Gecmis olsun ... sizde yaralanma olmamasi teselli verici ....dablaya' Alıntı:saolun arkadaşlar allah beterinden saklasın Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık ölmüş ben bunları biçmeyim diye kritik yerde manevra yaptım zatımuhterem durmadı bile ama plkası haala aklımda olaki bi yerde gene karşılaşırsak bu kez affetmem
dablaya' Alıntı:saolun arkadaşlar allah beterinden saklasın Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık ölmüş ben bunları biçmeyim diye kritik yerde manevra yaptım zatımuhterem durmadı bile ama plkası haala aklımda olaki bi yerde gene karşılaşırsak bu kez affetmem
sen iste yeter tabiki var nezaman istersen gideriz.isterseniz pazara buluşuruz bir yamula yaparız.omergin' Alıntı:mustafa bey var mı yakında bulusma? benim araç hazır gibi artık..
dilerseniz pazar günü yamuladan girerek erkiletten çıkarız. bu arada birde mangal yakar yiyenbilir bölümüde yaparız. pazar günü saat 09:00 da pastırmacılar parkında buluşur oradan yola çıkarız.dablaya' Alıntı:bana uyar 5317935217 hasan