Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan coskuntic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,809
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

[attachment=1]

2011-07-05 10.38.36.jpg

Etiketler

[attachment=1]

2011-07-05 10.38.40.jpg

[attachment=1]

2011-07-05 10.38.46.jpg

ali bey, renk seçiminizi beğendim aracın içi dışı bir olmuş mavi dinlendirir adamı güzel olmuş

[attachment=1]

2011-07-05 10.38.50.jpg

[attachment=1]

2011-07-05 10.44.47.jpg

öncelikle karavanınız hayırlı olsun bende bu araba üzerinde düşünmekteyim, rahat bir tatil için ancak bu ölçülerde bir araçtan karavan yapmayı düşünüyorum ancak burada en önemli nokta aracın yakıt gideri motorin zaten oldukça pahalı birde bu aracın km.de 600-750 tl arası yaktığını düşünürsek gezilerdeki en büyük maliyetin yakıt ücreti olacağı belli.Temmuzda dizel arabamla çıktığım seyahatde 1000 km yol yaptım ve yakıt maliyeti 150 tl oldu m23 ile bu seyaheti yaptığımı farzedelim yakıt maliyeti 600-750 tl olurki arada büyük fark var yani kendimize harcayacağımız parayı yakıta vermek gerekecek sizin bu konudaki görüşlerinizi alabilirsek iyi olacak çünkü çekme karavanla m23 arasında kararsızım

[attachment=1]

2011-07-05 10.45.17.jpg

[attachment=1]

2011-07-05 10.45.23.jpg

suat54' Alıntı:
öncelikle karavanınız hayırlı olsun bende bu araba üzerinde düşünmekteyim, rahat bir tatil için ancak bu ölçülerde bir araçtan karavan yapmayı düşünüyorum ancak burada en önemli nokta aracın yakıt gideri motorin zaten oldukça pahalı birde bu aracın km.de 600-750 tl arası yaktığını düşünürsek gezilerdeki en büyük maliyetin yakıt ücreti olacağı belli.Temmuzda dizel arabamla çıktığım seyahatde 1000 km yol yaptım ve yakıt maliyeti 150 tl oldu m23 ile bu seyaheti yaptığımı farzedelim yakıt maliyeti 600-750 tl olurki arada büyük fark var yani kendimize harcayacağımız parayı yakıta vermek gerekecek sizin bu konudaki görüşlerinizi alabilirsek iyi olacak çünkü çekme karavanla m23 arasında kararsızım
SUAT bey,
Önceki sayfalarımda bu konuda cevap vermiş idim. Biraz daha detay bilgi vereyem.
Ben emekli biriyim. Uzun süreli karavanda yaşamayı düşündüğüm için genişliğe önem verdim. Gezilerim uzun süreli olacağı için, seyahatimin zaman bakımından büyük kısmı konaklama ile geçecektir.
Bu bakımdan yakıtın önemi yoktur.
Sizin belirttiğiniz rakamları da yakmamaktadır. Antalya Mersin sahil yolunda 48, Ankara-Antalya yolunda ise 42 kuruş yaktı.
Kısa dönem tatil yapacak arkadaşlar için (senede 1 defa 10-15 gün gibi) bu tür araç verimli olmayacaktır.
Ben 100-150 km de yaklaşık bir hafta kaldığımdan yakıt gideri az olmaktadır.
Bu bilgiler ışığında kendi kararını verebilirsin zannediyorum.
Sayğı ve Sevgiler

CÜNEYT beyin iyi dileklerine TEŞEKKÜRLER

CİVİLENG dostumun renkleri beğenmesi beni memnun etti. Allah gönlüne göre versin
Sayğılar

halilo11' Alıntı:
iyi günlerde kullan allah kaza bela göstermesin

Hiç kimseye kaza bela göstemesin. İyi dilekleriniz için teşekkürler

Aracınız hayırlı olsun nice güzel gezilerde kazasız binmek nasip etsin

araç gayet ferah mavi rengide güzel birde duş-wc bölümünün resimlerini görebilirimiyiz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri