KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

ata036' Alıntı:
ANTOFF nerde hiç yazan göremedim gelmeyeceklermi ???

nasıl yazsınlar tarıkcım ,görmüyormusun savaş çığlıkları atan arkadaşlarımız var.

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

O AKADAR ÇOK ABARTMAYA GEREK YOK ARKADAŞLAR.. DIŞ GÖRÜNÜŞÜMÜZ ÜRKÜTÜCÜ OLSADA KARDEŞLİĞİMİZ VE DOSTLUĞUMUZ DOYUMSUZDUR

SDC11353.jpg

benim anladıgım maroff ve gazoof klüpleri bir birlerine çok yakın ilişki içnde oldugu için şakalaşıyorlar biz ev sahibi olarak onların bu tatlı keçişmesine espiri olarak bakıyoruz. orhan bey
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
gaz verelim derken, bazı arkadaşların kendi gazlarıyla sorunları var galiba , misafir davet edip gaz almak, ilginç bir evsahipliği olsa gerek,
ben istanbuldan bu işe eğlence ,kaynaşma ,dostluk kurma,gibi bakıyordum yanılıyormuyum acaba???????????????????????????????

takomistik' Alıntı:
benim anladıgım maroff ve gazoof klüpleri bir birlerine çok yakın ilişki içnde oldugu için şakalaşıyorlar biz ev sahibi olarak onların bu tatlı keçişmesine espiri olarak bakıyoruz. orhan bey

tanrı yardımcınız olsun kendine iyi bak.

katılımın mümkün oldugunca fazla olması herkes için hayırlı olur bence.bunun içinde saygı çerçevesinde gerekeni yapmamız gerek!!gaza getirme derken gaziantep off road kulübünün katılımını can-ı gönülden bekliyoruz!sivas off road kulübüyle gerçekten tanışmayı çok istiyorum!off road hakkında bilgileri gerçekten çok iyi.umarım güzel bir etkinlik olur!!biraz da tatlı rekabet...

Değerli dostlarım sevgili offroad sevenler, değerli büyüklerim ve küçüklerim,

Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.Öncelikle yapılan yorumların hepsini sıklıkla takip etmekteyim.Sizleri bir kaç konuda ev sahibi olarak bilgilendirmek istiyorum.
Sizlere yaptığımız davetleri sadece dostane ve bu işe gönül veren insanlar olarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde olması en büyük temennimizdir.
Yapılacak organizasyon ile ilgili olarak her ne kadar bir yarış atmosferi gibi olsada; burada sadece dostluk kazanacak.Sizlere hazırlayacağımız parkur kırıcı olamayacak şekilde uzun ve kısa araçların ortak buluşma noktası olacaktır.Burada yapılacak etkinlikte sizleri en çok düzeyde mutlu etmek, araçlarınızında en az şekilde zarar alarak memleketlerinize dönmesini sağlamaktır.
Yurdumuz en uzak yerlerinden ve en yakın yerlerinden gelecek ve şenliğimize katkıda bulunacak tüm dostlarımıza ve kardeş kluplerimize bir kere daha buradan teşekkür etmek istiyorum.
Her ne kadar sizlere 6 adet kupa verek olsakta kazanan sadece dostluk olacaktır.
Etkinliğin başlayacağı günden itibaren sizlerden özellikle kayoff başkanı olarak en ufacık bir sıkıntınız dahi olsa beni veya size en yakın kayoff da üye veya görevli bir arkadaşıma müracaat edip bilgi vermenizdir.
Yeni tanışacağımız dostlar ve eski dostlara tekrar merhaba demek bizleri fevkalade heyecanlandırmaktadır.Umarım sizlere burada yapılacak olan organizasyonda hiç bir aksilik çıkmaz ve sizleri Anadolu insanı misafir perverliğinde ağırlayıp evlerinize mutlu bir şekilde hafızalarınızdan silinmeyen 2 gün yaşatabiliriz.
Ben ve ekip arkadaşlarım sizlere en iyi hizmeti vermek için var güçleriyle çalışmaktadırlar.Konserlerimiz,eğlencelerimiz,süpriz hediyelerimiz,kızak yarışmalarımızla sizleri 2 gün bütün dertlerinizden uzaklaştırmaya çalışıyoruz.
Buradan sizlere bizlerle birlikte olacak veya olamayacak bütün arkadaşlarıma bu tür yapılacak organizasyonlarda karşılıklı hoş görünün en önemli husus olduğunu hatırlatır tüm dostlarıma ve offroad sevenlere seygı ve sevgilerimi sunarım.

V.Okan GÜPGÜPOĞLU
Kayoff Bşk.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
nasıl yazsınlar tarıkcım ,görmüyormusun savaş çığlıkları atan arkadaşlarımız var.

Orhan abi merhaba , tekrar hoşgeldiniz.
Sanırım yanlış anlaşılma var. Tabiki kimse buraya kimseyi incitmeye gelmiyor. Belki arkadaşlarımızın şakalaşması yanlış anlaşlmış.
tüm dostlarımızı mutlu etmek için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz.
İnşallah sende gelirsen çok memnun oluruz abi.

arkadasım savas cıglıgı atan yok sadece tatlı bır rekabet bızım aramızda ve bunun yanında katılımı bıraz adrenalın bırazda gaza getırerek yukseltmek . yoksa paylasılamıyan bırsey yok ortada ıstersenız ben modıfıyelı vx 80 le gelır yarısmadan sadece doslarımı gormek ıcın gelır eglenır gıderım . bızımkı latıfe cunku bu camıa gercekten kalıtelı ınsanların oldugu ve doslugun her seyden onemlı oldugu bır camia ........ bilmem yanılıyormuyum

takomistik' Alıntı:
PIKE' Alıntı:
Orhan abi merhaba , tekrar hoşgeldiniz.
Sanırım yanlış anlaşılma var. Tabiki kimse buraya kimseyi incitmeye gelmiyor. Belki arkadaşlarımızın şakalaşması yanlış anlaşlmış.
tüm dostlarımızı mutlu etmek için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz.
İnşallah sende gelirsen çok memnun oluruz abi.
[/quote
takomistik' Alıntı:
arkadas kıtabı yanlıs yerden okuyo galıba :( :( ??? ??? :-X :-X :-\ :'(

Maroff cidden çok azimli...:smiley: inşallah eli boş dönmeyiz...

bu arada birileri "akis kıran" demiş kendine o benim lakabım değilmiydi abi :D

Arkadaşlar merhabalar, Okan başkanmızda TOSFED in toplantısı için yarın istanbula gidiyor.
Sanırım bir çok külüp başkanı yarın orada olacaktır. Buda şenliğimizi duyurmak adına bizim için iyi bir şans oldu....

PIKE' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar, Okan başkanmızda TOSFED in toplantısı için yarın istanbula gidiyor.
Sanırım bir çok külüp başkanı yarın orada olacaktır. Buda şenliğimizi duyurmak adına bizim için iyi bir şans oldu....

başkan youn açık olsun etkinlik duyurusu için iyi bir fırsat ;D

Bekir K.' Alıntı:
Maroff cidden çok azimli...:smiley: inşallah eli boş dönmeyiz...

bu arada birileri "akis kıran" demiş kendine o benim lakabım değilmiydi abi :D
Bekir bey sizlerde hoşgeldiniz aramıza....

Erciyesin soğuğuyla üşüyeceğiz, dostlarla buluşmanın güzelliğiyle ısınacağız, Off Road ateşiyle heyecanlanacağız... :smiley:) ve SİDOFF olarak orda olacağız.....

kht58' Alıntı:
Erciyesin soğuğuyla üşüyeceğiz, dostlarla buluşmanın güzelliğiyle ısınacağız, Off Road ateşiyle heyecanlanacağız... :smiley:) ve SİDOFF olarak orda olacağız.....

vay gardaşım fotograf makineni unutma sımtafa abinin nefesini keserken çekersin bizi ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri