Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,710
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ali dostum, tabiki sen benden daha iyi bilirsin.
nede olsa eski göz agrın ;D
Tabi adı üstinde agır devir, ama öyle dik yere geliyorsun ki , bırak gaza basmayı , aşağı bile zor bakıyorsun.

tabi bu arada yanına ve arkana bir bakıyorsunu tüm kolktuklarda yusuf lar oturuyor ;D ;D ;D

Şaka bir tarafa agır devirde biraz daha yüksek rölantide çalışması lazım bence arabanın

Ayrıca bu arada 3,5 motor bana farz olmuş görünüyor bu durumda.
Sabır bakalım , yavaş yavaş bakıyom artık

Etiketler

alii38' Alıntı:
.....
bu arada murat kardeşimiz suzukiye 2.6 pajero motoru koyuyo haberiniz varmı bilmiyorum murat fena geliyo yahşi haberin olsun sen3.5 koydurana kadar biraz zorlanacaan gibi ;D
hmm Suzukiye 2,6 pajero motor .... ne diym .. mevlam bizi korusun .. Suzukide DOĞAN motoru varken bile çoğu zaman başa çıkamıyorduk ;D

arkadaşlar arabanın az işi kaldı.canavar gibi geliyorum inşallah.
(gerçi tadilatlara makyajlara başlamadan öncede canavar gibiydi ama neyse ;D )

deveci' Alıntı:
arkadaşlar arabanın az işi kaldı.canavar gibi geliyorum inşallah.
(gerçi tadilatlara makyajlara başlamadan öncede canavar gibiydi ama neyse ;D )
unimog u dört gözle bekliyorum...

allah selamet vere kayseri ekibi sanırım çıldırdı pajero motoru :eek: rubikon :eek: unimog :eek: ben arabayı degiştirecem bende hammer alıcam kafayı yedim :p

takomistik' Alıntı:
allah selamet vere kayseri ekibi sanırım çıldırdı pajero motoru :eek: rubikon :eek: unimog :eek: ben arabayı degiştirecem bende hammer alıcam kafayı yedim :p
galloper de offroad da çok başarılı mustafa.seninde aracın hakkını vereceğine inanıyorum.(yusuf beyi yan koltuğa oturtmazsın ;D )
ama kayseride offroad çıtası araçlar açısından gerçekten çok yükseldi.
organizasyon konusunda ise hiç iyi değiliz.sivas bile her yıl düzenli güzel bir organizasyon yapıyor.
kayseride potansiyel olmasına rağmen bir türlü kendimizi aşamadık.
bizim offroad diye yaptığımız ise her gezide toprak yoldan 3-5 km gitmek sonra bir bayır bulup inip inip çıkmaktan ibaret.
gerçek offroad doğal bir parkur üzerinde çıkacak zorlukları aşarak bir hedefe ulaşmak.her seferinde başka yerlere araç ile daha önce gidilmemiş yerlere gitmek.

Engin kardeşim,
kesinlikle sana katılıyorum
1)birincis hala şöyle sivas gibi bir organizasyon yapamadık
2)İkinci olay ise off road mantıgı

Aynen senin dedğin gibi Yol olmayan bir destinasyonda kendimize bir hedef belirleyerek Safari tarzı ( Yade expedition -yani keşif şeklinde ) off road gezileri düzenlemek.
Inan bende böyle gezilerden hoşlanıyorum
Yok bu tepeye ben çıktım , sen çıkamadın vs vs vs..
İnşallah böyle organizasyonlar yapalım.
Bizde sivaslı arkadaşlar gibi organizasyonlar yapalım

PIKE' Alıntı:
Engin kardeşim,

Aynen senin dedğin gibi Yol olmayan bir destinasyonda kendimize bir hedef belirleyerek Safari tarzı ( Yade expedition -yani keşif şeklinde ) off road gezileri düzenlemek.
yahşi kardeş offroad yapan aynı düşüncede birinin daha olması güzel birşey.
söylediğimiz sekilde aladağlara,hacer ormanlarına vb yerlere kamplı geziler düzenlenebilir.

deveci' Alıntı:
galloper de offroad da çok başarılı mustafa.seninde aracın hakkını vereceğine inanıyorum.(yusuf beyi yan koltuğa oturtmazsın ;D )
ama kayseride offroad çıtası araçlar açısından gerçekten çok yükseldi.
organizasyon konusunda ise hiç iyi değiliz.sivas bile her yıl düzenli güzel bir organizasyon yapıyor.
kayseride potansiyel olmasına rağmen bir türlü kendimizi aşamadık.
bizim offroad diye yaptığımız ise her gezide toprak yoldan 3-5 km gitmek sonra bir bayır bulup inip inip çıkmaktan ibaret.
gerçek offroad doğal bir parkur üzerinde çıkacak zorlukları aşarak bir hedefe ulaşmak.her seferinde başka yerlere araç ile daha önce gidilmemiş yerlere gitmek.
Engin sğl .. yani Erciyesleri , Bayramhacıyı , Dadağlıyı hepsini bir kalemde çöpe attın..
Bulunduğumuz bölgede ormanlar ve girilebilecek ırmaklar dereler vardıda girmedikmi..
Sivastaki gibi özel hazırlanmış parkur istiyorsanız o farklı bir yarış kategorisi .

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Engin sğl .. yani Erciyesleri , Bayramhacıyı , Dadağlıyı hepsini bir kalemde çöpe attın..
Bulunduğumuz bölgede ormanlar ve girilebilecek ırmaklar dereler vardıda girmedikmi..
Sivastaki gibi özel hazırlanmış parkur istiyorsanız o farklı bir yarış kategorisi .
ertuğrul abi ben genellikle böyle oluyor düşüncesiyle yazdım.
gittiğimiz o 3 gezide çok eğlenceli ve güzeldi.
ama kayseri içindeki pazar günleri gidilen ve sabah erken gidilip öğleye geri döndüğümüz geziler anlattığım gibiydi.
kayseride de çok güzel yerler var ama işte nasıl oluyorsa gidip keşfedemiyoruz.
özel parkur yarışını ben sevmiyorum.bu yarışlar daha çok hıza dayandığı için ve benim unimogun da hızı belli olduğu için şansım yok zaten.
ancak ağır offroad parkuru olursa o zaman iş başka....

PIKE' Alıntı:
Engin kardeşim,

Bende yahşiye katılıyorum..

Ertugrul bey merhabalar, sizinle daha yüz yüze karşılaşamadık ama inşallah sivas organizasyonunda tanışırız.
Kayseri ekibiyle birlikte yaklaşık 2 yıldır bu organizasyonlara katılıyorum ama malesef genelde hep aynı Enginin dediği gibi oluyor.

Tabi geçmişte iyi organizasyonlarda oldu. şimdi kimsenin hakkını inkar etmiyorum. ama Nigde çamardı, yozgat ormanları vs . Esasında hep beraber güzel şeyler yapabiliriz.
Arkadaşların çogu beni bilir. Ben seve seve organizasyonlar için elimden geleni yapmaya hazırım

Ertuğrul abi Bayramhacıyı unutabilmiş değiliz. Gayet lezzetli idi. Ama tek kusuru tekrarının olmaması :smiley:

noluyo orda arkamdanmı atıyosunuz yoksa :D :D :D gezilerimizin nesi varmış arkadaşlar hiç biriniz off road da dile getirmiyosunuz bu olayları konuşalım bende çok farklı düşünmüyorum bu arada işin açıgı fakat atladıgımız bişey var şu ana kadarki gezilerde 2 3 en fazla 4 saat içersinde geri dönüyoruz o tarz gezileri bu zaman aralıgında tamamlayamayız ve bu seferde geziye katılacak arkadaşların sayısı azalır gibime geliyo neyse ŞU YENİ ARAÇLARIN KUYRUKLARINI Bİ DOGRULTALIM YEMEKDEDE BUNLARI DETAYLICA KONUŞALIM ;D ;D ;D ;D

KUYRUK DOGRULTACAK KAYSERİ OFF ROAD EKİBİ İSİMLERİ !!!!!duyrulur!!!!!!

1 yahşi kürtüncü pajero
2 hasan eskici suzuki
3 ahmet kirikoglu cj 5
4 okan güpgüpoğlu rubicon (bu arada en egriside bu ) ;D
5 mustafa fındık galloper
6 irfan büyükdağ disco 1
7 ali saracoglu cherokee
8 engin kaplan unimog

___________________UNUTTUGUM VARSA HATIRLATIN ARKADAŞLAR gözden kaçmasın :D ________________________________

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri