Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,953
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)

Bu da otel denize sıfır gürültüden uzak

314.JPG

Etiketler

Bu hafta sonu da Gümüldür Özdere de olan Hipocamp a gittim ACSİ üyesi olan camping denize sıfır tuvaletleri duşları çok temiz,elektrik imkanları çok sık ve rahat çam ağaçlarının altında 24 saat gölgede.Ancak deniz kumsal ve küçük taş olmasına ve dalgasız olmasına rağmen hemen derinleşiyor küçük çocuklara dikkat etmek gerek.Motorcu arkadaşlarım da çadır kurdular bir kısmı çadır kiraladı.Kalabalık grupla üç gün geçirdik.Bu camping ile ilgili topiği okumuştum gerçekten Avrupa standartlarında.Karavanda arazi motoru seçimin çok isabetliymiş.Ayrıca Migros ve tansaş campinge biraz uzaktı sezon başı olduğundan campingin marketi de tam çalışmadığından motorsiklet çok işimize yaradı.

343.JPG

335.JPG

344.JPG

Ne güzel, gezilere başlamışsın...
İgneada da görüşebilecek miyiz, geliyor musun???

Çok fena kıskandırıyorsunuz bizleri:smiley:........:smiley:

Burak Bey,
Siz aracı boş iken galeriden mi almıştınız?
Kalın sağlıcakla

Goldwingerr' Alıntı:
Valla süper olur İzmir Manisa Aydın olarak bir kamp düzenlesek ya biryerlerde ne dersiniz?
Yaz aylarında herkes bir taraflara dağıldığından toplu organizasyon yapmak zor olur. Anca birkaç kişi bir araya gelinebilir. Sonbahar ayları organizasyon için daha uygun zamanlardır. :smiley:
Denizatı'na yıllardır biz de gideriz. Biraz pahalı olmasına rağmen sevdiğimiz bir kamptır.
Bu arada sana bir önerim var, geziler bölümüne yaptığın gezilerle ilgili ayrı bir topik açarsan hem karavanın yapım aşamaları fazla işgal olmaz, hem de orada gezileri izleyenler senin gezilerini de rahatlıkla takip edebilirler ;)
Örn. Ayvalık'taki karavancı dostunun otelinin yerini bir gezi anısında paylaşırsan, başka bir karavancı da aynı yeri konaklama için kullanma şansını elde edebilir. Bu arada bu arkadaşın otelinin arazisini bizlere kamp için kullandırmayı düşünür mü?

bariscim' Alıntı:
Ne güzel, gezilere başlamışsın...
İgneada da görüşebilecek miyiz, geliyor musun???
Alp Abi İğneada da inşallah görüşürüz bizim işler belli olmuyor baksana.Çok istememe rağmen Taraklı ya gelemedim.

carpediem69' Alıntı:
Çok fena kıskandırıyorsunuz bizleri:smiley:........:smiley:

Burak Bey,
Siz aracı boş iken galeriden mi almıştınız?
Kalın sağlıcakla
Evet aracı galeriden almıştım.Bir hayli araştırdım.Denizli de bir galeri vardı.40 küsür binde 2007 araç vardı pazarlık yaptık baya bi para istiyorlardı unuttum şimdi.Bakın dedim aracı almaya gelicem ama bir sıkıntı çıkarsa tatsızlık yaşamayalım avukatım İzmir de diyince başladı adam saymaya yok bilgisayara takınca kilometresi farklı görünebilirmiş,yok arıza lambası yanıyomuş ama önemli değilmiş yok o yok bu sonradan anladım ki dolandırıcılar.Bir kaç yerde de bu başıma gelince umutsuzluğa kapıldığım anda bu aracı buldum.Birmod a ekspertiz yaptırdım zaten oraya bakıma gidiyormuş öyle olunca aldım.Ama 25 bine aldım en son TPS sensörü diye bişeyi değiştirdim onunla beraber 9 bin masraf yaptım.Araç bana 34 e mal oldu.Ama alırken biliyordum eksiklerini hepsini sıfır parçalarla değiştirdim.Tam istediğim gibi oldu.Piyasadaki 32 33 denen araçları alsaydım yine aynı şeyler başıma gelecekti.Bence aracı ucuz almak lazım.Ben biraz fazla masraf yaptım çünkü Birmod da aracı yaptırdım.Özel bir yerde çok daha uyguna olabilirdi.Ama buna zamanım yoktu.Bir de bir problem çıkarsa değişen yerlerden garantisi var elimde.Yani aracın hikayesi böyle.

drares' Alıntı:
Yaz aylarında herkes bir taraflara dağıldığından toplu organizasyon yapmak zor olur. Anca birkaç kişi bir araya gelinebilir. Sonbahar ayları organizasyon için daha uygun zamanlardır. :smiley:
Denizatı'na yıllardır biz de gideriz. Biraz pahalı olmasına rağmen sevdiğimiz bir kamptır.
Bu arada sana bir önerim var, geziler bölümüne yaptığın gezilerle ilgili ayrı bir topik açarsan hem karavanın yapım aşamaları fazla işgal olmaz, hem de orada gezileri izleyenler senin gezilerini de rahatlıkla takip edebilirler ;)
Örn. Ayvalık'taki karavancı dostunun otelinin yerini bir gezi anısında paylaşırsan, başka bir karavancı da aynı yeri konaklama için kullanma şansını elde edebilir. Bu arada bu arkadaşın otelinin arazisini bizlere kamp için kullandırmayı düşünür mü?
Evet gezi için bir topik açacağım.
Ayvalık daki karavancı dostumuz ile görüşürüm bu sene oteli kiraya verip birlikte İzmire döndük ve o da motoruyla yurt dışına tura gitti.Ama yeni kiralayanlar sezon da kısa olduğundan pek biz karavancılarla uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum.Çünkü düşünceleri kısa sezonda hem kirayı hem masrafları çıkarıp kar etmek.Bu arada cundaya gidiş yolunun başında parkın otopark kısmı karavanlara ayrılmış,su da var ve devamlı orada karavanlar durmakta.Ayvalık a gidildiğinde alibey yani cunda adasını karaya bağlayan yola girmeden önce deniz kıyısındaki parkin içinde karavan konaklama yeri olduğunu gördüm.Haşmet Bey siz bizleri organize edin buluşalım çok hoş olur.İkea da karşılaşmaktan fazla sohbet imkanı olur:smiley:) çok selamlar.

Goldwingerr' Alıntı:
Evet aracı galeriden almıştım.Bir hayli araştırdım.Denizli de bir galeri vardı.40 küsür binde 2007 araç vardı pazarlık yaptık baya bi para istiyorlardı unuttum şimdi.Bakın dedim aracı almaya gelicem ama bir sıkıntı çıkarsa tatsızlık yaşamayalım avukatım İzmir de diyince başladı adam saymaya yok bilgisayara takınca kilometresi farklı görünebilirmiş,yok arıza lambası yanıyomuş ama önemli değilmiş yok o yok bu sonradan anladım ki dolandırıcılar.Bir kaç yerde de bu başıma gelince umutsuzluğa kapıldığım anda bu aracı buldum.Birmod a ekspertiz yaptırdım zaten oraya bakıma gidiyormuş öyle olunca aldım.Ama 25 bine aldım en son TPS sensörü diye bişeyi değiştirdim onunla beraber 9 bin masraf yaptım.Araç bana 34 e mal oldu.Ama alırken biliyordum eksiklerini hepsini sıfır parçalarla değiştirdim.Tam istediğim gibi oldu.Piyasadaki 32 33 denen araçları alsaydım yine aynı şeyler başıma gelecekti.Bence aracı ucuz almak lazım.Ben biraz fazla masraf yaptım çünkü Birmod da aracı yaptırdım.Özel bir yerde çok daha uyguna olabilirdi.Ama buna zamanım yoktu.Bir de bir problem çıkarsa değişen yerlerden garantisi var elimde.Yani aracın hikayesi böyle.

Forumda size ve Alpaslan Bey'e gıpta ediyorum.....Kısa sürede karar verip karavanlarınıza sahip oldunuz ....Armudun sapı üzümün çöpü diye diye birde galerilere olan güvensizlik eklenince benim için karavan hayalin ötesine geçemez oldu ....O bakımdan acaba güvenilir bir galericimidir diye sizin aracın hikayesini merak edip sordum....
Kalın sağlıcakla

carpediem69' Alıntı:
Forumda size ve Alpaslan Bey'e gıpta ediyorum.....Kısa sürede karar verip karavanlarınıza sahip oldunuz ....Armudun sapı üzümün çöpü diye diye birde galerilere olan güvensizlik eklenince benim için karavan hayalin ötesine geçemez oldu ....O bakımdan acaba güvenilir bir galericimidir diye sizin aracın hikayesini merak edip sordum....
Kalın sağlıcakla

Sevgili Süleyman Bey,

Kararsızlığınızda haksız değilsiniz.
Ben hızlıca aldım. Tam istediğim idi ve hala hiçbir şeyinden şikayetçi değilim. Eksikleri, bana göre, yok mu? Var. Buda ayrı keyif zaten. Usul usul, küçük küçük yapıyor yaptırıyorum. Aydın Bey'in geçmişte yaptığı bu aracın benim özeldeki isteklerimin yerine gelmesi açısından, dostça, yaptığı aracın arkasında oluşunun, yardımcı oluşunun önemini de belirtmeden geçemem.

Şunu bilin; mutlaka sizin gönlünüzde yer alan karavanınız bir yerlerde sizi bekliyor. Bu tamamen zaman meselesi...

Burak bey bu gun sizi Bodrum yolunda hava alanini gectikten sonra TEKZEN'e gelirken gordum. Beyaz bir Ford Focus aracin arka koltugundan size bonbon bakan bendim. :smiley: Sanirim bayram tatili icin Bodrum tarafini tercih edeceksiniz. Yolunuz acik olsun.

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Bir suredir ailemin yanindayim. :smiley:

Sent from my iPad using Tapatalk

Melih Bey bir dahaki sefere tanisalim mutlaka yoksa tanismaya İngiltere ye gelir
efsaneye elektrik vermek zorunda kalirsiniz :smiley:)))

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Tabii ki ne demek Insallah bir dahaki sefere tanisiriz. Zaten araci ben kullansam durdururdum ama ben kullanmadigim icin hizlica gecip gittik. :smiley:

Sent from my iPad using Tapatalk

Burak bey yazdıklarınızı bir çırpıda okudum ,geçtiğiniz aşamaları tek tek yazmışsınız. Bu bizim gibi karavan sevdalıları için nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda çok yardımcı oluyor bende daha araç araştırma kısmındayım bu kısmı atlatıp yavaş yavaş keyif kısmına geçmek istemekteyim. Ben size teşekkür etmek için yazdım bir motorcu olarak bir karavan sevdalısı olarak elinize sağlık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.