Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Sonunda bu da bitti.
Uzun zamandır yol özlemi basmıştı, basmıştı da bir türlü son noktayı koyamamıştık.
Seyfettin hocam, imalatda evdeki hesap çarşıya uymaz demişti. Yerden göğe kadar haklıymış.
Geç oldu, bazen de güç oldu ama en sonunda ruhsat da tamam. Bu son noktamıdır derseniz, hayır eksikler bitmez.
Bitmez ama yolda da olsa tamamlanır.....................
Abdullah bey çok sevindim, hayırlı olsun. Sevindim, çünkü bu demektir ki güzel gezi raporlarınız gelmeye başlayacak. Keyif ve sağlıkla inşallah, yolunuz açık, keyfiniz bol olsun.
Abdullah bey; ruhsatın haberini canlı olarak duymama rağmen, memnuniyetimi buradan iletmek istedim. Sağlıklı, güzel günlerde ve gezilerde kullanmanız dileklerimi iletir gezi notlarınızı paylaşmanızı isterim.
Esen kalın.
abdullah tepe' Alıntı:
Sonunda bu da bitti.
Uzun zamandır yol özlemi basmıştı, basmıştı da bir türlü son noktayı koyamamıştık.
Seyfettin hocam, imalatda evdeki hesap çarşıya uymaz demişti. Yerden göğe kadar haklıymış.
Geç oldu, bazen de güç oldu ama en sonunda ruhsat da tamam. Bu son noktamıdır derseniz, hayır eksikler bitmez.
Bitmez ama yolda da olsa tamamlanır.....................
VAP' Alıntı:
Abdullah bey çok sevindim, hayırlı olsun. Sevindim, çünkü bu demektir ki güzel gezi raporlarınız gelmeye başlayacak. Keyif ve sağlıkla inşallah, yolunuz açık, keyfiniz bol olsun.
İnşallah Ahmet bey
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Yol hazırlıkları başlıyor kısmetse. Ama neresi olur onu bende bilmiyorum şu an.
Darısı sizlerin başına