Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,729
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

alper5005' Alıntı:
ilk kar düştüğü haftasonu yapalım diye konuşuldu. Bölge harika, meşellikler çok güzel. Ancak offroad için çok uygun değil yine de kar yağınca işler değişir..Sabırsızlıkla bekliyorum..
alper ilk kar düşsün oraya çok zor çıkarız . hatta çııkamayız bile belki. (şıkşaban tarafından çıkış yapacagız her halikarda)
Yalnız yer süper harika bir yer. bende hasta oldum.

Etiketler

şıhşaban da kamp yapılma görüşmelerini bahara erteledik çünki gece orada soguklar (-) derecelere düşüyormuş.

yeni bir rota bulmak için elekririk şirketinden yardım istedim.

takomistik' Alıntı:
şıhşaban da kamp yapılma görüşmelerini bahara erteledik çünki gece orada soguklar (-) derecelere düşüyormuş.

yeni bir rota bulmak için elekririk şirketinden yardım istedim.

Erciyes eteklerinde Kış kampı diyoruz .. orası soğuk olur diyorsun .. Mustafa alemsin yani ;D

soguk beni hasta ediyor üşüyorummmmm. dır dırdırrrrrr titriyotum.. şimdiden kanım dondu.

bu hafta sonuna güzergah hazırlamaya çalışıyorum elektirik şirketinde abim var onlar elektirik direği diktigi için gezilebilecek ve offroad yapılabilecek görsel güzellikleri iyi biliyorlar. ondan yardım istedim. oda bana çeşitli gidilebilecek yerleri tarif etti ama kafam karıştı keşif gezisi olmadan milleti çıkmaza sokmak dogru olmayacak bakalım ne yapabilirim.

arkadaşlar yeni bir geziyi sabırsızlıkla bekliyorum
erciyeste kamplı gezi güzel bir fikir
havalar tam olarak soğumadan bu hafta sonu yapmak lazım
gerçi şu anda bile gece sıcaklık (-) ye düşüyordur.
bayramhacı kamplı gezisinde gece 0 dereceye düşmüştü
ben ve mustafa gece sabaha kadar titremiş,üşümüş uyuyamamıştık
tabi sebebi çadırlarımızın ve uyku tulumlarımızın yazlık olmasıydı.
yeni gezi planlaması yapılırken bu konunun iyi konuşulması ve hazırlıkların ona göre yapılması lazım
aksi taktirde gece herkes için zor geçecektir.(ertuğrul abi hariç onun ısıtmalı yatağı var :smiley: )

takomistik' Alıntı:
soguk beni hasta ediyor üşüyorummmmm. dır dırdırrrrrr titriyotum.. şimdiden kanım dondu.

bu hafta sonuna güzergah hazırlamaya çalışıyorum elektirik şirketinde abim var onlar elektirik direği diktigi için gezilebilecek ve offroad yapılabilecek görsel güzellikleri iyi biliyorlar. ondan yardım istedim. oda bana çeşitli gidilebilecek yerleri tarif etti ama kafam karıştı keşif gezisi olmadan milleti çıkmaza sokmak dogru olmayacak bakalım ne yapabilirim.

hadi bakalım mustafa senden iyi bir güzergah önerisi bekliyoruz ;)

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
ben herhalde biraz ara vereceğim .. 2 haftada 3 gezi oldu birde aracı bakıma sokmam gerekiyor.
sizi izlemeye devam edeceğiz tabiiki :smiley:

ertuğrul abi sensiz kamplı gezi olmaz mutlaka bekliyoruz :smiley:

bu arada erciyese yeni yapılan teleferiklerden biri için grayderler 3000m irtifaya kadar bir yol açmışlar
bu yoldan son noktaya kadar çıkan bir arkadaştan aldığım fotolar aşağıda.
erciyese yapılacak kamplı gezide bu yoldan bir yukarıya çıkalım derim
belki bu yoldan daha yukarılara da çıkarak 4x4 araç ile erciyes tırmanma irtifa rekoru falan kırarız ;)

40367_1590221001953_1428715807_31599792_6676818_n.jpg

40660_1590213281760_1428715807_31599725_63386_n.jpg

63384_444439823305_584033305_5113650_5483167_n.jpg

40367_1590221121956_1428715807_31599795_1253734_n.jpg

40367_1590220961952_1428715807_31599791_524264_n.jpg

ben erciyese açılan yolun sonuna kadar çıktım
araçla çıkılabilecek son nokta diyebiliriz
bence orada off road yapılacak çok güzel bir yer yok, zaten yollar açılmış oraya kadar

aaksoy' Alıntı:
ben erciyese açılan yolun sonuna kadar çıktım
araçla çıkılabilecek son nokta diyebiliriz
bence orada off road yapılacak çok güzel bir yer yok, zaten yollar açılmış oraya kadar

aymı fikirdeyim, pek cazip bir rota degil..

bencede amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok

kızık, gömeç, saracık, doruklu, karakaya, sarımsaklı barajı şeklinde bir gezi aklımda arkadaşlar burayı hafta içi saat 17:00 dan sonra keşfe gitmeyi düşünüyorum. bana eşlik edecek arabalı birini arıyorum müsait olan varsa bir gün gidelim bakalım oralara.

takomistik' Alıntı:
kızık, gömeç, saracık, doruklu, karakaya, sarımsaklı barajı şeklinde bir gezi aklımda arkadaşlar burayı hafta içi saat 17:00 dan sonra keşfe gitmeyi düşünüyorum. bana eşlik edecek arabalı birini arıyorum müsait olan varsa bir gün gidelim bakalım oralara.

ben gelirim.bugün ve yarın yoğunum
ama ancak cuma günü olur.telefonlaşırız

gömeç yol ayırımından girecez k bekgesi sorun olmaz değilmi

takomistik' Alıntı:
gömeç yol ayırımından girecez k bekgesi sorun olmaz değilmi

bence argıncık içinden buğdaylı akçatepe güneşli üzerinden sarımsaklı barajına gidelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri