bülent usta
Kamp II
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
YENİ RESİM
YENİ RESİM
a.yilmaz' Alıntı:Bayramın 3. günü karavanınızı gördüğümde yalnızlıktan canı sıkılıyordu.
a.yilmaz' Alıntı:Cavid hocam merhabalar.
Bayramda hem ticaret hem ziyaret yaptım. Bursa ve Ankarada araştırmalar yaptım. Malum yıl başı yaklaşıyor şunun şurasında 2013 mart sonuna ne kaldıki. Seyfettin hocam tatilde olduğundan görüşemedim. Zaloğlu hocamla göörüştüm. çok sağ olsun iyi fikir alışverişi oldu.
Araştırmaya devam.
a.yilmaz' Alıntı:Cavid hocam merhabalar.
Bayramda hem ticaret hem ziyaret yaptım. Bursa ve Ankarada araştırmalar yaptım. Malum yıl başı yaklaşıyor şunun şurasında 2013 mart sonuna ne kaldıki. Seyfettin hocam tatilde olduğundan görüşemedim. Zaloğlu hocamla göörüştüm. çok sağ olsun iyi fikir alışverişi oldu.
Araştırmaya devam.
Mutlaka haklısınız. Ama renginin mavi olması şimdilik yeter demiştim.ALP_ER_TUNGA' Alıntı:Görülebilir bir yere acil nazar boncuğu...
Teşekkürler.a.yilmaz' Alıntı:Apdullah bey; karavanınız şimdiden hayırlı olsun ayakları yere düz bassın kazasız belasız bol güneşli günlerde sağlık ve sıhhat içinde kullanın. Bayramın 3. günü karavanınızı gördüğümde yalnızlıktan canı sıkılıyordu. Bir hafta içinde çok mesafe kat edilmiş . Bu vesile ile Bülent ustayada ellerine kollarrına sağlık diyorum. Başlanmış iş bitmiş sayılır. Güle güle kullanın. kimbilir önümüzdeki yıl bir yerlerde karşılaşırız.