Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,728
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

sarilarin_sulo' Alıntı:
Engin bey günaydın bu akşam saat 20:30 da derneğimizin ilk toplantısına katılacakmısın?

günaydın okan bey
güzel ve yararlı bir toplantı oldu
kulubümüz hepimize ve kayserimize hayırlı olsun
hep birlikte güzel etkinlikler,offroad gezileri düzenleme ümidiyle :smiley:

Etiketler

Ancak cevap verebildim size.Bu saatten sonra günaydın demek istemiyorum akşam oldu çünki.Evet tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.Gerçekten klübümüz için gayet yararlı bir toplantı oldu.Hep daha iyiye gitmek için tüm gücümüzle çalışacağız.

10.10.2010 tarihli offroad gezimiz için yeni bir forum açtınız mı arkadaşlar.
açmadıysanız ben açayım

10.10.2010 tarihli kayseri gömeç offroad gezimizin yorumlarını ve görsellerini aşağıdaki forumda paylaşıyoruz
tüm arkadaşlardan çektikleri foto ve videoları yüklemelerini rica ederiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62661.0

arkadaşlar havalar tam soğumadan bir gece offroadu yapsak
arabadaki projektörler dura dura paslanacak ::smiley:

OKAN BAŞKANIM YERİ DEĞİŞTİ
OFF ROAD GEZİLERİMİZ KISMINDA ANA BAŞLIK İÇİNDE.
İÇ ANADOLUNU İÇİNDE DEĞİL YANİ...

sarilarin_sulo' Alıntı:
Engin bey bu verdiğin topic açmıyor kontrol edermisin?

evet moderatörler forumun yerini taşımışlar link o yüzden açmıyor galiba
yeni linki tekrar veriyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62661.0

arkadaşlar bu haftaki gezi ile ilgili kimseden bir fikir henüz çıkmadı
gezi olup olmayacağı veya nereye olacağı geziden 3-4 gün önce belli olsa en azından bizimde işlerimizi ona göre ayarlama imkanımız olur
gezi olabilir diye başka planlar yapmıyoruz sonra gezi olmayınca hafta sonu verimsiz geçiyor

başkanım yine sabah çok erken saatlerde bir offroad yapalım
geçen haftaki güzergahı biraz değiştirerek bu sefer sarımsaklı barajına ulaşabiliriz

başkan gezi var dedide gömeç bölümüne yazdı herkesin duyması için ben buraya yazıyorum hafta sonu gezi var eger uygun görürseniz pazar günü gittigimiz yerden devam edelimmi

sarilarin_sulo' Alıntı:
Arkadaşlar hafta sonu ne yapıyoruz fikirlerinizi bekliyorum ona göre program yapalım.

başkanım mustafa fındık ın yazdığı gibi geçen haftaki geziyi sarımsaklı barajına kadar tamamlayabiliriz
buluşma saati çok erken olsun yanlız

Ardadaşlar bu arada facebook sayfamızı takip ediniz.Derneğimiz emin adımlarla ilerliyor.Konuyla ilgili olarak klüp olma çalışmlarımız sonuçlanmak üzere.Yarın klüp yetki belgemizi alacağız.Bugün gençlik spor il müdürüyle 15 dk lık bir görüşme yaptım.Kendisi böyle bir organizasyonun kayseri halkı için çok memnuniyet verici olarak değerlendirip bana minnet duygularını iletti.Daha sonrada klubümüzün küçük de olsa en azından benzin masraflarımızı karşılayacak kadar bile katkıda bulunmayı teklif etti.Klüp yetki belgemizi aldıktan tosfed(türkiye otomobil sporları federasyonu) e müracaat edip organizatörlük belgemizi ve organizasyon izin belgemizi alacağım.Daha sonra da organizasyonu yapmak için başka bir müracaat yapmamıza gerek kalmayacak.Belgeleri aldıkatan sonra buradan ve facebook sayfamızdan ilan edeceğim.Web sayfamızla ilgili olarak ta şunları eklemek isterim, sayfamızın yeni yüzü cuma akşamı saat 24:00 da yayın hayatına başlaması için işlemlerin hızlanmasıyla ilgili olarak talimat verdim.Bu bilgiyide sms mesajı olarak dernek üyelerimize ileteceğim.Bilgilelerinize sunarım.Saygılarıma,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR