Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,842
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

atiladi' Alıntı:
Farklı karavanlarımda mobil klima olarak, Haier, amcor, hec, freedom gibi markaları bizzat kullandım, sesleri beni rahatsız etmiyor...

Bu kadar çeşitten sonra tercihiz Airfel mi? Yoksa önereceğiniz başka bir marka var mıdır?

Etiketler

Abdullah bey aracınız hayırlı ugurlu olsun,işallah kısa sürede bitirip saglıklı bir şekilde kullanırsınız,merakla bitmesini bekliyorum :smiley:

Turan YUCEL' Alıntı:
Abdullah bey aracınız hayırlı ugurlu olsun,işallah kısa sürede bitirip saglıklı bir şekilde kullanırsınız,merakla bitmesini bekliyorum :smiley:
Teşekkürler Turan bey
Dahada iyileri tüm arzu edenlerin alsun.
Sağolun

Arka merdiven nihayet tamam.

17,09 004.jpg

17,09 001.jpg

17,09 002.jpg

17,09 003.jpg

Son bir haftadır, malesef ilerleme kaydedemedik.
Bunun da güzel bir nedeni var aslında.
Bülent ustamız Yenikent sanayi sitesinde yeni bir yer kiraladı.
Bundan sonra ki imalatlarını orada yapmaya devam edecek. Ben şahsım adına ustalığından ve kişiliğinden kesinlikle eminim ama, kendisini tanımayan arkadaşlar için bulunduğu iş yeri pek de güven intiba etmiyordu. Bundan sonra bu engelini inşallah ortadan kaldıracak. Daha iyi ve daha güzel karavanları burada hayata gecirecek.

Bu arada medaratörümüzden de bir ricam var. Eğer forum kurallarına aykırı olmazsa, karavan yapımı gibi, Bülent ustanın yeri içinde bir topik acalım ve burada arkadaşlar hem Bülent ustayı tanısın ,hemde karavan imalatı konusunda akıllarına gelecek her türlü soruyu da Bülent ustamıza sorsunlar. Bülent usta sanırım bu soruları cevapsız bırakmaz.

Sayın Apdullah öncelile size ve bütün gezenbilir ailesine sonsuz teşekkürlar evet nihayet yeni ve büyük atölyemize geçiyoruz tek amacımız siz karavan sever dostlara faydalı olabilmektir,bundan sonrada sizlerin desteğiyle umuyoruzki daha iyi yerlere geleceğimizden hiç şüphemiz olmadı.

Tekrar hepinize sonsuz teşekkürler ve ayrıca tüm karavan dostlarımızı yeni yerimizde bir fincan kahve içmeye bekliyoruz.

Bülent kardeşim yeni yerin hayırlı uğurlu olsun senin adına çok sevindim bundan sonra soğuk ve yağmurlu havalardada durmadan rahat rahat imalata devam edecek daha verimli ve kaliteli işler çıkaracaksın,en kısa zamanda dükkanın fotoğraflarını bekliyoruz ;)

Bülent Ankarada o bölgede eksik olan imalatcı açığını kapatacak,tuttuğu 2 dükkanda makinalar ile birlikte 3 aracı içeride yapabilecek 3 aracıda bahcede muhafaza edebilecek güzel bir imkana kavuştu kendisine tekrar hayırlı olsun diyoruz bundan sonra daha güzel çalışmalarını buradan paylaşmalarını bekliyoruz.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Abdullah bey benim şahsi kanaatim Bülent usta sonuçta bir imalatcı piyasada aynı işi yapan çokca firma var Dolly karavan yada Bülent usta diye bir başlık açmak haksız rekabet olacağından etik olmaz diye düşünüyorum ki Bülent ustayı en iyi tanıyanlardanım sürekli telefon ile görüşüp fikir alış verişinde bulunuyoruz eğer böyle bir uygulama yapılacaksa tüm imalatcılar için yapılmalı,Bülent kardeşime yapacağımız en güzel destek yaptığı işleri karavan sahiplerinin buradan kendi konu başlıklarında paylaşmasıdır.
Bülent Ankarada o bölgede eksik olan imalatcı açığını kapatacak,tuttuğu 2 dükkanda makinalar ile birlikte 3 aracı içeride yapabilecek 3 aracıda bahcede muhafaza edebilecek güzel bir imkana kavuştu kendisine tekrar hayırlı olsun diyoruz bundan sonra daha güzel çalışmalarını buradan paylaşmalarını bekliyoruz.
Selemlar Yusuf bey
Düşüncelerinize tam olarak katılmıyorum, haksız rekabet olabilir diyorsunuz. Haklı olabilirsinizde. Bunu önlemek yine medaratörümüzün elimde.
Sadece DOLLY için değil, arzu eden tüm imalatcı firmalar kendilerini ve imalatlarını kendi başlikları altında tanıtsın. Bazı büyük firmaların internet sitesinin yanında face sayfaları da var ama malesef ne sorulan sorulara nede atılan maillere cevap veriyorlar. Telefon acıp da görüşürsekde ancak yüz yüze görüşmeyi öneriyorlar. Ben sırf bu yüzden kalkdım Adapazarına gittim. Sorularıma tam cevap alamadığım gibi artı birde masraf.
Evet reklam mı reklam. Ama ben cevabımın karşılığını alıyorsam, bir kaç sitede arama yapacağıma bizlerin sitesi diye düşündüğüm GEZENBİLİR'in içinde cevabımı buluyorsam, .. bilmiyorum ama benim için önemli olan da bu.
Tabi diğer arkadaşlar benimle aynı fikirde olmaya bilirler. Herkesin fikirlerine saygım sonsuz. Ben sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum.

ALBATROS'un fırınlı ocağı ( fırın kısmı da LPG'li )
Bu ocak için Bülent ustaya tekrar teşekkürler.

18,09 002.jpg

18,09 001.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri