Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,447
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)

Allahım herkesin gönlüne göre versin :smiley:

Etiketler

Biraz daha aldıklarımı paylaşmak istedim.Bunlar çeşitli boy ve ebatta durava veya karavanın dışına asılabilen organizerler.Bu fiamma marka

355.JPG

356.JPG

Bu da Fritz-Berger markasının kendi yaptığı organizer ler.Bunları duvara neyle asabileceğime karar vermedim.Bu kadar çok aldım arsızlık edip :smiley:)

357.JPG

358.JPG

359.JPG

360.JPG

Bu da 12 Volt la çalışan kettle.Ama mutlaka fazla akım çektiğinden aküden ayrı bir hatla beslenmesi gerekiyormuş.
L şeklinde bir klitli mekanizmaya sahip ayağı var duvara sabitlenebiliyor

361.JPG

Bu ürün ducato mercedes renault citroen için yapılmış her modele uygun var içeriden her iki kapıyı kitleyen bir mekanizma.Kapının kilidini kırsalar bile bunu açamıyorlar.Ama tabi camı kırıp açabilirler.Yine de ek bir güvence hırsızlığa karşı.Ama biraz fiyatlı.İkinci resimde görünen fiyat ikili takımının fiyatı.

362.JPG

363.JPG

Bunu da panelvanın yan kapısı veya arka kapısı için aldım ama biraz hata etmiş olabilirim bu Alkovenli karavanların kapısı için yapılmış sanırım büyük beyaz parça kayar şekilde kapının açılmasını engelliyor diğerleri içierden kilit bu dışarıdan fiyatı 50 euro civarı ama arka kapıya uydurmaya çalışacağım.Safety is first:smiley:

366.JPG

Bu ürün de kızaklı gizli kasa.Herhangi bir yere monte ediliyor para pasaport cüzdan saat gibi şeyleri saklamak için ideal bir ürün.Gerçi karavanda büyük kasa var ama ne demişler yumurtaları aynı sepete koyma diye :smiley:

364.JPG

365.JPG

Olsun Burakcım, fazla mal göz çıkartmaz derler, önemli olan merak edilenlere sahip olup tatmin olabilmek. Hepsi güzel şeyler güle güle kullan, acizane bir tavsiye, pano organizerini vakumlu plastik tutucu ile montaj etmen, akvaryumcularda bulabilirsin, ayrıca 12 v. ısıtıcıyıda sadece seyahat esnasında kullanmanı tavsiye ederek, aracın ön göğüs en sağ tarafındaki gözde bulundurarak kullanman altındaki kapaksız gözdede iki adet bardağının bulunması. Sevgilerimle.

Isıtıcı için bir iki kare

DSC03930.JPG

DSC03933.JPG

organizeri tutturmak için bir örnek, yardımcı olabilme dileği ile Sevgilerimle.

DSC03931.JPG

DSC03932.JPG

BİBS' Alıntı:
Olsun Burakcım, fazla mal göz çıkartmaz derler, önemli olan merak edilenlere sahip olup tatmin olabilmek. Hepsi güzel şeyler güle güle kullan, acizane bir tavsiye, pano organizerini vakumlu plastik tutucu ile montaj etmen, akvaryumcularda bulabilirsin, ayrıca 12 v. ısıtıcıyıda sadece seyahat esnasında kullanmanı tavsiye ederek, aracın ön göğüs en sağ tarafındaki gözde bulundurarak kullanman altındaki kapaksız gözdede iki adet bardağının bulunması. Sevgilerimle.
Çok teşekkürler Abi.Ön konsuldaki yer çok zekice olmuş.Karavanı alınca deneyeyim ben de.Vakumlu askılar inşallah içlerine eşya koyunca tutar bu organizer leri

Ön camların kapanması için Remi marka yan ve ön cam için güneşlik aldım temsili resimleri bunlar malzemeleri takılması için İmaj Karavana götürdüm.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Her topikte gördüğüm sinek olayı için önlem olarak bu sinekliği aldım arka kapı ve kayar kapı için yapmışlar aracın modeline göre sökülüp çıkabilen cinsten gece aracın içinde ışık yakıp oturulabilirim diye düşündüm böylece

image.jpg

Karavanda masa sandalye çok yer kaplıyor motorla geziden kalma masa ve sandalyem var ama bu kompakt masa ve sandalye takımını görünce dayanamadım katlayınca küçücük oluyor ama açılınca rahat ve çok sağlam

image.jpg

image.jpg

Güle güle kullanın. :smiley:

Cavid Sezen

Keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim....Bu arada Efsane'nin yaş günü kutlu olsun...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR