Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,901
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

bülent usta' Alıntı:
Sayın Apdullah öncelile size ve bütün gezenbilir ailesine sonsuz teşekkürlar evet nihayet yeni ve büyük atölyemize geçiyoruz tek amacımız siz karavan sever dostlara faydalı olabilmektir,bundan sonrada sizlerin desteğiyle umuyoruzki daha iyi yerlere geleceğimizden hiç şüphemiz olmadı.

Tekrar hepinize sonsuz teşekkürler ve ayrıca tüm karavan dostlarımızı yeni yerimizde bir fincan kahve içmeye bekliyoruz.

Temiz iş helalinden kazanç,işyerin haırlı olsun.
Başarılar dilerim.

Etiketler

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
Fırının çalışması için araya herhangibir regülatöre ihtiyaç olacak mı?
Normal büyük tüp de hiç sorunsuz calışıyor.
Ben LPG deposu düşünüyorum. Bu şekilde calışması için regülatöre ihtiyac olacak bildiğim kadarıyla.
Bunuda çalıştırarak teslim edecek olan Bülent usta halleder zaten.

Abdullah bey inanın Bülent'in iyiliğini en az sizin kadar isteyen biriyim yazdığımı yanlış anlamışsınız benim hatam anlatmak istediğimi tam anlatamadım yanlış cümle kurdum yanlış anlamaya sebep oldum kusura bakmayın ben yazdığımı sildim sayfanızı meşkul ettim özür dilerim.

Hepinize sonsuz teşekkürler DOLLY KARAVAN bizim değil sizlerin çözüm ortağı olacak herkonuda sizlerin yanında olacaktır tekrar teşekkür eder iyi dileklerinizin sürmesini tememni ederiz.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

İyi günler
Sy Tepe
Karavan montajının sonuna geldiniz,kazasız belasız ve huzurla kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

abdullah tepe' Alıntı:
Bu arada medaratörümüzden de bir ricam var. Eğer forum kurallarına aykırı olmazsa, karavan yapımı gibi, Bülent ustanın yeri içinde bir topik acalım ve burada arkadaşlar hem Bülent ustayı tanısın ,hemde karavan imalatı konusunda akıllarına gelecek her türlü soruyu da Bülent ustamıza sorsunlar. Bülent usta sanırım bu soruları cevapsız bırakmaz.

Abdullah bey merhaba;

Öneriniz ilk bakışta çok olumlu gibi görünsede AMATÖR ellere ve beyinlere haksızlık etmeyi istemeyeceğinizi düşünüyorum.

Gezenbilir sadece yönetim anlamında profesyonel olmaya çabalayan Gezi Portalı olmalıdır, amacımız katılımcıların amatör ruhu
yaşatan kendi ihtiyaçları için emeklerini ortaya koyarken ihtiyacı olanlarada bilgi ve tecrübelerini yansıtan üyelerimizin alanı
olarak kalmalıdır.

Profesyonellere hiçmi alan yok diye sorulabilir, elbet var tüm firmalarımıza reklam kanallarımız açıktır. Bunun yanında geçen yıl
ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza sponsor olarak maddi manevi destek olabilirler,ilerki dönemler için planladığımız değişik
konular içinde Karavan Dünyasına destek olabilirler.

Konuyu açtığınız için yazıyorum tüm yarışma ve organizasyonlar sponsor desteği ile yapılabilmektedir bunun içinde mutlaka desteğe ihtiyaç vardır, bu türden tüm destekler ödüle hak kazanan arkadaşlarımıza aktarılmaktadır.

Amatörlüğe yaptığım vurgunun bilmeyenler için anlaşılabilmesi adına tekrarlamakta yarar olacaktır; yönetimdeki tüm arkadaşlarımız
gönüllü olarak ve amatörce çabalamakta olup bu çaba ve emeğimizi Gezenbilir Gezi Portalı için ve siz üyelerimizin yararı adına
olduğunun bilinmesini isteriz.

Sevgi ve Selamlar

Affınıza sığınarak, amatörlüğün tanımını hatırlatmakta fayda görüyorum: Amatör, yaptığı işin karşılığında herhangi bir ücret almayan, maddi bir beklentisi olmayan kişidir. Bazıları amatör deyince kötü kalitede, uyduruk yapılmış işleri anlıyor. Gezenbilir'in amatör ruhla ama profesyonel kalitede yönetildiğini düşünüyorum.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Abdullah bey inanın Bülent'in iyiliğini en az sizin kadar isteyen biriyim yazdığımı yanlış anlamışsınız benim hatam anlatmak istediğimi tam anlatamadım yanlış cümle kurdum yanlış anlamaya sebep oldum kusura bakmayın ben yazdığımı sildim sayfanızı meşkul ettim özür dilerim.
Yusuf bey inanın sizde beni yanlış anladınız. Yazınızı silmenize de inanın cok üzüldüm. Herne kadar sahsınızı tanımasamda GEZENBİLİR sitesinde sizi ve diğer arkadaşları yaptıklarınızdan dolayı oldukca iyi tanıyoruz diyebilirim. Sizin biz amatörlere profosyenelce yaptıgınız yardımları inkar etmek mümkün değil. Bülent ustayıda benden daha cok tanıdığınızada eminim.
Benim ifade etmek istediğim elimizden sizler kadar iş cıkaramayacak olanlarında profosyenel bir desteğe bu sitede ulaşabilmesiydi. Eminim sizi bizzat arasam bu desteği bana verirdiniz. Diğer arkadaşların vereceğinden de sonuna kadar eminim. Ama sizleri sürekli meşgul etmek de kendi adıma zor diyorum. İşte bu noktada bu işi para karşılığı yapan birinden yardım istemek daha kolay olacağından böyle bir istekde bulundum. Eğer bu düşüncem amatör bir ruh içinde olan bu site için uygun değilsede tüm arkadaşlardan özür dilerim.
Ayrıca sayfanızı meşgul etmek ne demek bu sayfa benim değil, tamamen hepimizin. Sizi kırdıysam şahsınızdan ve tüm site arkadaşlarımdan tekrar özür dilerim.

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Sy Tepe
Karavan montajının sonuna geldiniz,kazasız belasız ve huzurla kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan
İyi dilekleriniz için teşekkürler Batuhan bey
İnanın az kaldı ve az kaldıkcada ben bir an önce yollara düşmek için daha da sabırsızlanıyorum .

TA2RX' Alıntı:
Gezenbilir'in amatör ruhla ama profesyonel kalitede yönetildiğini düşünüyorum.
Sonuna kadar bu düşüncenize katılıyorum hemşerim.
Samimiyetinize sıgınarak hemşerim diyorum, doyduğum yer her ne kadar ANKARA olsa da doğduğum yer ORDU/ GÜLYALI

Merhaba Levent bey
GEZENBİLİR sitesinin bir üyesi olarak sanırım bu konu burada kapanmalı.
Amatörce devam. Yanlış anlaşıldıysam da şahsınız da tüm arkadaşlardan özür dilerim.

bülent usta' Alıntı:
Sayın Apdullah öncelile size ve bütün gezenbilir ailesine sonsuz teşekkürlar evet nihayet yeni ve büyük atölyemize geçiyoruz tek amacımız siz karavan sever dostlara faydalı olabilmektir,bundan sonrada sizlerin desteğiyle umuyoruzki daha iyi yerlere geleceğimizden hiç şüphemiz olmadı.

Tekrar hepinize sonsuz teşekkürler ve ayrıca tüm karavan dostlarımızı yeni yerimizde bir fincan kahve içmeye bekliyoruz.
Merhaba; Bülent bey,
Yeni atölyeniz hayırlı uğurlu olsun.
Abdullah beyin karavanıda muhteşem görünüyor,elinize sağlık.
Selamlar,Hayırlı işler.

Merhaba Abdullah bey yaklaşık bende 15 gündür siteye giremiyordum. Bugün özlemim bitti ve sizlerle buluştum öyle sevindimki ALBATROS,U Görünce hadi hayırlısı kardeşim sağlıkla yavaş yavaş biter işallah belli,mi olur bir gün bir yerlerde ALBATROSUN kahvesini icerek sohbet ederiz.Saygılarımızla

Bülent ustanın yeni atölyesi hayırlı olsun,
Abdullah bey adım adım karavan tamamlanıyor, en kısa sürede yollarda olursunuz inşaallah, selamlar

NOT: Bülent ustadan bir rica kendi sağlığı için sigara ile en kısa sürede yollarını ayırır inşaallah :smiley:

TUGAY58' Alıntı:
Merhaba Abdullah bey yaklaşık bende 15 gündür siteye giremiyordum. Bugün özlemim bitti ve sizlerle buluştum öyle sevindimki ALBATROS,U Görünce hadi hayırlısı kardeşim sağlıkla yavaş yavaş biter işallah belli,mi olur bir gün bir yerlerde ALBATROSUN kahvesini icerek sohbet ederiz.Saygılarımızla
Neden olmasın Tugay Bey
Kayseri 2 sene oturduğumuz ve mutlaka ugradığımız yer. Develide cıvıklı yemeden Erciyes'e cıkmadan olur mu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR