Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,708
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Hoş gelmişsen sefalar getirmişsen sülo, yediğin senin olsun gördüklerini anlat hadi buyur.

Etiketler

alper5005' Alıntı:
Süper fikir! Ancak bir insanın Türk olduğunu anlamanın en kolay yolu bir fikir söylemek miş. Karşındaki sana onun nasıl olamayacağını anlatıyorsa işte o Türk tür derler. Benim de aklıma LPG li araçların menzili çok kısa nasıl olcak diye geldi. Ben Türküm belli.

lpg ile işimiz olmaz ama onuda dert etme mutfak tüpüne bir sistem yapıp aracın da yedek depo olarak kullananıda gördü bu gözler esas sorun oralarda ayga'zı nerden bulacaklar. ;) ama biz türküz garekirse çeker getiririz ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Hadi bakalım 3-4 günlük bir organizasyon yapalım ama içinde orman yolu dahi olmasın, ekmeğimizi bile kendimiz yapalım .ne dersiniz?

Orhan abi merhabalar. Bayagı bişeyler yazmıştım ama hata verdik yazdıklarım silindi :( neyse.
Abicim ben varım. gerekirse ekmekde yaparım , odunda keserim , hatta petrol için sondajda yaparım ( fazla abarttım herhalde ;D ;D ;D)

Ne zaman diyorsanız ben ilk adımı atıyorum. Katılmak isteyen herkes buyursun hoşgelsin.

KAMPLI OFF ROAD KATILIMCILARI ( NOT : EKMEK PİŞİRMELİ ;D)
1-YAHŞİ KÜRTÜNCÜ ---PAJERO

PIKE' Alıntı:
Orhan abi merhabalar. Bayagı bişeyler yazmıştım ama hata verdik yazdıklarım silindi :( neyse.
Abicim ben varım. gerekirse ekmekde yaparım , odunda keserim , hatta petrol için sondajda yaparım ( fazla abarttım herhalde ;D ;D ;D)

Ne zaman diyorsanız ben ilk adımı atıyorum. Katılmak isteyen herkes buyursun hoşgelsin.

KAMPLI OFF ROAD KATILIMCILARI ( NOT : EKMEK PİŞİRMELİ ;D)

BENDE VARIM

KAMPLI OFF ROAD KATILIMCILARI ( NOT : EKMEK PİŞİRMELİ Grin)
2-ENGİN KAPLAN--------UNİMOG U421

BENDE VARIM

KAMPLI OFF ROAD KATILIMCILARI ( NOT : EKMEK PİŞİRMELİ Grin)
2-ENGİN KAPLAN--------UNİMOG U421
3- ALPER B. ERGİNER -------NISSAN PATROL

jfjgjkhjl

DSC04414.jpg

DSC04414.jpg

yukarıdaki resimler sanki arizonada çekilmiş gibi olmuş harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim araç nerde ???

yarın küçük bir gezi olacak sabah saat 10:00 da talas çardak kafe önünde buluşuyoruz. gelmek isteyen arkadaşların dikkatine duyurulur. oruç oluşumuzdan dolayı kısa bir gezi ve subaşında sohbet imkanı buluruz ümidindeyim.

okan beyle msn den görüştüm biraz önce aracı hala yaptırıyormuş merdivenle biniyorum görsen manyak bişi oldu diyor. bizim araçların papucu dama atıldı. haberiniz olsun, bu arada herkesede selamı var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR