Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,712
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

deveci' Alıntı:
http://
[/img]45#msg543245 date=1265567804]
mustafa bey ve ertuğrul bey ile kızılırmak kenarında

Merhaba Engin. Ben Ömer (enişten) Sitenize bende üye oldum.Yazıları okuyunca bende bi JEEP almaya karar verdim gibi.
Jeep Cherokee Grand Cherokee 4_0 V6 GRAND CHEEROKE #21324617 - sahibinden_com_dosyalar
Baktım. Bir inceleyip bana önerlerde bulunurmusun

thmb_213246179cr.jpg

Etiketler

38kayserili' Alıntı:
Merhaba Engin. Ben Ömer (enişten) Sitenize bende üye oldum.Yazıları okuyunca bende bi JEEP almaya karar verdim gibi.
Jeep Cherokee Grand Cherokee 4_0 V6 GRAND CHEEROKE #21324617 - sahibinden_com_dosyalar
Baktım. Bir inceleyip bana önerlerde bulunurmusun
mrb ömer
sana jeep cherokee xj 4.0 (kare kasa) tavsiye ederim
fiyatlar 12,000-tl den başlıyor

Ağaç yaşken egilir ya huyundan ya suyundan diye boşa dememişler ya bu da benim oğlum

Görüntü0307.jpg

Görüntü0306.jpg

lada bana bir numara küçük geldi bende büyügünü aldım.

Fotoğraf-0044.jpg

evet arabanın kuyruğu eğri duruyor.mustafa düzeltmek için bir offroad gezisi düzenler artık ;)

hayırlı olsun mustafa kardeşim..

ali hocam sen bugun gelmedin biz zincirede ye 6 araba gittik. tam mustafa beyin arabasının kuyrugunu düzeltecektik.
arabanın kuyruk tümden egrildi :smiley:
neyse mustafa bey yarın hallettirir..

herkeslere tşk ederim. bugün ufak bir geziye katıldım ama erken ayrılmak zorunda kaldım çünki arabam 4x4 geçmiyor yarın huplara baktıracagız artık.

bizim ufaklık baba benim resmim neden yok dedide bende koyalım o zaman dedim

Fotoğraf-0002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR