Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,677
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

takomistik' Alıntı:
ben herkes evinde sabah kahvaltısı yapar ögle yemegide adam çok olunca mangallık zor olur diye kahvaltılık demiştim ama sen erken gel seninle çorba içip yola öyle çıkalım.
herkes yine kahvaltısını yaptıktan sonra gelsin buluşmaya ona diyeceğim yok..da.
neyse OK .. ateş yanmayacaksa en az vakit alanı yine kahvaltı türü olacaktır.
(Alışveriş yarın yapılmış olmalı tabii ... yoksa pazar öğlen yola ancak çıkılır :smiley: )

Etiketler

kahvaltılık ve çay malzemesini kim alıyor kim bu görevi üstüne almak ister el kaldırsın ;D

soyisim yanlışkları için kusura bakmayın

1)Okan güpgüpoglu ( muhtemelen gelir)
2)Yahşi kürtüncü
3)Engin Kaplan-Kemal Kaplan
4)Ertugrul açıkgöz
5)Mustafa Balta
6)Alper Erginer
7)Mustafa Fındık
8)Akif Aksoy
9)Murat Aydogan
10)irfan Büyükdag
11)Hasan eskici (görüştüm geliyor)
12)Ahmet Kirik ( görüştüm geliyor)
13)Ömer Faruk Engin ( muhtemel geliyor)
14)Halit TEKİN (inşallah bi sıkıntı çıkmazsa)
15)Halit Öztürk (Halit tekinin kuzeni yeni suzuki aldı) :D

:( ENGİN ÇOK HASTA EVİNDE YORGAN DÖŞEK YATIYO DÜN SERUM FALAN BAĞLANMIŞ PAZAR GÜNÜ BİZİM GELİŞİMİZ RİSKE GİRDİ AMA BELLİ OLMAZ İYİLEŞİRSE GELİRİZ İNŞALLAH ... HERKEZ EVİNDE KAHVALTI EDECEĞİNE , BİR SABAHCI LOKANTADA SICAK BİR ÇORBA İÇİP YOLA ÇIKMAK DAHA MANTIKLI DEĞİLMİ.. NAÇİZANE FİKRİM BU

takomistik' Alıntı:
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. çorbacı olur da sabah o zaman saat 7:30 buluşmak lazım
bilmem dedimya benim fikrim bu sadece kahvaltılık falan uğraşmaya gerek kalmaz..saat ve lokanta belirlenip o saatte buluşulup yiyip çıkarız
hem lokanta da gurup halinde foto çeniniriz anı olur..

Arkadaşlar merhabalar

1)Ertugrul abi , ben çamardı diye boşa demiyom ki. inan süper yerler var. ekibi bir toplayabilsek süper olacak. Ertugrul abi kimse gelmez ise 2 kişi yine gelmeye razıyım.
resimleri bekliyorum

2)Engin kardeşimize geçmiş olsun. büyük off roadçudur kendisi. gelir pazara ( aci patlıcanı kıra çalmaz ;D)

3)Abi alişveriş işi en fazla 20 dk. sahab yola çıkarken anbar mevkinde marketten alırız

4)Sabah en önce eski çinkur bp benzliginde yada polat petrolda çorba içerlim ( organize sanayi girişi 1 km önce ) polatın çorbasını çok övüyorlar

5)diğer yemeği sonra yeriz

6)Arkadaşlar dün okan başkanla yeni dernek logosu çlaışmalarını çogunu bitiridk. okan başkan yeni logoları gönderip herkesin fikrini alacak
*Çok güzel sponsorlar bulduk. süper bir etkinlik yapacagız inşallah. pazar günü kü gezide ön bilgileri okan başkan verecek.
*sponsorlarımızdan birisi bir reklam firması bundan sonra her geziye bizimle bir ekip gönderecekler. süper outdoor ekipman ve resim kabiliyetleri var.
*Şenliklerimiz için afiş ve billboard çalışmalarına başladık.

iç anadolunun en büyül etkinliği olacak.
Klübümüz için yardım ve sponsorları bekliyoruz

PIKE' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar

1)Ertugrul abi , ben çamardı diye boşa demiyom ki. inan süper yerler var. ekibi bir toplayabilsek süper olacak. Ertugrul abi kimse gelmez ise 2 kişi yine gelmeye razıyım.
resimleri bekliyorum

2)Engin kardeşimize geçmiş olsun. büyük off roadçudur kendisi. gelir pazara ( aci patlıcanı kıra çalmaz ;D)

3)Abi alişveriş işi en fazla 20 dk. sahab yola çıkarken anbar mevkinde marketten alırız

4)Sabah en önce eski çinkur bp benzliginde yada polat petrolda çorba içerlim ( organize sanayi girişi 1 km önce ) polatın çorbasını çok övüyorlar

5)diğer yemeği sonra yeriz

6)Arkadaşlar dün okan başkanla yeni dernek logosu çlaışmalarını çogunu bitiridk. okan başkan yeni logoları gönderip herkesin fikrini alacak
*Çok güzel sponsorlar bulduk. süper bir etkinlik yapacagız inşallah. pazar günü kü gezide ön bilgileri okan başkan verecek.
*sponsorlarımızdan birisi bir reklam firması bundan sonra her geziye bizimle bir ekip gönderecekler. süper outdoor ekipman ve resim kabiliyetleri var.
*Şenliklerimiz için afiş ve billboard çalışmalarına başladık.

iç anadolunun en büyül etkinliği olacak.
Klübümüz için yardım ve sponsorları bekliyoruz
yahşi kardeşim engine geçmiş olsun dileğin için tşk. ed. kulübün yeni logosunu ve yenietkinlikleri sabırsızlık la bekliyoruz

dün gittiğim aladağlar keşif gezisine ait link..
görsel ve anlatımları devam edecek :smiley:

PIKE' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar

resimleri bekliyorum

yorumları o linkte yapacağımda ... gerçekten harika yerler ..

özür, linki vermemişim :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62236.new#new

arkadaşlar perşembe günü üşütmüşüm 3 gündür evde yatıyorum
üşüme titreme,ishal,bulantı ve halsizlik vardı
acile gittim serum taktılar.hem üşütmüşüm hemde sulardan bağırsaklarım bozulmuş
bu gün biraz daha iyiyim
telefon açarak geçmiş olsun dileklerini ileten ertuğrul abi,mustafa ve bekire ayrıca buradan geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara tşkler
bu hafta sonu gezisine katılmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş
gezi yorumlarını ve görselleri merakla bekliyoruz

Arkadaşlar bugun katıldığımız ,

Kuzeyden güneye Erciyes Safarısi gezi not ve görsellerini aşağıdaki linkte paylaşıyoruz ..

lütfen kimse yayınlamak için üşenip erinmesinde zengin bir arşiv olsun :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62289.msg734467#msg734467

omergin' Alıntı:
kamp planları ne durumda, bulusmada konusuldu mu?
Okan önce önümüzdeki hafta meşe ağaçlarınında olduğu o bölgede olabilir desede ..sonra ilk kar düştüğünde yapalım diye telsizden öylesine konuşuldu .. kesin bir karar olmadı.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Okan önce önümüzdeki hafta meşe ağaçlarınında olduğu o bölgede olabilir desede ..sonra ilk kar düştüğünde yapalım diye telsizden öylesine konuşuldu .. kesin bir karar olmadı.
ilk kar düştüğü haftasonu yapalım diye konuşuldu. Bölge harika, meşellikler çok güzel. Ancak offroad için çok uygun değil yine de kar yağınca işler değişir..Sabırsızlıkla bekliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri