Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,673
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

deveci' Alıntı:
bence argıncık içinden buğdaylı akçatepe güneşli üzerinden sarımsaklı barajına gidelim
saracıkla dorukludan sarımsaklıya gidelim asıl offroad oralarda olurmu

Etiketler

takomistik' Alıntı:
saracıkla dorukludan sarımsaklıya gidelim asıl offroad oralarda olurmu

güneşliden saracıklıya oradan dorukluya yol var
barajın alt kısmında da bir güzel mangal yakarız

bu arada kimseden güzergaha bir yorum gelmiyor.
gidelim,gitmeyelim veya şuraya gidelim diye

bana farketmez abicim gidelimde nereye gidersek gidelim ;D ;D ;D şurdan deyin yeter 8) 8) 8)

alii38' Alıntı:
bana farketmez abicim gidelimde nereye gidersek gidelim ;D ;D ;D şurdan deyin yeter 8) 8) 8)

haklısın ali bey
grup içerisinde de güzel bir uyum var zaten
birisi biryere gidelim diye bir fikir attığında hiç birimiz ben oraya gelmem istemem demiyoruz
fikri olgunlaştırıp gidiyoruz
bugün birisinin istediği yere gidiliyor,öbür gün başkası bir fikir atıyor oraya gidiyoruz
sonuçta amaç gezmek eğlenmek güzel bir gezi yapmak ::smiley:

Arkadaşlar , yogunum çok takip edemiyorum.
siz belierleyin ,problem olmaz ise ben katılırım inşallah

başka keşife giden yokmu abilerrrrrrrrr haydi kalkıyor kalkıyor jeepler buradan keşfe gidiyorrrrrrrrrr

Arkadaşlar yarın (7 Ekim Akşamı) akşam saat 20 30 da Okan başkanın bağında derneğimizin İlk toplantısını yapacağız. İlk toplantı olduğu için katılımımız çok önemli. Tüm Kayseri offroad klübü üyelerine duyurulur.

Evet arkadaşlar bu toplantı çok önemli nisan ayında yapacağımız etkinlikle ilgili görüşme yapacağız.Üye kayıtları ve görev dağılımı yapılacaktır.bağda tv olduğundan kurtlar vadisini toplantı bitince izleyebilirsiniz.

başkanım mesaj atsanız diger arkadaşları arasak yoksa haberi olmayan arkadaşlarımız olabilir

takomistik' Alıntı:
başka keşife giden yokmu abilerrrrrrrrr haydi kalkıyor kalkıyor jeepler buradan keşfe gidiyorrrrrrrrrr

keşif gezisi katılımcıları
1-mustafa fındık---------galloper
2-engin kaplan-----------unimog

keşife katılmak isteyen başka arkadaşlar varsa büyük ihtimal yarın saat 16:00 da gideceğiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR