KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,556
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

45 aracla başlamıştım cok güzel ahmetde geliyor zilleli 50 arac oldu 5 aracada samsun 55 değim rakam 60 aracdı artırıyorum 70 den aşağısı erciyes vize vermiyormuş haberiniz olsun haaaaa ;) ;) ;) ;)

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

bu arada bizim tokatlı bi arkadaşımız vardı drağa dönmüşdü ;D ahmet cevirgen ;D ;D ahmet cevirgensiz ;D olmaz erciyes listeye ismini en kısa zamanda görmek istiyoruz :eek: :eek: :eek: :eek:

vazgecmem58' Alıntı:
45 aracla başlamıştım cok güzel ahmetde geliyor zilleli 50 arac oldu 5 aracada samsun 55 değim rakam 60 aracdı artırıyorum 70 den aşağısı erciyes vize vermiyormuş haberiniz olsun haaaaa ;) ;) ;) ;)

yaşaa be mustafa abiii.... hayde yok mu artıran....... ;D ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:
bu arada bizim tokatlı bi arkadaşımız vardı drağa dönmüşdü ;D ahmet cevirgen ;D ;D ahmet cevirgensiz ;D olmaz erciyes listeye ismini en kısa zamanda görmek istiyoruz :eek: :eek: :eek: :eek:
valla haklısın simtafa abi.
Çevirgenle konuştum mırın kırın ediyor... Kayserinin suyu yaramıyor bana filan diyor...
Ben de sensiz olmaz dedim... Olaya sen bi el at abi istersen.. hiç ses soluk yok... :eek: :eek:

zileli' Alıntı:
Tabiki bende geliyorum Karargah"taki yerimi ayır Tarıkkkkk ;D

sen gel yeterki kardeşim karargahı kuracaz gene mustafa abi başkanlığında sınırsız hizmet ;) ;) ;) :D :D :D :D

PIKE' Alıntı:
valla haklısın simtafa abi.
Çevirgenle konuştum mırın kırın ediyor... Kayserinin suyu yaramıyor bana filan diyor...
Ben de sensiz olmaz dedim... Olaya sen bi el at abi istersen.. hiç ses soluk yok... :eek: :eek:

sımtafa abi yoksa korkuyomu ahmet çevirgen sen 5.9 la gelecen diye :D :D :D niye gelmiyon emmioğlu özledik da seni

ata036' Alıntı:
sen gel yeterki kardeşim karargahı kuracaz gene mustafa abi başkanlığında sınırsız hizmet ;) ;) ;) :D :D :D :D

Sağolasın kardeşim benim Mustafa abi olduktan sonra gelsin çiğ köfteler ;D ;D ;D

dayanamaz gelir cevirgen VİRİSÜ kapmış bi sefer öyle caddelerde akrep gibi yan yan gitmekle olmaz camur olacak bulaşacak sonra gecen senin şanpiyonu ahmet cevirgen öyle jübilesiz bırakmak olurmu kayseriye gelir jübilesini yaparız ::smiley: ::smiley:

vazgecmem58' Alıntı:
dayanamaz gelir cevirgen VİRİSÜ kapmış bi sefer öyle caddelerde akrep gibi yan yan gitmekle olmaz camur olacak bulaşacak sonra gecen senin şanpiyonu ahmet cevirgen öyle jübilesiz bırakmak olurmu kayseriye gelir jübilesini yaparız ::smiley: ::smiley:
dogru söze ne denir..... Hadi çevirgen nirdesin ???

zileli' Alıntı:
Sağolasın kardeşim benim Mustafa abi olduktan sonra gelsin çiğ köfteler ;D ;D ;D

he ya ben sımtafadan korkuyom gece 2 de gittik çiğköfte buldu adam :D :D :D
sımtafa abi ne diyon çadırı getireyim karargahı kuralımmı ?

ahmet hoş geldin ciğköfteler hazır erciyesin ateşinin sabaha kadar yakacağız hep beraber inşallah :D :D :D

tarık benim karargah hakkım sivasamı saklı ;D

tarık valla getir cadırı kanp atak üşümek üşürsekde sarılır ısınırız ;D ;D

vazgecmem58' Alıntı:

ay pardonnn siz otelde kalacaktınız üşümeye gelmezsiniz dimi siz şimdi neyse karargahta sivasa kalır ama akşam canınız sıkılırda otelde kampa gelmek isterseniz ben orda olacağım ;D

Arkadaşlar erciyesin havası çarpmasın sonra ....
sabaha bir buz kütlesi haline gelmeyin ;D ;D ;D ;D

Marta havalar yumuşar ama şu an erciyeste geceleri -20 dereceden aşğıya düşmüyor
yinede en iyi ihtimal -10 derece olur

cidowsky' Alıntı:
tarık benim karargah hakkım sivasamı saklı ;D
karargahın kapısıda sofrasıda herkese açıktır çiğdem bilmiyonmu

vazgecmem58' Alıntı:

tamam abi getiriyom çadırı ateşi biz yakacağımıza göre yakınlarına kurarız masaları hazırla sen bu sefer bir masa yetmeyecek gibi :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri