KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

vazgecmem58' Alıntı:
bu arada bizim tokatlı bi arkadaşımız vardı drağa dönmüşdü ;D ahmet cevirgen ;D ;D ahmet cevirgensiz ;D olmaz erciyes listeye ismini en kısa zamanda görmek istiyoruz :eek: :eek: :eek: :eek:
;D tavan sepetimi, flanşlarımı ve lastiklerim aldın insafsız konuşursun şimdi tabi ;D offroad bitti usta artık .. yaşaın drag ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

ahmetti' Alıntı:
;D tavan sepetimi, flanşlarımı ve lastiklerim aldın insafsız konuşursun şimdi tabi ;D offroad bitti usta artık .. yaşaın drag ;D ;D ;D

tamam gel drag yap belki bizede bulaşır :D :D

PIKE' Alıntı:
Arkadaşlar erciyesin havası çarpmasın sonra ....
sabaha bir buz kütlesi haline gelmeyin ;D ;D ;D ;D

Marta havalar yumuşar ama şu an erciyeste geceleri -20 dereceden aşğıya düşmüyor
yinede en iyi ihtimal -10 derece olur

abi bu kadar dost biraraya gelecek soğuk deymez bize merak etme mustafa abi varsa kimse üşümez :D :D :D demi sımtafa abiiii :D :D :D

PIKE' Alıntı:
valla haklısın simtafa abi.
Çevirgenle konuştum mırın kırın ediyor... Kayserinin suyu yaramıyor bana filan diyor...
Ben de sensiz olmaz dedim... Olaya sen bi el at abi istersen.. hiç ses soluk yok... :eek: :eek:
% 90 gelecem yahşi ama offroad yok artık ;) siz debelenirken ben kenarda izlerim artık ne yapalım.
aslında beni konuşturmayın 5.9 un gölgesi olsa yine yeter sizde niyse ;D ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:
dayanamaz gelir cevirgen VİRİSÜ kapmış bi sefer öyle caddelerde akrep gibi yan yan gitmekle olmaz camur olacak bulaşacak sonra gecen senin şanpiyonu ahmet cevirgen öyle jübilesiz bırakmak olurmu kayseriye gelir jübilesini yaparız ::smiley: ::smiley:
sımtafa abi sımtafa abi aklını başına al :eek: beni kendinize bulaştırmayın len ;D ;D zaten zor tutuyorum kendimi :mad:
taktırmayın yine bana yükseltmelerimi ??? ??? ???

ahmetti' Alıntı:
% 90 gelecem yahşi ama offroad yok artık ;) siz debelenirken ben kenarda izlerim artık ne yapalım.
aslında beni konuşturmayın 5.9 un gölgesi olsa yine yeter sizde niyse ;D ;D ;D

gölgelerin gücü adına diyosun yani
duydunmu mustafa abi

ahmetti' Alıntı:
sımtafa abi sımtafa abi aklını başına al :eek: beni kendinize bulaştırmayın len ;D ;D zaten zor tutuyorum kendimi :mad:
taktırmayın yine bana yükseltmelerimi ??? ??? ???

takamazsın diye tahmin ediyom bu aralar gaz yemiyormuş senin araba öle duydum emmioğlu :D :D :D :D :D :D

ata036' Alıntı:
tamam gel drag yap belki bizede bulaşır :D :D
deli oğlan ;) seni seviyorum ığdırlı gardaşım...

ata036' Alıntı:
takamazsın diye tahmin ediyom bu aralar gaz yemiyormuş senin araba öle duydum emmioğlu :D :D :D :D :D :D
tarık sende ver gazı, yanmasın milengazı ;D ;D ;D

ahmetti' Alıntı:
deli oğlan ;) seni seviyorum ığdırlı gardaşım...

eywallah gardaşım sen yeterki gel ister drag yap ister off-road ister milleti seyret ama gel yakışıklı gardaşım :D

ahmetti' Alıntı:
tarık sende ver gazı, yanmasın milengazı ;D ;D ;D

abi gaz yemiyomuş öyle duydum ne diyim :D :D :D :D :D :D :D ver gazı çevir milengazı çık gel hehehehee

ata036' Alıntı:
eywallah gardaşım sen yeterki gel ister drag yap ister off-road ister milleti seyret ama gel yakışıklı gardaşım :D
allah razı olsun kardeşim benim ;) önemli olan sizlerle hep beraber olmak zaten

yoksa sen taaaaa kalkıpta ığdırdan o kadar zahmetle niye geliyon değilmi..

maksat gönüller bir olsun, gelsemde gelmesemde sizleri çok seviyorum.

türkiyenin dört bir yanında sizler gibi düzgün dostarım olduğu için çok mutluyum saygı ve sevgilerimle...

SUANDAN İTİBAREN 8 ARAC 16 PILOT SIMDIDEN KAMPA GIRDI ,ARACLAR MAROOF TEKNIK SERVISI SERVET GUL KARDESIMIZDE REVIZYONDA ,SON HAZIRLIKLAR YAPILIYO BU HAFTA BEYOGLU BELEDIYESİ SENLIKLERINDE PROVA YAPACAZ . BEKLE BIZI KAYSERİ BUTUN KUPALAR MAROFFA.................ERCİYESIN ATESİNİ BİZ SONDURECEZ, ERCIYESIN KARI ERIYECEK

Yahşi verilecek hediyelerden de bahsedermisin biraz.Gelecek misafirlerimizin bilgisi olsun.Gerçi süprizdi bu ama yinede söylemekte fayda vardır.Bir konu daha var şimdiden söylemek istiyorum misafirleimiz kayseriye geldiğinde kendilerine yemek için fiş verilecek.Verilen fiş ile yemek salonuna giriş yapabilecektir.Yemek fişinin üzerinde yazan numara ile kuraya katılacaktır.Bilginize sunulur.Bu arada bütün misafirlerimizi buradan saygı ile selamlıyorum.

V.Okan GÜPGÜPOĞLU
KAYOFF.BŞK.

ahmedim cevirgenim pilot sensin go pilot benim sen yarışıyorsun kara bela ile sivas ta buluşup hep beraber cıkıyoruz kayseriye yoksa patrol la gelir arabanı erciyese kadar sürüklerim tamamı başkan dostlar dosthanında buluşuyor itiraz işta tam olacak on göre başkan :eek: :eek:

Biraz önce ardeşen off road külübü başkanı Ahmet beyden telefon geldi.
ARDOFF da karadenizden etkinliklerimize katılmaya geliyor. Sayı bildirecekler...
Ardeşen off road külübüne ve Ahmet başkana sonsuz teşekkürler.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri