedim pompanın şarjı yok, yani tam komediydi,
bizim açımızdan ;D ;D ;D

buralpdi' Alıntı:
valla benim camperin sadece koltukları var başkada içi boş ;D ;D ;D, daha tamamlayamadık Ahmet bey,
resim konusuna gelince o ayrı hikaye, gittiğimiz gün ve akşamı ağbimle birbirimizle dalga geçtik ağbim fotoğraf makinasını almak istemiş pilleri boş, bari kamerayı alayım demiş aküleri boş, sinirlenmiş çocuklara gelmiş benim fotoğraf makinesiyle hava atayım dedim tam çıkardım benim pillerde boş, hemde yedekler dahil, akşam oldu yatakları şişireyim dedim pompanın şarjı yok, yani tam komediydi,
bizim açımızdan ;D ;D ;D
Levent Bey, bizler neci oluyoruz. ???
Sarj cihazı olan varmı deseniz, birkaç kişide çıkardı. Ben dahil. Pillerinizi şarj ederdik. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Levent Bey, bizler neci oluyoruz. ???
Sarj cihazı olan varmı deseniz, birkaç kişide çıkardı. Ben dahil. Pillerinizi şarj ederdik. :smiley:

dört adet pili şarz ettim bir hafta önceden hazırladım fakat piller bozulmuş galiba ,kampta elektirik olmayınca açıkcası aklıma gelmedi, bizim için çok problem olmadı bol bol dalga geçtik aramızda :D, dalga geçmemizin nedeni biz fotoğrafcı çocuklarıyız ;D ;D ;D birdahaki kampta ihtiyaç olursa kapınızı çalarım söz :smiley:

Cengiz bey pil vermeyi teklif etti sağolsun bizde kahrettik çekmeyeceğiz diye almadık ;D ;D ;D

Neyse canını sıkma Levent, kamplara katıldıkça eksikliklerini görüp zaman içerisinde tamamlayacaksın.
Levent Bey, bizler neci oluyoruz.
Sarj cihazı olan varmı deseniz, birkaç kişide çıkardı. Ben dahil. Pillerinizi şarj ederdik.
bu cümleler veya benzeri genellikle tüm kampçıların ortak felsefesidir. İstisnaları elbet vardır ama çoğunlukla tüm kampçılar gerektiğinde yemeğini, suyunu, yakıtını ve benzeri tüm imkanlarını karşılıklı olarak paylaşmaktan mutlu olur. Kamçılık da bunu gerektirir. Bazı çok titiz arkadaşlarımız hariç hemen her kampçının kampa geldiğinde bir çok eksiği ortaya çıkar. Bunuda çeveresindeki diğer uygun kamçılardan gidermesinden daha doğal birşey yok. Mamafi bunu istismar eden bazı insanlar da olmuyor değil. Ama onlar da zaman içinde ya kampçılığın gereklerini yerine getiriyor ya da kamçılıkdan uzaklaşıyor.
Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim paylaşmak kampçının en önemli özelliğidir.

vallahi süper bır gezi süper bir manzara eşliği varmış.ya kardeşim uzaktayız yakın deyılızkı hemen çıkıp gelelim bırazda bizim bu taraflara doğru yolunuz düşsede böyle güzel bir kap ateşini bizde görsek..inş allah erdek kapıdağınada yolınuz düşer buralarda da bır dosttunuz olduğunu unutmayın.gezinizi takip etmeye devam edıyorum saygılar

saygı değerli karavan dostlarım..şimdi okuduğum vede gördüğüm kapıdaığı..27..28 mart ta erdeğe gelmenizden dolayı inanın çok menun olduk burdakı karavancı arkaadşlarla beraber bandırma karavncılarda dahil.sizleri aramızda goremkten çok menun olacaığız gelmenızı ved sızlerı misafır etmekten cok menun kalcaığız..bız burdayız sızın için ne gerekıyorsa yapmaya hazırız..sormak veye ısteklerınızı bıldirmeniz yeter..saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR