Kayseri'deki 110'lar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c126 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,812
Ynt: Kayseri'deki 110'lar

Merhabalar Bülent Bey,

Dün yeni plakalarım ve ruhsatım geldi, ruhsata 10 kişilik hususi arazi aracı yazmışlar ve muayene istasyonu 1 yıllık muayene vermesine rağmen emniyet ruhsata 2 yıl olarak işletmiş! yırttık heralde biz de? Acaba 2 yıl sonra muayeneye gittiğimde sistemlerinden 1 yıllık verildiğini tespit edip ceza işletirlermi, yoksa emniyetin ruhsata yazdığı mı geçerlidir ki? Bu arada ben atiker taktırdım ve direkt karburatöre bağlandı yani mikser yok, beyin de bildiğim kadarıyla 100'lük, çekişte hiçbir sıkıntı çekmiyorum benzinden hiç ama hiç fark yok, 400'den 350'ye düştü yakıtı, lpg yeni olduğundan böyle, daha da düşer diyorlar.

Etiketler

c126' Alıntı:
Merhabalar Bülent Bey,

Dün yeni plakalarım ve ruhsatım geldi, ruhsata 10 kişilik hususi arazi aracı yazmışlar ve muayene istasyonu 1 yıllık muayene vermesine rağmen emniyet ruhsata 2 yıl olarak işletmiş! yırttık heralde biz de? Acaba 2 yıl sonra muayeneye gittiğimde sistemlerinden 1 yıllık verildiğini tespit edip ceza işletirlermi, yoksa emniyetin ruhsata yazdığı mı geçerlidir ki? Bu arada ben atiker taktırdım ve direkt karburatöre bağlandı yani mikser yok, beyin de bildiğim kadarıyla 100'lük, çekişte hiçbir sıkıntı çekmiyorum benzinden hiç ama hiç fark yok, 400'den 350'ye düştü yakıtı, lpg yeni olduğundan böyle, daha da düşer diyorlar.
sanırım sorun olmaz koltuk sayısı ve 1 yıllık konusunda tüvtürk yanlış bir uygulaması var emniyet iki yıl diyor tüvtürk 1 yıl yapıyor kanun ve prosedürler net değil sanırım uygulamayı yapan çalışan mantığı ile hareket ediyor
direkt karbiratör uyguladığınız sistemin fotoları başka bir başlık altında bizle paylaşırsanız memnun olurum

kokteknik' Alıntı:
ben gittim gördüm araçları hatta ikincisini aldım bir arkadaşıma yeşil araçlar pert yani yedek parça olmuşlar ama laciler gayet iyi durumda plaksını çıkar araziye çık
içine para harcamın lazım 500-600 tl ye iç döseme tavan kaplaması ve tabanı yaptırdık 600 tl lpg takılması 1000 tl lastik 350 tl civarında ön ızgaralar ayna kapı kilitlerinde eksik parçalar gibi harcarsınız yani 2500-3000 tl aldıktan sonra harcayacağınız rakam başka bilgi isterseniz sorabilirsiniz.

Selamlar,
Ben de dün kayserideki araçlardan birini aldım. 2 gün önce gelmiş 2 tane, durumu da gayet iyi gözüküyordu. yürüyeninde,motorunda vb. bir sorun yok,kaportada hiç çürük yok, ama aracın içi içler acısı.
kapı döşemeleri yırtık,gösterge panel çerçevesi kırık,ön koltuklar ileri geri kımıldamıyor,tavan döşemesi koyun yünü gibi olmuş, kapı fitilleri ve cam kenarlarındaki fitiller çürümüş.
benimm aldığımla aynı durumda bir tane lacivert kaldı, yeni boyamışlar ama içi masraf istiyor. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Öncelikle aracın hayırlı olsun.Birkaç sorum olacak.Kusura bakmazsan.
Araç Kaç Model?Benzinlimi? Kaça Mal Oldu? Tescile ve diğer masrafların ne kadar oldu? Renk değiştirebiliyomuyuz. Cevaplarsan Sevinirim.KOLAY GELSİN :smiley:

arkadaşlar öncelikle kayseriden araç satın alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun diyorum bende yaklasık 1 ay önce sırf internetteki 7,750 tl lik ilanlara bakarak ve arıyarak kayseriye bu soğukta land aşkıyla yanarak gittim ama karşılaştıgım manzara hoş değildi resimdeki araçlar satılmış 2 adet kalmıştı bu araçlardan biri yeni boyanmış diyeride bana göre ele alınacak durumda değildi boyalı olanı 8000 bin dediler diyeride yanılmıyorsam 7.250 bin civarındaydı işin açıkçası bunları alıp adam etmeye gözüm kesmedi bir hesap yaptım dişarıdan düzgün bir lant ile başabaş geliyordu en önemlisi motorlara güvenemedim çünkü motorum ve mekanığın telafısı yoktu benki benim şansıma kötüleri kalmıştı ama en azından bana durumları hakkında bilgi verselerdi boş yere kayseriye gitme zahmetinde bulunmazdım
bir hafta sonra aradıgım aracı buldum 12.500 tl vererek 93 model 2.5 benzinli(tüpü takılı işli) lantımı satın aldım sivas gemerekten hopya zıplaya çocuklar gibi şen geldim adanaya debriyaj sertı yatmaktan onu birtek yaptırdım şimdi yavaş yavaş aksesuar yapıyorum
bu arada yanlış anlaşılmak ıstemem kayserideki araçlarıda kötülemek değildir amacım ben sadece benim başımdan gecen land maceramı paylaşmak istedim hepsibu
saygılar
(ben yeni land alacak arkadaşlara bayındılıktan,sağlık bakanlığından,tapu kadastrodan varsa orman bakanlığından çıkmaları tavsıye ederim )benim aracın emniyetin bomba imha aracıydı 4 kişi taşıma kapasıteli daha 130 binde

bahadır1919' Alıntı:
Öncelikle aracın hayırlı olsun.Birkaç sorum olacak.Kusura bakmazsan.
Araç Kaç Model?Benzinlimi? Kaça Mal Oldu? Tescile ve diğer masrafların ne kadar oldu? Renk değiştirebiliyomuyuz. Cevaplarsan Sevinirim.KOLAY GELSİN :smiley:

Teşekkür ederim. 1987 model benzinli. 7750 araç + 650 tescil vb. + 350 lpg. Rengi hoşuma gittiği için değiştirmeyi sormadım ama bir tane yeşili laciverte boyadıklarını biliyorum, sorun olacak olsaydı boyamazlardı herhalde...
işte aldığım araç:

hayırlı olsun yeniden benim gördüğüm araçlardan değil gayet güzel ve diri görünüyor allah kaza bela vermesin bol çamurlu ve keyifli günler dilerim

foremost' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle kayseriden araç satın alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun diyorum bende yaklasık 1 ay önce sırf internetteki 7,750 tl lik ilanlara bakarak ve arıyarak kayseriye bu soğukta land aşkıyla yanarak gittim ama karşılaştıgım manzara hoş değildi resimdeki araçlar satılmış 2 adet kalmıştı bu araçlardan biri yeni boyanmış diyeride bana göre ele alınacak durumda değildi boyalı olanı 8000 bin dediler diyeride yanılmıyorsam 7.250 bin civarındaydı işin açıkçası bunları alıp adam etmeye gözüm kesmedi bir hesap yaptım dişarıdan düzgün bir lant ile başabaş geliyordu en önemlisi motorlara güvenemedim çünkü motorum ve mekanığın telafısı yoktu benki benim şansıma kötüleri kalmıştı ama en azından bana durumları hakkında bilgi verselerdi boş yere kayseriye gitme zahmetinde bulunmazdım
bir hafta sonra aradıgım aracı buldum 12.500 tl vererek 93 model 2.5 benzinli(tüpü takılı işli) lantımı satın aldım sivas gemerekten hopya zıplaya çocuklar gibi şen geldim adanaya debriyaj sertı yatmaktan onu birtek yaptırdım şimdi yavaş yavaş aksesuar yapıyorum
bu arada yanlış anlaşılmak ıstemem kayserideki araçlarıda kötülemek değildir amacım ben sadece benim başımdan gecen land maceramı paylaşmak istedim hepsibu
saygılar
(ben yeni land alacak arkadaşlara bayındılıktan,sağlık bakanlığından,tapu kadastrodan varsa orman bakanlığından çıkmaları tavsıye ederim )benim aracın emniyetin bomba imha aracıydı 4 kişi taşıma kapasıteli daha 130 binde
,sizin araç avatardaki herhalde
zırhlı idi arkadaki zırhları çıkardınız mı ilk alacağım araç sizinkiydi pazarlıkta anlaşamadık sonra bir subaya sattılar
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın

evet doğru avatardaki araç ben ilk alıp getirdiğimde döşemesini yaptırdım yan yanaklarda varmış sanırım birde altında yan yanaklardakini cıkardım ama altı daha ellemedim kısmet nediyelim bende kayseriye almaya gittim ama elim boş dönmuştum kolay gelsin

Arkadaşlar,

Malesef, üzülerek hatta kahrolarak, daha yeni aldığım aracımı, kendi alacaklarımı etraftan toplayamadığımdan satmak durumundayım.

Malum sitede ilan numarası 22575597.

Bari yabancıya gitmesin.

c126' Alıntı:
Arkadaşlar,

Malesef, üzülerek hatta kahrolarak, daha yeni aldığım aracımı, kendi alacaklarımı etraftan toplayamadığımdan satmak durumundayım.

Malum sitede ilan numarası 22575597.

Bari yabancıya gitmesin.
Cemil bey .. forumu basberi yeni okudum ... Defender edinme istegi ve heyecaninizi .. araci almanizi .. aldiktan sonra diger arkadaslara olan bilgi paylasiminiza ve yardimlariniza kadar ... bu son mesajinizi yazarken ne kadar zorlandiginizi tahmin ediyorum ... dilerim ve umarimki bu araci kiymetini bilecek birisine degerinde satip ekonomik sorunlarinizi en kisa surede cozdukten sonra sizi yeniden bir defender ustunde goruruz ..

Ertuğrul Bey,

İlginize çok teşekkür ederim. Napalım, kısmet değilmiş demek ki. Cidden moralim çok bozuluyor çünkü bu çok heveslendiğim, çok istediğim, ve de çok uzun zmandır üzerime serpilmiş ölü toprağını silkeleyip beni ayağa kaldıran, çok heyecanlandıran bir projeydi. Şansıma da, alınabilecek belki de en sorunsuz, en düzgün, 40 yılda bir ele geçecek bir araç düştü elime. İnsan kızıyor, başkalarının yüzünden kendi hayallerinizi erteliyorsunuz veya vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Ama napalım, sonuçta dünya malı, alacaklılarım da sıkıntılı, herkesin işleri kesat, zor zamanlar geçiriyor insanlar, evineçoluğuna çocuğuna ekmek götüremiyor adamlar, öyle zaman oluyor ki 2-3 hafta siftah yapmıyor esnaf. Bu yönden düşününce de olmayıversin diyorum, kısmetse birgün olur inşaallah yeniden... belki bir unimogumuz bile olur bakarsın ::smiley: hayal işte... :-\

cemil bey ilanı bulamadım dtaylı bailigiye nasıl ulaşırım araç hakkında geniş biligi verebilirmisiniz.KOLAY GELSİN

bahadır1919' Alıntı:
cemil bey ilanı bulamadım dtaylı bailigiye nasıl ulaşırım araç hakkında geniş biligi verebilirmisiniz.KOLAY GELSİN
Evet malum site sanirim sahibinden.com'dur ama ilan numarasi "bahadir"beyin yazdigi gibi calismiyor yada yanlis olsa gerek tam link vermenizde bence sakinca cok ..buralarda herkesin yaptigi birsey...
sizde bu istek kaldikca ... umarim cok geziler yapariz yada bu camia cokda buyuk degil eminim bir gun biryerlerde karsilasiriz ...
biraz once bu forum sayfasinda ayni anda 7 kisi saydimki... demekki ilgi buyuk ...
kolayliklar diliyorum .. / slm

http://www.sahibinden.com/87_orjinal_ingiliz_110sw_masrafsiz_tertemiz-27WQQaXQQ22575597WQQpXQQdisplayitem

c126' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/87_orjinal_ingiliz_110sw_masrafsiz_tertemiz-27WQQaXQQ22575597WQQpXQQdisplayitem
Umarim hayirli olur SATIS,hem size hem aliciya .... ilanda verdiginiz uzun uzun aciklamalar sayesinde alici,eminim samimi oldugunuzu anliyacaktir ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.