Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,644
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Espirili anlatımın ve güzel fotoğraflar için teşekkürler, Cem. Hele 2653 nolu fotoğrafa baktıkça kopuyorum.

Etiketler

Yazı ve fotoğraflarıyla katkıda bulunan başta Cem olmak üzere, herkese teşekkür ederim. Cem'in yazıları da bayağı dikkat çekiyor hani, Haldun Ağabeyinden el mi aldı ne?.. :D

Cavid Sezen

Oooooffff, oooooof, offooooffff....bir daha ooooooffff !!!!!!!!!!!!
Olmaz ki kardeşim bu karavancıların hepsini şikayet edip içeri tıktıracağım. Kış ortasında dağ başına gidip toplu eylem yaparsınız haaaaa!
Memleketin tüm odunlarını yakıp, tüm sucuklarını tüketip kıtlık getirirsiniz öyle miiiiii?
Sallandırıcan birkaç karavancıyı bak bi daa yapıyolarmı?
Kardeşim kolesterol var sucuk dokunur dedik, sağlığınız için yanınızda bir doktor bulundurun dedik, siz aramayın ben bir tanıdık doktor ayarlarım para pul istemez dedik amaaaa nerdeeee????
çok kızdım çooookkkk...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

aslanahmet' Alıntı:
Espirili anlatımın ve güzel fotoğraflar için teşekkürler, Cem. Hele 2653 nolu fotoğrafa baktıkça kopuyorum.

Hakan abi bende 2675 nolu fotoya bakıp bakıp gülüyorum yalnız dikkatimi çekti senin olduğun her karede elinde mutlaka bir lokma birşeyler var tam yiyenbilir modundasın ;D ;D ;D

Valla ne diyeyim nefis bir gezi ve kamp olmuş. Cem de öyle ballandıra ballandıra anlatmışki yaaniiiii.

Şeref

Biraz gec oldu ama bunlarda benden....
http://www.facebook.com/album.php?aid=154783&id=521958397&l=037843140f
video hazırlanıyor pek yakındaaaaaaa

Eh bensiz sucuk yersiniz, diger kardesinize haber bile vermezsiniz. Hangi arada yediniz, kokusu bile gelmedi. Sabah 9 da kalktik o arada becerdiniz anlasilan. Hele o guvecten haberimiz bile olmadi. Bir daha ki kampta onunuzdeyim. Cok ayri dusmusuz burada anlasildi. Hepsi tecrube hepsi.

insel' Alıntı:
Eh bensiz sucuk yersiniz, diger kardesinize haber bile vermezsiniz. Hangi arada yediniz, kokusu bile gelmedi. Sabah 9 da kalktik o arada becerdiniz anlasilan. Hele o guvecten haberimiz bile olmadi. Bir daha ki kampta onunuzdeyim. Cok ayri dusmusuz burada anlasildi. Hepsi tecrube hepsi.

[attachment=1]

İnsel bu foto sucuktan az birşey önce herkes uyurken çekilmiş halidir Levent Hocamın hızına ben bile yetişemiyorum ,ne zaman geldi nezaman mermere sucuk koyduk anlayamadım,Cem i kaldıralım mı dedik,çünkü Cem de bir hareket görmedim,sonra amannn boşver ne kadar az arkadaş o kadar çok sucuk dedim ama kardeşim sucukları mermere yaklaştırdık adam ful teçhizat montla geldi,adam perde arasından bizimi izliyordu anlamadım.
Ayrıca Ömer hocam geldi ona tadımlık verdik gitti sonra tekrar geldi,İnsel de istiyor dedi,yine verdik gitti,arkasından Yağmur da peynir istiyor dedi,gitti biz sizin araca yolladık,sanırım sen annemin bir sözünü hiç duymadın 'ağzını açacağına,gözünü açacaksın'

sucuktan önce.jpg

Kaçırdık şahane ortamı... :'(
Kefken sucuk falan güzel de, tüm dostlar birarada ya, asıl o güzelliği paylaşamadığıma yanarım...
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık...
Erdek yolcusu kalmasın, otobüsümüz hareket etmek üzeredir... :D

osak' Alıntı:
Biraz gec oldu ama bunlarda benden....
http://www.facebook.com/album.php?aid=154783&id=521958397&l=037843140f
video hazırlanıyor pek yakındaaaaaaa
Gelsin,Gelsin videoda gelsin iyice hayıflanalım..Çadırda üşürüz diye korktuk,küçük bir koruyu yaktığınız kamp ateşini görünce bu korkumun da yersiz olduğunu gördüm ancak ..geçti bor'un pazarı diyeceğiz.Çekiliri,mobil yapma zamanı gelmiş demekki.(40 kere deyince olurmuş ya bende her yere yazıyorum 40 dolsun diye)

yaybek' Alıntı:
Hakan abi bende 2675 nolu fotoya bakıp bakıp gülüyorum yalnız dikkatimi çekti senin olduğun her karede elinde mutlaka bir lokma birşeyler var tam yiyenbilir modundasın ;D ;D ;D

Haklısın Yusuf'um. Ben kamp alanlarında genelde ekmek arası (sucuk, ton balığı, peynir) yaparım. Onu da elime alır geze geze sohbet ederek yerim. Sağolsun arkadaşlar hep o anda görüntülemişler :smiley:

Bir sayfaya bakıyorum,Haldun beyin harika yazısı. Bu bölümde Cem'in harika
fotoroman kıvamında resim ve yazıları ve dostların güzel temennileri
herkese teşekkürler. Eline sağlık Cem.
Levent

mayıstosböce' Alıntı:
[attachment=1]

İnsel bu foto sucuktan az birşey önce herkes uyurken çekilmiş halidir Levent Hocamın hızına ben bile yetişemiyorum ,ne zaman geldi nezaman mermere sucuk koyduk anlayamadım,Cem i kaldıralım mı dedik,çünkü Cem de bir hareket görmedim,sonra amannn boşver ne kadar az arkadaş o kadar çok sucuk dedim ama kardeşim sucukları mermere yaklaştırdık adam ful teçhizat montla geldi,adam perde arasından bizimi izliyordu anlamadım.
Ayrıca Ömer hocam geldi ona tadımlık verdik gitti sonra tekrar geldi,İnsel de istiyor dedi,yine verdik gitti,arkasından Yağmur da peynir istiyor dedi,gitti biz sizin araca yolladık,sanırım sen annemin bir sözünü hiç duymadın 'ağzını açacağına,gözünü açacaksın'

Gozum acildi. Yandiniz. :D
Bu arada Omer benim adimi kullanarak ikinci porsiyonu da mi goturdu diyorsunuz orayi anlayamadim. :D

insel' Alıntı:
Sucuk yerken sende pireler uçuşuyordu :smiley:))) Bende pek tadını alamadım ama ne yapalım :smiley:))

osak' Alıntı:
Sucuk yerken sende pireler uçuşuyordu :smiley:))) Bende pek tadını alamadım ama ne yapalım :smiley:))

Ozaman demek ki ağzını açacağına gözünü açacaksın İnsel..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR