Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,639
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Bir kaç foto daha.

Kefken 009.jpg

Kefken 011.jpg

Kefken 012.jpg

Kefken 013.jpg

Kefken 032.jpg

Etiketler

Başımın tatlı belası
[attachment=1]

Sessiz diğer arkadaşı. Gerçekten hiç sesini duymadım.
[attachment=2]

Levent Bey'in hazırlayıp pişirdiği güveçi Bülent servis yaparken. Gerçekten güzeldi. Ellerine sağlık Levent Bey.
[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Kefken 031.jpg

Kefken 025.jpg

Kefken 020.jpg

Kefken 022.jpg

Kefken 023.jpg

Cem'i de T3 sever yaptık.
[attachment=1]

Ve ben de.
[attachment=2]

Benim kampım.
[attachment=3]

Kefken 027.jpg

Kefken 026.jpg

Kefken 028.jpg

Kefken 034.jpg

Kefken 044.jpg

osak' Alıntı:
Gercekten hoş bir kamptı...yolda cekilmiş bol miktarda video görüntüsü var...bir miktarda foto...yarın hepsini düzenleyip paylaşacağım...
Emeği gecen ve beni karavansız karavancı olarak aralarına kabul eden :smiley: tüm dostlara sevgiler...

Ömer Bey yolu açtınız.Bir daha sefere ben de katılmayı talep edicem. :D

Saygılarımla
Tayfun Sözer

[attachment=1]

DSC05138[1].jpg

Harika bir gezi güzel yemekler iyi arkadaşlar çok kıskandım bundan sonraki geziye bende katılmak istiyorum(tabi Yusuf usta izin verirse) :D :D :D

ağbim ile beraber çok güzel bir haftasonu geçirdik, en son biz kampa katıldık ama yerimiz ve manzaramız mükemmeldi, doya doya tadını çıkardık. dostlarla tanıştık, karşılaştık hoş sohbetler ettik değerli fikirlerinden yararlandık, emeği geçen herkese çok teşekkürler :smiley:

gittiğimiz mekan'da Osmanlı döneminde taş çıkarmak için kullanılan yermiş, dikdörtgen şeklinde kesilerek çıkarılan taşlar İstanbul'a getirilmiş, pembe renkli kayalar suyun içinde iken yumuşak fakat çıkarıldıktan sonra sertleşen yapıları sayesinde, İstanbul'da Sultanahmet Camii dahil bir çok cami inşasında ve Anadolu Hisarı'nın inşaasında kullanılmış

DSC00588.JPG

DSC00589.JPG

DSC00594.JPG

DSC00591.JPG

Levent Bey ben de peynir kalıbı gibi düzgün kesilmiş bu dev taşları merak ediyordum. Aydınlattığın için teşekkürler. O gün kü teknoloji ile bu dev taşları nasıl kesip nasıl kaldırıyorlarmış. Muamma.

aslanahmet' Alıntı:
Levent Bey ben de bu peynir kalıbı gibi düzgün kesilmiş bu dev taşları merak ediyordum. Aydınlattığın için teşekkürler. O güngü teknoloji ile bu dev taşları nasıl kesip nasıl kaldırıyorlarmış. Muamma.

bende çok merak edince eve gelip hemen araştırmaya başladım internetten, birde bu taşları İstanbul'a nakliyesini yapmışlar, büyük ihtimalle büyük kadırgalarıyla denizyolu ile getirmişlerdir

Herkesin keyif aldığı bir kamp olduğu anlatılanlardan ve resimlerden belli oluyor.Daim olmasını bizlerinde fırsat bulup etkinliklere katılma arzusuyla.

Kayalar hakkındaki bilgilendirme için teşekkürler Levent bey.Bende kendi kendime denizin içine bile beton dökmüşler diye sinirlenip duruyordum. :mad:

gezmen' Alıntı:
Ateşten başka birşey yok muuu?.. Ağlatmayın o balıkları, sucukları, köfteleri... Yarasın!..

Selamlar tümünüze..
Cavid Sezen

Klavyene Sağlık Cavid Bey.
;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.