Kayseri'deki 110'lar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c126 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,812
Ynt: Kayseri'deki 110'lar

10000 harcadım bu hale geldi düz dizeli tavsiye etmiyorlar gücü çok düşük parça sıkıntısı yok ama sürekli üst kapak çatlatıyormuş bir de pompa prblemleri oluyormuş ama ilerde turbo dizel motor atmak için en uygunu düz dizel benimki benzinli lpg ile sorunu kısmen çözüyorsunuz güç problemi pek yok parça bol verimli sıkıntısız bir motor hard off-road için benzin şehiriçive dışı için lpg kullanıyorum
bu araçlardan bir tane edindiniz mi dizel benzinli fark etmez zaten herşeyiyle kabulleniyorsunuz ve bağlanıyorsunuz gerisi boş geliryor kim ne derse desin bir tane alın gersini boşverin

Etiketler

aracınızı aldıktan sonra hiç bir şey için acele etmeyin yavaş yavaş parça ve aksesuar işine girin her ustaya gidip bayılmayın çok ticari davranıyorlar parça satanlar da tamir edenler azami kendiniz yapmaya çalışın aracına güzel bir şey yaptıran digeriyle de paylaşıyor turhalda ve ığdırda kayseride kankalarım var ben ön tamponu yaptırdım giresunda bir arkada gönderdim turhaldan bana iç kaplamalar gelecek sizde bu tür yapımlardan faydalanın

Arkadaşlar,

Ankara - İvedik'ten fotoğraflar ve bilgiler aşağıdaki link'tedir:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48201.0

Arkadaşlar,

Allah'ın izniyle yarın Kayseri'ye gideceğim, araçların güncel fotolarını ve durumları hakkında bilgiyi akşam aktarmaya çalışacağım.

Oraya kadar gitmişken sormak istediğiniz olan veya merak ettiği olan varsa bu geceye kadar buradan bana ulaşsın. Yarın bizzat araçların sahibinden öğrenirim ve de kendi gözlerimle incelerim.

Hemen cevap veremesem de forumda olacağım.

Arkadaşlar,

Uzuuuuuuuuuuuuuuuunnn süren Kayseri gezimizden yeni döndüm. Bol resim ve bilgi getirdim sizlere, fakat yarın yükleyebileceğim (teknik nedenlerden dolayı).

Yarın görüşmek üzere.

Bülent Bey (Kökteknik),

Enver Usta ve Serkan'ın size çok selamları var bu arada.

Arkadaşlar cevap yazmakta geciktiğim için özür dilerim. Biriken işlerden ancak fırsat bulabildim. Kayseri'ye gittim ve aracımı aldım. fotoları aşağıda bulabilirsiniz. Araç 87 model, 2.5 benzinli. Daha önce Bülent Bey'in de söylediği gibi; "kontağı çevir ve araziye çık" şeklinde. Motor saat gibi, yürüyende ufak tefekler var. LPG taktırdım. Miksersiz direkt karburatöre bağlandı, kesinlikle çekişte hiçbir fark yok. km'de 36.5 kuruş yakıyor (şehir içi). Kaportada ufak tefekler var. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]Sorularınızı bekliyorum.

SPM_A0110.jpg

SPM_A0111.jpg

SPM_A0112.jpg

SPM_A0115.jpg

SPM_A0116.jpg

Araç şu anda Ankara'da. Muayene kayseri'de yapıldı. LPG takıldı ve sızdırmalık aldık, ardından eksoz emisyon alındı. Tüm aydınlatma ve frenler elden geçtikten sonra, eksik olan arka stop ve sinyal kafeslerini Kayseri Otokar'dan aldık, silgiler değişti, 3 paçalık (tozluk) eksikti, onları aldım, arka balatalar değişti, ön fren rekorları değişti (ihtiyaç olduğundan değil, kendi isteğimle), ön panjur değişti, tüm stop ve sinyal camlarını değiştirdim, beyaz far taktım (aydınlatmıyordu orjinali), önlere 2 tane çıkma BMW uzay kasa koltuğu alındı ve akü kaput içine alındıktan sonra koltuk altındaki kutuların kesimine geçildi. Tamamını kesmeden, 10cm kadar alçaltarak ve koltuk arkasındaki demir sökülerek yeni koltuklar takıldı (ileriki resimlerde göreceksiniz, çok büyük rahatlık). Port bagaj indirilip eğri yerleri düzeltildi, boyandı. Fren ve far ayarları yapılınca da muayene istasyonunun yolu tutuldu. Orta sıra koltukların sırtları sabit değildi, sert frende öne yatıyorlardı, bunu ağır kusur yazdı arkadaşlar... fren pedalimde lastik olmaması konusunda uyarıldım!!!!... yani anlayacağınız, koltuk sırtı davasından muayeneyi geçemedim!!! dışarı çıkıp koltuk sırtlarını arkalarından geçen demire vidalayıp sabitledikten sonra tekrar girdik ve muayeneyi geçtim. Geçici plaka alıp Ankara'ya geldim. Yolda gece saat 04:30'da yağmur altında sağ ön lastik patladı :smiley: 1.5 saatlik bir tamir macerasından sonra sağ salim Ankara'ya ulaştım. Plaka'ya başvurdum, bugün çıkması gerekiyor. Sorularınızı bekliyorum.

Öncelikle hayırlı olsun .Birkaç sorum olacak umarım sıkmam.aracı kaça aldınız.Aldığnız yerde aynı temizlimke araç varım daha.Tescil için neler gerekli .Tescil aşamalarını ve dikkat etmemiz gereken hussular neler yani alırken hangi evrakları Tescilde renk ne yazdınız.Sonra rengini değiştirebiliyormusunuz.Tescile ne kadar harcadınız. Ordaki araçları alırken nelere dikkat etmeliyiz Tavsiyeleriniz nelerdir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR