Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,442
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)

gezmen' Alıntı:
Güle güle kullanın. :smiley:

Cavid Sezen
carpediem69' Alıntı:
Keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim....Bu arada Efsane'nin yaş günü kutlu olsun...:smiley:

Cavit Abi çok teşekkür ederim.
Süleyman Bey çok teşekkürler bu hafta sonu alacağım kınalı kuzumu artık inşallah.Bekleyecek durumum kalmadı :smiley:))

Etiketler

Haydi şimdiden gözün aydın olsun...
Doküman işleri halledilmiş oluyor mu yani bu arada ???

Projesi çizilmiş yarın TSE ile işleri bitecekmiş,çarşamba da TÜV e girecek yani hafta sonuna hazır sanırım.
Bu arada bugün Turan abi (PAŞA) eşi ve kızı ile büroma uğradılar.Sohbet edip tanıştık.Paşa yı gezdim süper olmuş.Tatilleri çok iyi geçiyor gördüğüm kadarı ile nazar deymesin.Kuşadası veya Çeşme tarafına gideceklerdi İzmir merkezden.Ben de çok özendim tatil yapmayı istedim.

Harikaaaaaaaaa... Süüüüüüüüüüüüperrrrrrrrrrrrr...

Burak sana çok teşekkür ederiz. İşallah biz buralarda iken karavanın gelir bizde görme , inceleme fırsatı bulur , senin sevincine ortak oluruz. Annenize , kardeşinize selamlar.

Turan & Handan & Yağmur.

Efsane bitti.Bursa dan resim yolladılar.Artık sanırım hafta sonu alacağım.İlk resimleri paylaşmak istedim.

Efsane 1.jpg

Efsane 2.jpg

Süper olmuş.......oldum olası İmajın imzası olan dış kaplama tasarımına sempatim var ,içinin işçiliğine ,tasarımına zaten diyecek yok.....ah birde İmajın maliyetleri biraz daha makul olsaydı......:(
Aydın Bey de haklı arz talep dengesi ondan yana serbest piyasa ekonomisi koşulları bunu gerektiriyor.....

Kalın sağlıcakla

Burak karavanın güzel görünüyor.içinin dışından güzel olduğuna eminim ...
Sağlıkla kullan. Selamlar Turan

Goldwingerr' Alıntı:
Efsane bitti.Bursa dan resim yolladılar.Artık sanırım hafta sonu alacağım.İlk resimleri paylaşmak istedim.

Bu son halini, yan şeritleri ile, görmemiştim. Çok güzel gözüküyor.
Güle güle, keyifle, sağlıkla kullanmak nasip olsun. Yolun hep açık olsun...

Dış görüntüsü çok güzel olmuş, içininde çok güzel olduğuna eminim, tekrar hayırlı olsun.

Burak Bey karavanınız çok güzel gözüküyor. Güle güle kullanın :smiley:

carpediem69' Alıntı:
Süper olmuş.......oldum olası İmajın imzası olan dış kaplama tasarımına sempatim var ,içinin işçiliğine ,tasarımına zaten diyecek yok.....ah birde İmajın maliyetleri biraz daha makul olsaydı......:(
Aydın Bey de haklı arz talep dengesi ondan yana serbest piyasa ekonomisi koşulları bunu gerektiriyor.....

Kalın sağlıcakla

Çok teşekkürler.Valla karavan sahibi olmak ülkemizin şartlarında zor vergiler de inanılmaz bu kadar masraf yaptığım aracın sıfır olmasını 3000 motor otomatik olmasını çok isterdim ama işte olmuyor.Artık kapmlarda görüşürüz inşallah allah sağlık versin:smiley:

Turan YUCEL' Alıntı:
Burak karavanın güzel görünüyor.içinin dışından güzel olduğuna eminim ...
Sağlıkla kullan. Selamlar Turan
bariscim' Alıntı:
Bu son halini, yan şeritleri ile, görmemiştim. Çok güzel gözüküyor.
Güle güle, keyifle, sağlıkla kullanmak nasip olsun. Yolun hep açık olsun...
BİBS' Alıntı:
Dış görüntüsü çok güzel olmuş, içininde çok güzel olduğuna eminim, tekrar hayırlı olsun.
vw.california' Alıntı:
Burak Bey karavanınız çok güzel gözüküyor. Güle güle kullanın :smiley:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah asfaltı ağlatacağız artık kamptan kampa.İzmir Manisa Aydın daki dostlarla da bir kamp ayarlayalım.Tutmayın beni artık altı aydır sabrım kalmadı evde kalmayacağım hiç :smiley:)))

İyi günlerde kullanın Burak bey, kamplarda görüşmek dileğiyle. Selamlar

Sevgili Burak,

Karavaninin tekerlekleri her daim mutluluga donsun...Umarin hersey hayallerindeki gibi gerceklesir.Bugun seninle yuzyuze tanisarak dostlar kervanina bir karavanci dost daha edinmis olmanin mutlulugunu duydum..

Efsane gercek bir "EFSANE" olmus bugun yakindan inceleme firsatim da oldugu icin bunu gonulden soyluyorum.

Suanda yolda oldugun, icin (az onceki telefon konusmamizdan biliyorum) sana hayirli yolculuklar diliyorum.
Salicakla kal, kamplarda gorusebilmek dilegiyle..

Mustafa GULER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR