Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,712
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48768.new#new
resimlerimizi bu adrese topluyoruz resim gönderen arkadaşlara sevgiyle

Etiketler

resimler görünüyor(ellerine saglık) ve devamıda bekleniyor:smiley:

rersimleri attık diye biz biryere gitmedik buradayız.

dablaya' Alıntı:
Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık ölmüş ben bunları biçmeyim diye kritik yerde manevra yaptım zatımuhterem durmadı bile ama plkası haala aklımda olaki bi yerde gene karşılaşırsak bu kez affetmem

Büyük geçmişolsun, yeni gördüm son durum nedir SAYGILAR.

kayseride 4x4 ve off-road meraklısı arkadaşların buluşma ve sohbet alanıdır hertelden burada muhabbete açıgız.

aracınızda yüksek oranda tasarruf saglayacagını bilseniz sizde denemek istemezmiydiniz.
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=428281

herkes katılabilir mi
kayseriden defender sahibi ve hastası biri olarak soruyorum :smiley: :smiley: :smiley:

dablaya' Alıntı:
saolun arkadaşlar allah beterinden saklasın Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık ölmüş ben bunları biçmeyim diye kritik yerde manevra yaptım zatımuhterem durmadı bile ama plkası haala aklımda olaki bi yerde gene karşılaşırsak bu kez affetmem
çok geçmiş olsun arkadaşım ,sizde yaralanma olmaması büyük teselli .Allah korumuş.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52942.0 bekleriz halit bey..

mustafa bey 28 martta ki davlumbaz krizini atlattınmı ??????????? o kadar dik yere kolay çıkılmıyor...

murat51-38' Alıntı:
mustafa bey 28 martta ki davlumbaz krizini atlattınmı ??????????? o kadar dik yere kolay çıkılmıyor...
sanayide atlattırıyorlar abi hemde zıplata zıplata

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR