Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,956
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)

Burakcım,
Çok güzel olmuş her şey. Tekrar güle güle kullan...

Taraklı'ya bayağı bekledik, işlerinden dolayı gelemediğini biliyorum. Bir dahakine umarım sende katılırsın. Çok güzel ve keyifliydi...

Etiketler

numan33' Alıntı:
Motorsiklet nerede??
Konu siz olunca, motorsikletsiz birşeyler eksik gibi duruyor :smiley:
Mutlu günlerde kullanın gerçekten çok iyi görünüyor..
Numan Bey motorsiklet üstteki resimde var arka aparat çok kullanışlı ön tekerlek biraz çıkıntı yapıyor ama ayna boyunu geçmiyor.

bariscim' Alıntı:
Burakcım,
Çok güzel olmuş her şey. Tekrar güle güle kullan...

Taraklı'ya bayağı bekledik, işlerinden dolayı gelemediğini biliyorum. Bir dahakine umarım sende katılırsın. Çok güzel ve keyifliydi...

Alp abi resimlere bakıyorum çok keyifli geçmiş festival gerçekten.Kısmet bir dahaki sefere inşallah. Bu arada Efsane ile bir cunda ve bir foça yaptım.Eski Foçaya iş çıkışı marşa basıp 40 km gidip denizin kenarında bir yer buldum.Bir balık sefası yapayım dedim.Ama Foça Corte'de Azur gibi olmuş haberimiz yok.İki kişi 20 lik rakı 4 tek barbun iki meze ve küçük bir salata ya Celep Restoran da 175.-TL hesap geldi.Tüm neşemiz kaçtı.Olayın parasında değilim de insanı böyle enayi yerine koymak kötü ama sonra bize müstehak dedik.karavanla gitmişsin kendi yemeğini yapsana :smiley:
Bu arada hayatımdaki en iyi kararlardan birini vermişim efsaneyi yaptırmakla.Bu karavancılık harika birşey.Kalma derdin yok duş derdin yok eşya taşıma derdin yok her şeyin yanında hele Ege Bölgesi gibi bir yerde heryerde yazlığın var :smiley:

Goldwingerr' Alıntı:
Alp abi resimlere bakıyorum çok keyifli geçmiş festival gerçekten.Kısmet bir dahaki sefere inşallah. Bu arada Efsane ile bir cunda ve bir foça yaptım.Eski Foçaya iş çıkışı marşa basıp 40 km gidip denizin kenarında bir yer buldum.Bir balık sefası yapayım dedim.Ama Foça Corte'de Azur gibi olmuş haberimiz yok.İki kişi 20 lik rakı 4 tek barbun iki meze ve küçük bir salata ya Celep Restoran da 175.-TL hesap geldi.Tüm neşemiz kaçtı.Olayın parasında değilim de insanı böyle enayi yerine koymak kötü ama sonra bize müstehak dedik.karavanla gitmişsin kendi yemeğini yapsana :smiley:
Bu arada hayatımdaki en iyi kararlardan birini vermişim efsaneyi yaptırmakla.Bu karavancılık harika birşey.Kalma derdin yok duş derdin yok eşya taşıma derdin yok her şeyin yanında hele Ege Bölgesi gibi bir yerde heryerde yazlığın var :smiley:

Güzel memleketimin rezil hallerinden biri..... Italyanın Rimini bölgesinde Adriyatik kıyılarında sezon kapandıktan sonra sektörel fuarlar yapılır ve açık restoran sayısı sınırlı olmasına rağmen menüde yazan fiyatın dışında hiçbir sürprizle karşılaşmazsınız kocaman bir balık tabağına maximum 20-25 € ödersiniz......Güzel memleketimin kıyılarında benzer bir durumda yemek dışında dayak bile yenebilir....
Kalın sağlıcakla

Goldwingerr' Alıntı:
Foça Corte'de Azur gibi olmuş haberimiz yok.İki kişi 20 lik rakı 4 tek barbun iki meze ve küçük bir salata ya Celep Restoran da 175.-TL hesap geldi.Tüm neşemiz kaçtı.Olayın parasında değilim de insanı böyle enayi yerine koymak kötü ama sonra bize müstehak dedik.karavanla gitmişsin kendi yemeğini yapsana :smiley:

İstanbul'da da, abartılı sipariş verilmemiş olması kaydıyla hesap hep aynı ortalamada gelir. Bir iki eksik, bir kaç fazla fiyatı çok değiştirmez nedense. Bu durum beni, adamlar belirlemişler bir işgaliye bedeli, ne yersen ye fiks onu alıyorlar diye düşündürür.
Ama kardeşim, sende karavanını neden kullanmadın :smiley: ??? :smiley: Manzaranın da en güzelini seçeceksin, sonra açacaksın masanı, yakacaksın mangalını, yatak da hemen arkada... Trafik çevirmesi yok, risk yok... :smiley: :smiley: :smiley:
Bu olmamış, bir dahakine...
(Söyleyene de bak, böyle kaç seferin var desen sadece 1) :D

carpediem69' Alıntı:
Güzel memleketimin rezil hallerinden biri..... Italyanın Rimini bölgesinde Adriyatik kıyılarında sezon kapandıktan sonra sektörel fuarlar yapılır ve açık restoran sayısı sınırlı olmasına rağmen menüde yazan fiyatın dışında hiçbir sürprizle karşılaşmazsınız kocaman bir balık tabağına maximum 20-25 € ödersiniz......Güzel memleketimin kıyılarında benzer bir durumda yemek dışında dayak bile yenebilir....
Kalın sağlıcakla
bariscim' Alıntı:
İstanbul'da da, abartılı sipariş verilmemiş olması kaydıyla hesap hep aynı ortalamada gelir. Bir iki eksik, bir kaç fazla fiyatı çok değiştirmez nedense. Bu durum beni, adamlar belirlemişler bir işgaliye bedeli, ne yersen ye fiks onu alıyorlar diye düşündürür.
Ama kardeşim, sende karavanını neden kullanmadın :smiley: ??? :smiley: Manzaranın da en güzelini seçeceksin, sonra açacaksın masanı, yakacaksın mangalını, yatak da hemen arkada... Trafik çevirmesi yok, risk yok... :smiley: :smiley: :smiley:
Bu olmamış, bir dahakine...
(Söyleyene de bak, böyle kaç seferin var desen sadece 1) :D
nevzat' Alıntı:
Burak bey aracınız gerçekten çok şık olmuş .Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Nevzat bey çok teşekkür ederim.

Valla yemek yapmayı öğreneceğim bu arada efsanede yemek yapacağım :smiley:

Efsane olunca da insan çarşambadan perşembeden kaçmayı düşünüyor sağa sola çok fena vallaha :smiley:

Pratik kamp yemekleri itinayla öğretilir ;)
:D :D :D

airboat' Alıntı:
Nevzat,Taraklı'da görüşmek nasip olmadı,her nedense!
Başka sefere diyelim.
Selamlar

Evet abi malesef ben hala sezonu açamadım .malum kızın ünv.sınavları var.yarın ve son kez pazar girecek ve ben özgürlüğüme kavuşacağım:smiley:)selamlar.

Burak;

Foca'daysan yemegi disarida ickiyi karavanda..Cote d'azur daysan ickiyi disarida yemegi karavanda :smiley:)
Yoldaysan mumkunse sag koltukta degilse durdugunda.Ama, bir tek sey var kesinlikle her durumda buz olmali dolabinda...

must' Alıntı:
Burak;

Foca'daysan yemegi disarida ickiyi karavanda..Cote d'azur daysan ickiyi disarida yemegi karavanda :smiley:)
Yoldaysan mumkunse sag koltukta degilse durdugunda.Ama, bir tek sey var kesinlikle her durumda buz olmali dolabinda...

:D :D :D Çok hoş, çok da doğru ...

must' Alıntı:
Burak;

Süper .....orantısız zeka kullanımı sözkonusu:smiley:

must' Alıntı:
Burak;

Artık Bunu uygulayacağım :smiley: Bu konusunda ikea da uzun tam rakı bardağı boyunda buz olan plastik buzluklardan aldım üç tane süper tavsiye ederim.Küçük dolabın buzluğuna da rahatça sığıyor.

Hafta sonu alıştırma gezilerine başladım.Eksiklerimiz not ediyorum.Ayvalık'da oteli olan ve kendisi de motorcu ve karavancı olan Levent Abimin Cundavilla oteline gittim.Ama tabi artık otelde değil otelin arkasındaki park yerinde beni misafir etti :smiley: Motorla Ayvalığı dolaştım.

313.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.