Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,714
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

...........

Nokıa N95 1183.jpg

Etiketler

herşeyden önce bu resimi görünce içim cız etti. geçmiş olsun gezi planımız çok yakında buradan duyurusunu yapacagız en azından sizlerle tanışma fırsatı bulmak içinde olsa bir gezi düzenleyecegiz.

geçmiş olsun devrilen defender a üzüldüm.
kazada yaralanan falan oldumu geçmiş olsun

saolun arkadaşlar allah beterinden saklasın Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık ölmüş ben bunları biçmeyim diye kritik yerde manevra yaptım zatımuhterem durmadı bile ama plkası haala aklımda olaki bi yerde gene karşılaşırsak bu kez affetmem

SPn_A0136a.jpg

Nokıa N95 1893.jpg

Nokıa N95 1886.jpg

dablaya' Alıntı:
saolun arkadaşlar allah beterinden saklasın Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık ölmüş ben bunları biçmeyim diye kritik yerde manevra yaptım zatımuhterem durmadı bile ama plkası haala aklımda olaki bi yerde gene karşılaşırsak bu kez affetmem
Gecmis olsun ... sizde yaralanma olmamasi teselli verici ....

dablaya' Alıntı:

Büyük geçmiş olsun...

arkadaşlar mustafa beyinde söylediği gibi kayseride hafta sonları 4x4 araçlarla offroad gezisi organizasyonu düzenlemeyi düşünüyoruz
katılmayı düşünenlerin buradan ad soyad,ve cep tel nolarını vermelerini rica ederiz.

mustafa bey var mı yakında bulusma? benim araç hazır gibi artık..

omergin' Alıntı:
mustafa bey var mı yakında bulusma? benim araç hazır gibi artık..
sen iste yeter tabiki var nezaman istersen gideriz.isterseniz pazara buluşuruz bir yamula yaparız.

dablaya' Alıntı:
bana uyar 5317935217 hasan
dilerseniz pazar günü yamuladan girerek erkiletten çıkarız. bu arada birde mangal yakar yiyenbilir bölümüde yaparız. pazar günü saat 09:00 da pastırmacılar parkında buluşur oradan yola çıkarız.
katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini ve kaç kişi katılacaklarını belirtsin.

1- mustafa fındık (1 kişi)

dilerseniz pazar günü yamuladan girerek erkiletten çıkarız. bu arada birde mangal yakar yiyenbilir bölümüde yaparız. pazar günü saat 09:00 da pastırmacılar parkında buluşur oradan yola çıkarız.
katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini ve kaç kişi katılacaklarını belirtsin.

2- hasan say

bogazköprüden çıkacagız anlaşılan mustafa bey katılacak arkadaşların telefonları sizde varsa haber verirseniz sevinirim sadde 2 araç olmayız umarım bi kaç kişi daha katılır

2- hasan say (1 kişi)
3- ömer ergin (1 kişi)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR