KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

vazgecmem58' Alıntı:
ahmedim cevirgenim pilot sensin go pilot benim sen yarışıyorsun kara bela ile sivas ta buluşup hep beraber cıkıyoruz kayseriye yoksa patrol la gelir arabanı erciyese kadar sürüklerim tamamı başkan dostlar dosthanında buluşuyor itiraz işta tam olacak on göre başkan :eek: :eek:

cevirgen emmioğlu mustafa abi diyeceğini dedi ben susuyom artık

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Tokattan Ahmet çevirgen dostumuzuda ekliyorum listeye

OTELDE KALMAK İSTEYENLER LİSTESİ

1) Bülent Kök 1 kişi
2)Mustafa Arslan 1 kişi
3)Can Şeremet 1 kişi
4)Korkut Tümer 1 kişi
5)Murat Çakıcı 1 kişi
6)Ömer Altun 1 kişi
7) Tarık Yılmaz 1 kişi
8)Pınar Yaşar 1 kişi

KATILIMCI LİSTESİ

1 ) Okan Güpgüpoglu Jeep Rubicon KAYSERİ 2kişi
2 ) Akif Aksoy Discovery V8 KAYSERİ 2kişi
3 ) Yahşi Kürtüncü Pajero KAYSERİ 2 kişi
4 ) İrfan Büyükdağ Discovery V8 KAYSERİ 2kişi
5 ) Tamer Aydemir Pajero V6 KAYSERİ 2 kişi
6 ) Ömer Faruk ERGİN Toyota hilux KAYSERİ 2 kisi
7 ) Mustafa arslan Grande cherokee 5.9 SİVAS 2kişi
8 ) Ömer ALTUN Toyota Hılux SİVAS 2 kişi
9 ) Bülent KÖK Defender SİVAS 2 kişi
10) mustafa arslan nissan patrol SİVAS 2 KİŞİ
11) Can Şeremet Land cruiser SİVAS 2 KİŞİ
12) Korkut Tümer Ranger SİVAS 2 KİŞİ
13) Murat Çakıcı Lada Niva SİVAS 2 KİŞİ
14) Mustafa Fındık hyundai galloper KAYSERİ 2KİŞİ
15) tarık yılmaz nissan patrol sivas ığdır 1 kişi
16) Haşim Selçuk Toyota Hilux KAYSERİ 2 KİŞİ
17) Mustafa Balta suzuki samurai kayseri 1 kişi
18) Alper B. Erginer Nissan süper patrol KAYSERI 2 KİŞİ
19) Ali Saraçoglu Pajero KAYSERI 2 KİŞİ
20) Ahmet Kirikoğlu Hyundai Galloper KAYSERI 2 KİŞİ
21) Mustafa Kirikoğlu Jeep cherokee 4,7 KAYSERI 2 KİŞİ
22) Yusuf C. Şan Nissan Patrol Dizel KAYSERI 2 KİŞİ
23 )Halit Tekin Defender KAYSERI 2 KİŞİ
24)Hasan Eskici Suzuki KAYSERI 2 KİŞİ
25)Zafer Daş Suzuki KAYSERİ 2 KİŞİ
26)Hayati Merdoğlu Suzuki grand vitara KAYSERİ 2 kişi
27) Murat Aydoğan Suzuki Samurai KAYSERİ 2 Kişi
28) Ahmet Tiryakioglu Cheeroke XJ KAYSERI 2 KİŞİ
29) Fuat Kersanlıoglu Cheeroke XJ KAYSERİ 2 KİŞİ
30) Abdullah Maktav Cheeroke XJ KAYSERİ 2 KİŞİ
31) Ahmet Ugur Cheeroke XJ KAYSERİ 2 KİŞİ
32) Ali osman üdürgücü Land cruiser VX 80 K.MARAŞ 2 KİŞİ
33) Kemal Sezal Land cruiser VX 80 K.MARAŞ 2 KİŞİ
34) Ömer üdürgücü Pajero 3500 v6 K.MARAŞ 2 KİŞİ
35)Yunus Kaya Cheeroke XJ K.MARAŞ 2 KİŞİ
36)Muhammet Şirikçi Suzuki vitara v6 K.MARAŞ 2 KİŞİ
37)Yunus Kaya Cheeroke XJ K.MARAŞ 2 KİŞİ
38) Murat Zabun Land cruiser VX 80 K.MARAŞ 2 KİŞİ
39) Behçet Kocabaş Pajero 2,6 K.MARAŞ 2 KİŞİ
40) İsmail Dogdu Jeep Wrangler K.MARAŞ 2 KİŞİ
41) Ferhat Çoşkun Grand Cheeroke 5,2 KAYSERİ 2 KİŞİ
42) Hüseyin Çelik CJ5 KAYSERİ 2 KİŞİ
43) Bekir Büyükdogan Defender KAYSERİ 2 KİŞİ
44) çiğdem avcı tabanvay ANKARA 1 KİŞİ
45) TORK ARAÇ 1 TARSUS 2 KİŞİ
46) TORK ARAÇ 2 TARSUS 2 KİŞİ
47) TORK ARAÇ 3 TARSUS 2 KİŞİ
48) TORK ARAÇ 4 TARSUS 2 KİŞİ
49) TORK ARAÇ 5 TARSUS 2 KİŞİ
50) Ahmet Demirçal Defender 3000 cc TOKAT/ZİLE 2 KİŞİ
51) Ahmet Çevirgen Grande cherokee 5.9 TOKAT 2 KİŞİ

sarilarin_sulo' Alıntı:
Yahşi verilecek hediyelerden de bahsedermisin biraz.Gelecek misafirlerimizin bilgisi olsun.Gerçi süprizdi bu ama yinede söylemekte fayda vardır.Bir konu daha var şimdiden söylemek istiyorum misafirleimiz kayseriye geldiğinde kendilerine yemek için fiş verilecek.Verilen fiş ile yemek salonuna giriş yapabilecektir.Yemek fişinin üzerinde yazan numara ile kuraya katılacaktır.Bilginize sunulur.Bu arada bütün misafirlerimizi buradan saygı ile selamlıyorum.

V.Okan GÜPGÜPOĞLU
KAYOFF.BŞK.

Okan başkanım hoşgeldiniz.

Daha önce arkadaşlara bilgi vermiştim ama tekrar hatırlatmakta fayda var.
Arkadaşlar yemekli eglenceli gecemiz için her arakadaş fiş vericez
(Erciyes çok kalabaliık oldugu için yemekli eglenceye fiş ile girecegiz)
Burdaki fişlere herkes ismini yazdıktan sonra bunları toparlayacagız ve çekiliş yapacagız.

Misafirlerimize supriz hediyeler varr...

Şenlik ateşinden sonra kaçmak yok
HERKES KIZAK YARIŞLARINA .... Esas puanlama kızak yarıişlarında ;D ;D ;D ;D

alpkaptan' Alıntı:
SUANDAN İTİBAREN 8 ARAC 16 PILOT SIMDIDEN KAMPA GIRDI ,ARACLAR MAROOF TEKNIK SERVISI SERVET GUL KARDESIMIZDE REVIZYONDA ,SON HAZIRLIKLAR YAPILIYO BU HAFTA BEYOGLU BELEDIYESİ SENLIKLERINDE PROVA YAPACAZ . BEKLE BIZI KAYSERİ BUTUN KUPALAR MAROFFA.................ERCİYESIN ATESİNİ BİZ SONDURECEZ, ERCIYESIN KARI ERIYECEK

HEYYYYYY MAŞALLAH MAŞALLAH... Allah nazardan saklasın MAROFF gümbür gümbür geliyor....

yahşi kayma da üstüme yoktur google amcaya bile sorun kim güzel kayar diye direk ben cıkıyorum MUSTAFA ARSLAN puanlar benim o zaman :D :D :D

vazgecmem58' Alıntı:
yahşi kayma da üstüme yoktur google amcaya bile sorun kim güzel kayar diye direk ben cıkıyorum MUSTAFA ARSLAN puanlar benim o zaman :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D o zaman sıkıntı yok simtafa abi..

Şu an için katılımcı külüplerimiz
KAYOFF -KAYSERİ OFF ROAD KULÜBÜ
SİDOF-SİVAS OFF ROAD KULÜBÜ
IGDIROFF-IGDIR OFF ROAD KULÜBÜ
MAROFF-MARAŞ OFF ROAD KULÜBÜ
TORK-TARSUS OFF ROAD KULÜBÜ
BOLOFF-BOLU OFF ROAD KÜLÜBÜ
SAMOFF-SAMSUN OFF ROAD KÜLÜBÜ
ARDOFF-ARDEŞEN OFF ROAD KULÜBÜ
ANKARA , TOKAT katılımcıları....

.

alpkaptan' Alıntı:
SUANDAN İTİBAREN 8 ARAC 16 PILOT SIMDIDEN KAMPA GIRDI ,ARACLAR MAROOF TEKNIK SERVISI SERVET GUL KARDESIMIZDE REVIZYONDA ,SON HAZIRLIKLAR YAPILIYO BU HAFTA BEYOGLU BELEDIYESİ SENLIKLERINDE PROVA YAPACAZ . BEKLE BIZI KAYSERİ BUTUN KUPALAR MAROFFA.................ERCİYESIN ATESİNİ BİZ SONDURECEZ, ERCIYESIN KARI ERIYECEK

color]

Resim 226.jpg

vazgecmem58' Alıntı:

??? ::smiley: ??? ::smiley: ??? ::smiley: ??? kim tutar seni sımtafa abiii :D :D

keşke anadou daki bu etkinliklere diğer büyükşehirlerden de katılsalar!!!misafirperverliğimizi görseler!!anadolu insanının mücadeleci ruhunu görseler!!en azından gaziantep off road kulübünün de katılmasını bekleriz!!!çok iyi bir tecrübe ve tanışma olacağının kanısındayım!!

bu arada osman abiciğim yalnız değilsin!!k.maraş pehlivanları yanında!!!

bugün nete giremedim sayfalar çoşmuş. maşallahınız var arkadaşlar. inşallah bir aksilik çıkmadan herkatılımcı arkadaşımızı mutlu etmek ve güler yüzle ayrılırken bizleri hatırlamasını temenni ederiz.

ayrıca sizlere ayarladıgımız hediyeleri küçümsemeyin sizin için çok faydalı olacak keşke bana çıksaydı diyeceginiz hediyeler var. batılı arkadaşlar dogulu arkadaşlar diye buradada ayırım yapmak istemiyorum. biz babamızdan böyle gördük, misafir perver va anadoluya özgü sevgi örf ve ananelerimizle gelen misafirlerimiz bizim başımızın tacıdır. gönlümüz zengin ruhumuz hürdür. isteyen herkes bu açık davete icap edebilir.

takomistik' Alıntı:
ayrıca sizlere ayarladıgımız hediyeleri küçümsemeyin sizin için çok faydalı olacak keşke bana çıksaydı diyeceginiz hediyeler var. batılı arkadaşlar dogulu arkadaşlar diye buradada ayırım yapmak istemiyorum. biz babamızdan böyle gördük, misafir perver va anadoluya özgü sevgi örf ve ananelerimizle gelen misafirlerimiz bizim başımızın tacıdır. gönlümüz zengin ruhumuz hürdür. isteyen herkes bu açık davete icap edebilir.

::smiley: ::smiley: ::smiley: ??? ??? ??? ;D ;D ;D

umarım program geleneksel bir hale gelir!!erciyes şenliklerinin güzelliğini bilmeyen yoktur elbette!!türkiyede gelişmekte olan bu etkinliğimizi inaşallah her yere duyurmaya çalışacağız!!!basın yayın organlarından hangi kuruluşların desteği var acaba?yaban tv izci programı veya trt de bu tür gezi off road programı yapan kuruluşlarla irtibata geçtiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri