Goldwingerr
Zirve
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)
Bu da otel denize sıfır gürültüden uzak
Bu da otel denize sıfır gürültüden uzak
Yaz aylarında herkes bir taraflara dağıldığından toplu organizasyon yapmak zor olur. Anca birkaç kişi bir araya gelinebilir. Sonbahar ayları organizasyon için daha uygun zamanlardır.Goldwingerr' Alıntı:Valla süper olur İzmir Manisa Aydın olarak bir kamp düzenlesek ya biryerlerde ne dersiniz?
Alp Abi İğneada da inşallah görüşürüz bizim işler belli olmuyor baksana.Çok istememe rağmen Taraklı ya gelemedim.bariscim' Alıntı:Ne güzel, gezilere başlamışsın...
İgneada da görüşebilecek miyiz, geliyor musun???
Evet aracı galeriden almıştım.Bir hayli araştırdım.Denizli de bir galeri vardı.40 küsür binde 2007 araç vardı pazarlık yaptık baya bi para istiyorlardı unuttum şimdi.Bakın dedim aracı almaya gelicem ama bir sıkıntı çıkarsa tatsızlık yaşamayalım avukatım İzmir de diyince başladı adam saymaya yok bilgisayara takınca kilometresi farklı görünebilirmiş,yok arıza lambası yanıyomuş ama önemli değilmiş yok o yok bu sonradan anladım ki dolandırıcılar.Bir kaç yerde de bu başıma gelince umutsuzluğa kapıldığım anda bu aracı buldum.Birmod a ekspertiz yaptırdım zaten oraya bakıma gidiyormuş öyle olunca aldım.Ama 25 bine aldım en son TPS sensörü diye bişeyi değiştirdim onunla beraber 9 bin masraf yaptım.Araç bana 34 e mal oldu.Ama alırken biliyordum eksiklerini hepsini sıfır parçalarla değiştirdim.Tam istediğim gibi oldu.Piyasadaki 32 33 denen araçları alsaydım yine aynı şeyler başıma gelecekti.Bence aracı ucuz almak lazım.Ben biraz fazla masraf yaptım çünkü Birmod da aracı yaptırdım.Özel bir yerde çok daha uyguna olabilirdi.Ama buna zamanım yoktu.Bir de bir problem çıkarsa değişen yerlerden garantisi var elimde.Yani aracın hikayesi böyle.carpediem69' Alıntı:Çok fena kıskandırıyorsunuz bizleri........
Burak Bey,
Siz aracı boş iken galeriden mi almıştınız?
Kalın sağlıcakla
Evet gezi için bir topik açacağım.drares' Alıntı:Yaz aylarında herkes bir taraflara dağıldığından toplu organizasyon yapmak zor olur. Anca birkaç kişi bir araya gelinebilir. Sonbahar ayları organizasyon için daha uygun zamanlardır.
Denizatı'na yıllardır biz de gideriz. Biraz pahalı olmasına rağmen sevdiğimiz bir kamptır.
Bu arada sana bir önerim var, geziler bölümüne yaptığın gezilerle ilgili ayrı bir topik açarsan hem karavanın yapım aşamaları fazla işgal olmaz, hem de orada gezileri izleyenler senin gezilerini de rahatlıkla takip edebilirler
Örn. Ayvalık'taki karavancı dostunun otelinin yerini bir gezi anısında paylaşırsan, başka bir karavancı da aynı yeri konaklama için kullanma şansını elde edebilir. Bu arada bu arkadaşın otelinin arazisini bizlere kamp için kullandırmayı düşünür mü?
Goldwingerr' Alıntı:Evet aracı galeriden almıştım.Bir hayli araştırdım.Denizli de bir galeri vardı.40 küsür binde 2007 araç vardı pazarlık yaptık baya bi para istiyorlardı unuttum şimdi.Bakın dedim aracı almaya gelicem ama bir sıkıntı çıkarsa tatsızlık yaşamayalım avukatım İzmir de diyince başladı adam saymaya yok bilgisayara takınca kilometresi farklı görünebilirmiş,yok arıza lambası yanıyomuş ama önemli değilmiş yok o yok bu sonradan anladım ki dolandırıcılar.Bir kaç yerde de bu başıma gelince umutsuzluğa kapıldığım anda bu aracı buldum.Birmod a ekspertiz yaptırdım zaten oraya bakıma gidiyormuş öyle olunca aldım.Ama 25 bine aldım en son TPS sensörü diye bişeyi değiştirdim onunla beraber 9 bin masraf yaptım.Araç bana 34 e mal oldu.Ama alırken biliyordum eksiklerini hepsini sıfır parçalarla değiştirdim.Tam istediğim gibi oldu.Piyasadaki 32 33 denen araçları alsaydım yine aynı şeyler başıma gelecekti.Bence aracı ucuz almak lazım.Ben biraz fazla masraf yaptım çünkü Birmod da aracı yaptırdım.Özel bir yerde çok daha uyguna olabilirdi.Ama buna zamanım yoktu.Bir de bir problem çıkarsa değişen yerlerden garantisi var elimde.Yani aracın hikayesi böyle.
carpediem69' Alıntı:Forumda size ve Alpaslan Bey'e gıpta ediyorum.....Kısa sürede karar verip karavanlarınıza sahip oldunuz ....Armudun sapı üzümün çöpü diye diye birde galerilere olan güvensizlik eklenince benim için karavan hayalin ötesine geçemez oldu ....O bakımdan acaba güvenilir bir galericimidir diye sizin aracın hikayesini merak edip sordum....
Kalın sağlıcakla