Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 338
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,670

Etiketler
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Oğuz bey merhaba, bende sizin karavanın yapım aşamasını sessiz sedasız takip ettim hatta bu foruma üye olmadan sizleri tanımadan önce sahibinden com da aracin ilanını görmüştüm iyiki satılmamış bundan daha iyi yapılamazdı. Sağlıklı, huzurlu , keyifli, kazasız,belasız geziler diliyorum.

İyi geziler, iyi dinlenceler Oğuz Bey. Sanıyorum ağır bir yük omuzlarınızdan kalkmıştır artık...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
İyi geziler, iyi dinlenceler Oğuz Bey. Sanıyorum ağır bir yük omuzlarınızdan kalkmıştır artık...

Cavid Sezen
Teşekkürler,piyasada onlarca sektör arasında koşuşturmak ve de hatta piyasanın bunca sektöründeki her değişik karakterin kaprisi,çıkarı,anlayışı-anlayışsızlığı,halim-selimliği,inadı,doğruluğu-eğriliği derken vs.vs.vs. yüzlerce çözüm yada yüzlerce problem.... Elbette bunlar birer yüktür.Her sektörde:ekmekten suya kadar böyle hengameler,virajlar,düzler,ovalar,rampalar...vs.vs.vs. derken işler nasıl yürür sizler de biliir ve takdir edersiniz.Aslında yük-mük hepsi hava civa da işin özü piyasayla uğraşmak zor.Aslında bugün ekmek alan fırıncı yarın kasaptan et alacak ,o da aracını kaportacıya götürdüğünde kaportacı da ondan başka bir mal yada hizmet alacak.Bu döngü ve muhtaciyeti herkes anlamlı bir şekilde bilse ne hamurdan fare çıkar,ne de eşşek eti satar kasap.Ve de sırçadan evi olan da komşusuna taş atamaz böylelikle.Velhasıl piyasanın döngüsünde herkes ve her sektör birbirine empatiyle bakarsa ne yük kalır,ne vebal ve de ne de haksızlık vs.vs.vs....Dediğiniz ve dediğim bu cebelleşme piyasaında karavanı kotardık ve yola koyduk İnşallah.Bundan sonrası için güzel dileklerinize eyvallah.Aynı dileklerimle...Selamlar Cavid Bey.

Oğuz bey serzenişinizi anlayamadım ithamınız banaysa kesinlikle herhangi bir art niyetimyoktu sizi rahatsız edecek birşey yazdııysam hem özür dilerim hemde hemen silerim .

ilker 72' Alıntı:
Oğuz bey serzenişinizi anlayamadım sizi rahatsız edecek birşey yazdııysam hem özür dilerim hemde hemen silerim
Bunu bir serzeniş olarak ele almanız yanlış.Bu sizin beyanlarınıza karşı biraz da espiriyle verilmiş dostça bir cevaptır.Silmeye ve özür dilemeye gerek yok.Fakat bir mizahi unsur olarak düşünebilirsiniz.Burada dikkat ederseniz salt bir karavan yapımı sergilemedim.Doğa adına,saygı adına,insanlık ve GÜZEL ÖZLER ADINA evrensel bir olgu olan DOSTLUK adına güzel bağlar oluşturmaya çalıştım.Güzel bağlar ve iletişim "SESSİZLİKLE OLMAZ" demeye getirdim bir yerde.Bu FORUMDA YAKALAYIP ULAŞABİLDİĞİM her güzel olay ve konuyu(HEPSİNİ İZLEYEBİLMEM MÜMKÜN DEĞİL TABİ) elimden geldiğince izleyebildim.Ve de izlediğim konuda dostane fikirlerimi seslice yazdım.Mümkün olsa ve zaman elverse de her güzel oluşuma ,imalata güzel şeyler yazabileyim.Fakat mümkün değil.Bu anlamda haberimin olup olmadığı her güzel oluşum,imalat ve faaliyeti kutlarım.Demek istediğimi sanırım izah edebildim.Selamlar.

Sessiz sedasız izledim derken her şey gayet güzel gidiyordu her hangi birşeye karışma gereği duymadığm amlamında demek istemiştim.

Anlaşılmıştır.4 sayfadan oluşan mesaj trafiğnizde izleneceği üzere dediğniz gibi güzel giden işlere hiç cevap yazmamışsız.Anlaşılmıştır.alınacağınız birşey yoktur.

Oğuz Hocam,

Size birşey sormak istiyorum. Bülent Beyin ilk işimi bu? Elinin bu işe yatkın olduğu görünüyor, sanıyorum mobilya sektöründen gelme. Bir miktar da karavan yapım deneyimi de olmalı gibi...

Cavid Sezen

Karavanınızın tamamlandığını görmek, bize aktardığınız kadarıyla geçmişte yaşadıklarınızın ardından bayağı zevkli olsa gerek. Gönlünüzce olsun. Aracınızı yapan arkadaşın da eline sağlık.Selamlar.

yaybek' Alıntı:
Oğuz bey hayırlı olsun güle güle kullanın güzel günlerde kullanın,Bülent kardeşimizinde ellerine sağlık.
Teşekkürler YusuF Bey.Karavan imali sırasında gösterdiğiniz yakınlıktan dolayı da .Ayrıca ustalık yolunda daha aşamalar kaydetmeniz temenilerimle.Selamlar.

gezmen' Alıntı:
Oğuz Hocam,

Size birşey sormak istiyorum. Bülent Beyin ilk işimi bu? Elinin bu işe yatkın olduğu görünüyor, sanıyorum mobilya sektöründen gelme. Bir miktar da karavan yapım deneyimi de olmalı gibi...

Cavid Sezen

Cavid Bey sorduğunuz soru ile ilgili olarak teferruatlı bilgi ve detaylar "Bu sitey biliyor musunuz" başlıklı topicte var.Oradan konuyu daha açk şekilde izlemeniz mümkün.Evet işi mobilya sektörü ile ilgili.

Karavanınızı güle güle iyi günlerde kullanın.
Trafikten çekili olduğunu belirtmiştiniz. Yeniden trafiğe çıkışı ve motokaravan olarak ruhsatlandırılması konusunda gelişmeler var mı? Bu konudaki gelişmeleri de paylaşırsanız ''yanınızdaki'' karavana benzer projeleri olan arkadaşlarımız için aydınlatıcı olacaktır. Teşekkürler...

karavan1' Alıntı:
Cavid Bey sorduğunuz soru ile ilgili olarak teferruatlı bilgi ve detaylar "Bu sitey biliyor musunuz" başlıklı topicte var.Oradan konuyu daha açk şekilde izlemeniz mümkün.Evet işi mobilya sektörü ile ilgili.

Oğuz Hocam, atlamışım... İnceledim, sektör bir yapımcı daha kazandı, kazanıyor..

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR