Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 240
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,819

Etiketler
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ve aracın son halleri...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

0.jpg

1.jpg

2.jpg

Aracın içine devam

[attachment=1]
Oturma grubu penceresi

[attachment=2]
Oturma grubu dolapları

[attachment=3]
Pencere ayrıntıları

[attachment=4]
Elbise dolabı

[attachment=5]
Bagaj bölümüne içeriden dolap

6.JPG

6_1.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

Ve baş üstü dolabı.

[attachment=1]

Aracın ısıtma ve sıcak su sistemi takılıyor. Bir kaç güne kadar kaba montaj bitmiş olur.
Dönerli koltuklar ve televizyon, arka görüş kamerası, merkezi kilit gibi ayrıntılar kaldı. Onları kendimiz yapacağız.

10.JPG

Biter biter..

Neler bitti. bu mu bitmeyecek.

Hayırlı olsun..

Son dakika goller yiyoruz üretici firmadan, bisey kalmadı ama hevesimde kalmadı, serzenişim ondandir :smiley:

Ahmo guzel olmus oglum bu kocaoglan. Haydi hayirlisi. Giderken beni de goturun. İzmitteyim malum.

İnsel epey bı zaman gitmem herhalde. Yakında bı bidon benzin döküp yaktığımı duyarsan şaşırma o kadar hevesim kaçtı. Konuşuruz bı ara...

Merhaba Ahmet bey,Son dakikada ufak olaylara takilmayin.Aracinizi alinca bütün yorgunlugunuz gecer.Belki son olaylar Moralinizi bozmus olabilir ama bunlar da Türkiyenin gercekleri.Firsatci bir Toplumuz,her seyi bir olumlu düsünün,inaninki degmez.

Selamlar.

Umarım burdan da bir Kuddusi Kurbanzade olayı çıkmaz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54893.0

Valla Bülent hocam bı solukta okudum linki daha ilk satırda sonunu gördüm olayın :smiley: daha ruhsat kısmı var, proje kısmı var, eksikler cok yok ama biz istedikçe bunalan, biz böyle yapmayız diyenler var, bizim yaptığımız doğrudur sizin talepleriniz yanlıştır var, ben megolamanim sen aptalmisin var, Allah'tan iranda yaptırmadım AB normlarında üretim yapan memleketim sanayiicisinde yaptırıyorum yoksa coook abi kardes hikayesi yazılır. Cok konuşmak istemiyorum alayım karavanı sonrasında iyisini de kötüsünü de yazarız elbet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.