Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,708
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

alii38' Alıntı:
KUYRUK DOGRULTACAK KAYSERİ OFF ROAD EKİBİ İSİMLERİ !!!!!duyrulur!!!!!!

1 yahşi kürtüncü pajero
2 hasan eskici suzuki
3 ahmet kirikoglu cj 5
4 okan güpgüpoğlu rubicon (bu arada en egriside bu ) ;D
5 mustafa fındık galloper
6 irfan büyükdağ disco 1
7 ali saracoglu cherokee
8 engin kaplan unimog

___________________UNUTTUGUM VARSA HATIRLATIN ARKADAŞLAR gözden kaçmasın :D ________________________________

Ali gardaşım hoşgeldin. Nasıl diyorsan öyle abi.
Madem listenin en başına beni yazmışın o zaman ne zaman derseniz ben kuyrugu dogrultayım , arkadaşlarada yol göstermiş olayım.
En kısa sürede ne zaman derseniz

Etiketler

alii38' Alıntı:

1 yahşi kürtüncü pajero
2 hasan eskici suzuki
3 ahmet kirikoglu cj 5
6 irfan büyükdağ disco 1
7 ali saracoglu cherokee
8 engin kaplan unimog

___________________UNUTTUGUM VARSA HATIRLATIN ARKADAŞLAR gözden kaçmasın :D ________________________________
ali bey gerçektende kuyruğu doğrultulacak araba sayısı bayağı artmış.
bana sorarsanız sivas gezisinden sonraki haftasonu masraflar bizden olmak üzere kuyruğu doğrultacak arkadaşlar olarak hep beraber ortak geniş katılımlı güzel bir organizasyon düzenleyelim.

alii38' Alıntı:
noluyo orda arkamdanmı atıyosunuz yoksa :D :D :D gezilerimizin nesi varmış arkadaşlar hiç biriniz off road da dile getirmiyosunuz bu olayları konuşalım bende çok farklı düşünmüyorum bu arada işin açıgı fakat atladıgımız bişey var şu ana kadarki gezilerde 2 3 en fazla 4 saat içersinde geri dönüyoruz o tarz gezileri bu zaman aralıgında tamamlayamayız ve bu seferde geziye katılacak arkadaşların sayısı azalır gibime geliyo neyse ŞU YENİ ARAÇLARIN KUYRUKLARINI Bİ DOGRULTALIM YEMEKDEDE BUNLARI DETAYLICA KONUŞALIM ;D ;D ;D ;D
yok ali bey estağfurullah arkadan atma olurmu.
biz sadece acizane gönlümüzden geçenleri söylüyoruz.
mesela şöyle ekip olarak aladağlara gitsek,ormana girsek kaybolsak,yönümüzü bulamasak,arabalar çamura saplansa çıkarmaya uğraşsak,yol bitse, macera,mücadele,adrenalin güzel olmaz mı ;D

alper5005' Alıntı:
Ertuğrul abi Bayramhacıyı unutabilmiş değiliz. Gayet lezzetli idi. Ama tek kusuru tekrarının olmaması :smiley:
evet bayram hacı çok güzel bir organizasyondu.
bu konuda ertuğrul abiye tekrar çok tşkler.ertuğrul abi hem maddi hemde manevi olarak çok çabaladı uğraştı.
organizasyonu mutlaka tekrar edelim ama bu sefer masrafları bölüşerek yapalım

ben hepinizede katılıyorum. kuyruk dogrulma konusunda haksız degilsiniz. fakat ismi geçen bazı arkadaşların bu siteye ziyareti neredeyse hiç yok. bu muhabbet köşesinin zenginleşmesi için arkadaşlarımızı buraya davet edelimki onlarda fikirlerini beyan edebilsinler. bunun dışında uzun soluklu geziler belli organisazyon çabalarından sonra meydana geliyor. eger hep iyi düzenlenmiş organizasyon ararsak hem maddi hemde manevi olarak yıpranıyoruz. diger taraftan günün içinde yapılan organizasyonlarıda seviyorum çünki kaşıntımı alıyor. ;D ;D her

alii38' Alıntı:

1 yahşi kürtüncü pajero
2 hasan eskici suzuki
3 ahmet kirikoglu cj 5
6 irfan büyükdağ disco 1
7 ali saracoglu cherokee
8 engin kaplan unimog
9 bekir büyükdoğan
10 ahmet abinin cj7 yi alan ömerin gaynı ::smiley:

baracuda39' Alıntı:
yaw arkadaşlar elimde diğer fotolarda varda şuna bi el atın yükllemeyi nasıl yapacam
en altta cevap ver düğmesi var.
ona bas.
cevap kısmına birşeyler yaz.
altta eklenti kısmı var.oradan gözat kısmına basarak resimin konumunu seç.
eklentinin yanına resimin konumu gelecektir.
sonra gönder e basmanız yeterli

Hadi bakalım 3-4 günlük bir organizasyon yapalım ama içinde orman yolu dahi olmasın, ekmeğimizi bile kendimiz yapalım .ne dersiniz?

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Hadi bakalım 3-4 günlük bir organizasyon yapalım ama içinde orman yolu dahi olmasın, ekmeğimizi bile kendimiz yapalım .ne dersiniz?
Süper fikir! Ancak bir insanın Türk olduğunu anlamanın en kolay yolu bir fikir söylemek miş. Karşındaki sana onun nasıl olamayacağını anlatıyorsa işte o Türk tür derler. Benim de aklıma LPG li araçların menzili çok kısa nasıl olcak diye geldi. Ben Türküm belli.

takomistik' Alıntı:
ben yokum derim ekmek yapmayı bilmiyom aç kalırım valla :'(

bende bilmiyorum, ama yaparız birşeyler, bilen birileri mutlak vardır, bir jenaratör, bir fırın,ve birde motorlu testereyi standart ekipmana dahil ettikmi kim tutar bizi. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR