Abdullah bey şekillendikce daha da guzel görünüyor,
Bülent usta sizinde elinize saglık,
Bu arada camları nereden tedarik ettiniz acaba paylasabilirmisiniz?..
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Apdullah bey; karavanınız şimdiden hayırlı olsun ayakları yere düz bassın kazasız belasız bol güneşli günlerde sağlık ve sıhhat içinde kullanın. Bayramın 3. günü karavanınızı gördüğümde yalnızlıktan canı sıkılıyordu. Bir hafta içinde çok mesafe kat edilmiş . Bu vesile ile Bülent ustayada ellerine kollarrına sağlık diyorum. Başlanmış iş bitmiş sayılır. Güle güle kullanın. kimbilir önümüzdeki yıl bir yerlerde karşılaşırız.
Cavid hocam merhabalar.
Bayramda hem ticaret hem ziyaret yaptım. Bursa ve Ankarada araştırmalar yaptım. Malum yıl başı yaklaşıyor şunun şurasında 2013 mart sonuna ne kaldıki. Seyfettin hocam tatilde olduğundan görüşemedim. Zaloğlu hocamla göörüştüm. çok sağ olsun iyi fikir alışverişi oldu.
Araştırmaya devam.
Abdullah Bey'in başlığını meşgul ediyoruz ama...
a.yilmaz' Alıntı:
Cavid hocam merhabalar.
Bayramda hem ticaret hem ziyaret yaptım. Bursa ve Ankarada araştırmalar yaptım. Malum yıl başı yaklaşıyor şunun şurasında 2013 mart sonuna ne kaldıki. Seyfettin hocam tatilde olduğundan görüşemedim. Zaloğlu hocamla göörüştüm. çok sağ olsun iyi fikir alışverişi oldu.
Araştırmaya devam.
a.yilmaz' Alıntı:
Cavid hocam merhabalar.
Araştırmaya devam.
Merhaba arkadaşlar.
7 günlük kısa bir tatil yaptığım için inanın yapım aşamalarındaki bu fotoları bende şimdi görüyorum.
Bu süre içinde internete girmediğim gibi Bülent ustamıda rahatsız etmek istemedim.
Ellerine sağlık oldukca ilerle yapmış ve üşenmemiş benim yerimede resimleri sizlerle palaşmış.
Paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Az kaldı sanırım inşallah en ısa zaman içinde yollarda karşılaşırız.
a.yilmaz' Alıntı:
Apdullah bey; karavanınız şimdiden hayırlı olsun ayakları yere düz bassın kazasız belasız bol güneşli günlerde sağlık ve sıhhat içinde kullanın. Bayramın 3. günü karavanınızı gördüğümde yalnızlıktan canı sıkılıyordu. Bir hafta içinde çok mesafe kat edilmiş . Bu vesile ile Bülent ustayada ellerine kollarrına sağlık diyorum. Başlanmış iş bitmiş sayılır. Güle güle kullanın. kimbilir önümüzdeki yıl bir yerlerde karşılaşırız.