KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,566
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

maroff ekibine canı gönülden tbrk eiyorum organizasyona gercekten canı gönülden sanki bu etkinliği kendileri düzenliyor gibi heycanli olmaları beni cok mutlu etti 8) :D maroff etkinlik düzenlediğinizde ilk isim benim yoksa katılmam bu bir tehdit ::smiley:arkadaşlar ömer abiye cok tşkler ediyorum :D :D

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

okan başkan hediyeler arasında bastırma ?? varsa ben cekilişe katılmıyom :eek: :eek:

abi ne demek bızlerde sızlerı beklerız basımızla beraber , yalnız kendılerıne cok guvenen ve bızımle beraber offroad yapmaktan hep kacan sevgılı gazoff anteplı pfroad cı kardeslerımız nerede acaba , yoksa o guvendıklerı cıplerı hava ıcın mı yaptırdılar veya kagıtdan kaplan mı bunlar....... ;D ;D ;D ;D

servet jeep' Alıntı:
alpkaptan' Alıntı:
SUANDAN İTİBAREN 8 ARAC 16 PILOT SIMDIDEN KAMPA GIRDI ,ARACLAR MAROOF TEKNIK SERVISI SERVET GUL KARDESIMIZDE REVIZYONDA ,SON HAZIRLIKLAR YAPILIYO BU HAFTA BEYOGLU BELEDIYESİ SENLIKLERINDE PROVA YAPACAZ . BEKLE BIZI KAYSERİ BUTUN KUPALAR MAROFFA.................ERCİYESIN ATESİNİ BİZ SONDURECEZ, ERCIYESIN KARI ERIYECEK

color]
;D ;D ;D ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: :p :p :p ;D ;D :D :smiley: :smiley: :smiley:

maroff' Alıntı:
bu arada osman abiciğim yalnız değilsin!!k.maraş pehlivanları yanında!!!
saolun arkadaslar yoksa sıvaslılar dalga dalga gelıyo ;D ;D ;D ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:
maroff ekibine canı gönülden tbrk eiyorum organizasyona gercekten canı gönülden sanki bu etkinliği kendileri düzenliyor gibi heycanli olmaları beni cok mutlu etti 8) :D maroff etkinlik düzenlediğinizde ilk isim benim yoksa katılmam bu bir tehdit ::smiley:arkadaşlar ömer abiye cok tşkler ediyorum :D :D
[ ;D ;D ;D ;D eyvallah abi su gazoff cuları da bır gazlasan dıyom

herkese günaydın ya uykularım kaçtı bari bir hafta kala haber etseydiniz eziyet çekmezdik :D :D :D

maroff' Alıntı:
umarım program geleneksel bir hale gelir!!erciyes şenliklerinin güzelliğini bilmeyen yoktur elbette!!türkiyede gelişmekte olan bu etkinliğimizi inaşallah her yere duyurmaya çalışacağız!!!basın yayın organlarından hangi kuruluşların desteği var acaba?yaban tv izci programı veya trt de bu tür gezi off road programı yapan kuruluşlarla irtibata geçtiniz mi?

Günaydın,
Şenlikleri geleneksel hale getirmek için elimizden geleni yaptık.Ancak önümüzdeki yıl aksilik olur ise yapacak bir şey yok.Ulusal ve yerel basın kuruluşlarıyla görüşüldü. adet tv kanalı çekim yapacak.Yaban tv bize verdiği sözü tutmadı bu saatten sonra da gelmesinin bir önemi yok.Trt ile görüştüm ücreti mukabilinde oluyor dedi.Bizde almayalım o zaman haber ajansları zaten çekim yapıyor dedik.

Arkadaşlar herkese günaydın......

Gördüğüm kadarıyla yeni üyeler ve arakadaşlar gelmiş.

*Orhan abi bu arada sende hoşgeldin. Bekleriz inşallah şenliklere.
*Tüm katılımcı ekiplere günaydın ve bir kere daha teşekkürler...

Servet jeep maroff , tekrar , tekrar hoşgeldiniz....

maroff' Alıntı:
keşke anadou daki bu etkinliklere diğer büyükşehirlerden de katılsalar!!!misafirperverliğimizi görseler!!anadolu insanının mücadeleci ruhunu görseler!!en azından gaziantep off road kulübünün de katılmasını bekleriz!!!çok iyi bir tecrübe ve tanışma olacağının kanısındayım!!
Ömer abi sanırım Gazoff ile okan başkan görüştü. Hatta Antep işi vardı bizim başkanın kısa bir görüşme yapmış. Gelecekler diye biliyorum ama kesin bilgim yok.

Okan başkan var mı bi gelişme gazoff dan ???

sarilarin_sulo' Alıntı:
Hediyeler arasında pastırma yok abi.Offroad için kullanılacak malzemeleri çekiliş yapacağız.

off-road malzemesimi ??? ÂLAAAA

vazgecmem58' Alıntı:
Evet simtafa abi , Maroff a da sidoff gibi ve tüm ekiplere canı gönülden teşekkürler.
İnşallah ilk organizasyonda beraberce maraştayız......

Dondurmalar maroff dan ;D ;D ;D

PIKE' Alıntı:
Evet simtafa abi , Maroff a da sidoff gibi ve tüm ekiplere canı gönülden teşekkürler.
İnşallah ilk organizasyonda beraberce maraştayız......

Dondurmalar maroff dan ;D ;D ;D

abi yaa marofda da en uzak mesafe yine bende 980 km ben yanmışımmmmm ;D ;D ;D

PIKE' Alıntı:
Ömer abi sanırım Gazoff ile okan başkan görüştü. Hatta Antep işi vardı bizim başkanın kısa bir görüşme yapmış. Gelecekler diye biliyorum ama kesin bilgim yok.

Okan başkan var mı bi gelişme gazoff dan ???

Yahşi günaydın,
Gazoff dan yılmaz bey ile birlikte 15 dk çay içtik.Ben kendilerini Kayseri ye davet ettim.Kendileri de başkanlarıyle şu an hazırlık yapıyorlarmış.Kesin net bir bilgi olmamakla birlikte kendilerinden olumlu yönde hbaer bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri