Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,710
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

PIKE' Alıntı:
hayırlı olsun mustafa kardeşim..

bu arada yahşi yusuf la olan akrabalıgını bitirmiş gibime geldi çıktıgı o rampadan sonra ... :D
bu arada elinizde başka resimler varsa görmek isteriz.

Etiketler

Çok güzel bir gündü. son yarım saatte organize olduk ama tadında bir tur oldu. Herkese tşkler. Bu arada galloperın nesi var merak ettim. ön kilitler miydi aceba?

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Engin senin Unimogun kuyruğuda hala eğri ... benim haberim olmadan düzelttirdiysen orasını bilmem ::smiley:
haklısın ertuğrul abi
arabanın işlerini bitirip bir çıkamadık ki araziye.
kuyruk düzeltme operasyonu için ramazandan sonra araziye gidip güzel bir gezi düzenleyelim.

geziye gelmeyi isterdim ama aksilik cumartesi arabanın radyatörünü fanını falan söktük öyle duruyordu.
ramazanda güneşin altında oruç oruç offroad biraz zor olur.

takomistik' Alıntı:
PIKE' Alıntı:
hayırlı olsun mustafa kardeşim..

bu arada yahşi yusuf la olan akrabalıgını bitirmiş gibime geldi çıktıgı o rampadan sonra ... :D
bu arada elinizde başka resimler varsa görmek isteriz.

Artık yusufu çok yanıma almıyorum. çok ısrar ediyor ama. onu aşağıda bekletiyorum :smiley:)))

bu gün aracımın 4x4 geçmeme sorununu buldum, 20 tl lik çamur sıkışmış. temiz bir bezle o çamuru oradan alıp içerisine yag bastılar halloldu. hemde cillopp gibiiii

takomistik' Alıntı:
bizim ufaklık baba benim resmim neden yok dedide bende koyalım o zaman dedim

Fotolar çok güzel, güzel gezi olmuş tebrik ederim,

Ancak, yakışıklıya neden kemer takmadınız?
Bir oğlum olsa kesinlikle araçta o şekilde seyahat etmesine göz yummazdım.
Umarım alınganlık etmeden dikkate alırsınız...

Saygılarımla,

Fırat.

takomistik' Alıntı:
bu gün aracımın 4x4 geçmeme sorununu buldum, 20 tl lik çamur sıkışmış. temiz bir bezle o çamuru oradan alıp içerisine yag bastılar halloldu. hemde cillopp gibiiii
geçmiş olsun .. böyle böyle tanıyacaksın işte aracı :smiley:

Mustafa bey , haberileri zafer ustadan aldım. çamur hubların içine sıkışmış. Sabah da ben zafer ustanın yanındaydım benimde bir rölanti problemim ama tam halledemedik.
zafer usta LPG den diyor.
Yaklaşık 10 gündür sabah arabam ilk çalıştırmada zor çalışıyor ve ayagımı gazdan çekince stop ediyor.
Isınıca bu problem kalmıyor ve rölantı 1000-1100 devirde çalışıyor .Ama motor sogukkken rölantı çok düşyor ve araç 500 devirde falan çalışıyor.

Birde bu hafta farkettim. Agır devirde 1. vitesle çok dik rampa inerken devir çok düşüyor ve araç stop ediyor .
Bir fikri olan varmı??

PIKE' Alıntı:
Mustafa bey , haberileri zafer ustadan aldım. çamur hubların içine sıkışmış. Sabah da ben zafer ustanın yanındaydım benimde bir rölanti problemim ama tam halledemedik.
zafer usta LPG den diyor.
Yaklaşık 10 gündür sabah arabam ilk çalıştırmada zor çalışıyor ve ayagımı gazdan çekince stop ediyor.
Isınıca bu problem kalmıyor ve rölantı 1000-1100 devirde çalışıyor .Ama motor sogukkken rölantı çok düşyor ve araç 500 devirde falan çalışıyor.

Birde bu hafta farkettim. Agır devirde 1. vitesle çok dik rampa inerken devir çok düşüyor ve araç stop ediyor .
Bir fikri olan varmı??

Var :smiley:

Varsa söylesene alper kardeşim.
;D
kaç lira sıkışmış olabilir???
ayrıca avans gayet iyi haberin olsun

yahşi bey benim yeni sanayide lpg dönüşüm servisim var.getirin bir bakalım.
alfateknik mühendislik ltd. şti.
yeni sayi bölgezi 1. sok. no:9 (çevreyol çıraklık eğitim merkezi yanı)
tel:3322057-0505 7314600

Engin biliyom abicim.
Ben ugrarırım senin yanına inşallah.

Bu arada arkadaşlar Okan karedşimiz yeni RUBICON nunu almış. Istanbula yükseltme kiti taktırmaya gitmiş.
Ona da buradan hayırlı olsun diyelim.

arabanın o rolanti problemi bendede vardı sabah çalışdırdıgımda soldaki cikleyi çekiyodum hararet kıpırdayana kaddar agır devirde gelince bayır çok dik deilse tabiki istop eder adı üstünde ağır devir :D gaz vermek gerek bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum

bu arada murat kardeşimiz suzukiye 2.6 pajero motoru koyuyo haberiniz varmı bilmiyorum murat fena geliyo yahşi haberin olsun sen3.5 koydurana kadar biraz zorlanacaan gibi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR