Teşekkürler.nasah' Alıntı:Abdullah bey aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Aracın dış ölçüleri nedir? 6 metreden uzun müdür?
Teşekkürler
Teşekkürler.arikandalı' Alıntı:abdullah bey merhabalar nihayet hayallerinize kavuşmanıza az kalmış tebrikler.darısı olmayanların başına benim gibi . gercekten renk seciminiz süper tabi karavanınız adıda..
TUGAY58' Alıntı:Bülent usta sizinde.
Tugay bey öncelikle geçmiş olsun.TUGAY58' Alıntı:Abi hic durma bayrama bizimde tedavi bitiyo sucuklu,cacıklı,kavunlu,peynirli akılsuyu(beyaz su ) gider derim
İlhan Bey teşekkürler.berkcantp' Alıntı:Abdullah bey, aracınızı gördüm, finali güzel olacağa benziyor, tez zamanda bitip, yollarda karşılaşırız.
Teşekkürlerecom' Alıntı:Abdullah bey hafta sonu Bülent beyin yanına ugradım karavanınız güzel ve kullanışlı olacagına inanıyorum calışmalarınızın biran önce bitmesi ve yolacıkmanızı diliyorum saglıklı günler.
Teşekkürlerzaloğlu' Alıntı:Abdullah bey sağlık ve mutlulukla karavanıza kavuşmanız dileğimle .Bülent beye selamlar.
TeşekkürlerVAP' Alıntı:Abdullah bey, gerçekten çok ideal ölçülerde bir araç. Tadilatınız da maaşallah, çok seri gidiyor. İnşallah bir an önce kalbinizdeki motokaravana sahip olursunuz ve yol raporlarınızı okumaya başlarız.
Sağolun , zoru gitti azı kaldı. Oda kısa zaman da gercekleşecek inşallah.suat54' Alıntı:abdullah bey merak ettiğim bir konu, acaba hyundai servisi bu arabaya yedek parça, servis hizmeti veriyormu aksi halde yedek parça ihtiyacı problem olabilir, arkadaşımın yeni model bir japon arabasına bile bir ay parça beklenecek dediler bu tip arabalarda beni ençok korkutan bu durum,diğer yönden karavana çok uygun bir araç bu araçtan almak isteyenler için sah.com da zonguldak ilanlı bir araç var,kolay gelsin.