Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,963
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)

theta' Alıntı:
Bilgi için,
Brompton bisikletlerin yapım aşamalarını gösteren çok detaylı bir video :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=qtR56OdIVCk&feature=em-subs_digest

Vay ben bunu görmemiştim el yapımıymış resmen.

Etiketler

Efsane icin aldiğim bazi malzemelerin resmini çektim.Bunlar masada bardak tutucuları gereksiz belki ama aldım yine de :smiley:

image.jpg

Bu da çok güçlü vakumlar cama veya camperin yanına yapıştırılıp gölgelik veya çamaşır asmak için kullanılabilir

image.jpg

Bu katlandığı zaman küçücük oluyor açılınca denedim inanılmaz büyük kolileri ve yükü taşıyor.

image.jpg

image.jpg

Bu da saga sola yuvarlanan şişe ve kutu derdine son veren basit ama işlevsel parça buzdolabında da kullanılabilir

image.jpg

image.jpg

Askılar muhtemelen burda da var ama ben caravan magazasında bulunca aldım

image.jpg

image.jpg

Melamin tabak seti aldım 4 kişilik rakı için şarap için ve su için kırılmayan ama cam şeklinde dörder tane bardak aldım yine kahve için kırılmaz fincan ve sevimli bi de kesme tahtası

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Mutfak için pratik çöp torbası kutulu değil normalde katlı duruyor arabada bardak tutucusu gibi acınca torbasını takıp kullanılıyor iş bitince katlanıp yerden tasarruf sağlıyor

image.jpg

Wc malzemeleri ama mavi ile yeşilin farkını anlamadım mavi reknkli önünde gözüken suda eriyen toz poşeti çok ince yeşil renkli poşet çokmkalın sanırım birisinin hemen erimesini diğerinin uzun zamanda erimesini istemişler.minyatür temizleme çubukları ve yine suda eriyen wc ye konan kağıtlardan aldım kullanışlı mı değil mi bi fikrim yok :smiley:)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Boilerin ve su sisteminin kireçlenmemesi ve dezenfektesi için aldım

image.jpg

25 metre su borusu ama çok az yer kaplıyor.Umarım sağlamdır.iki model vardı biri çok pahalıydı ben ucuzunu aldım.

image.jpg

Celik tencere ve teflon tencere seti kulpları çıkan ve iç içe girdiğinden çok az yer kaplayan şekilde

Burakcım,
Hepsini güzel gezilerinde güle güle kullan. Dahası var mı ... ?

Bu kattle çok ilginç katlanabiliyor ama direk altı celik olduğundan ateşe de konabiliyor

image.jpg

Campingde bulaşıkları yıkamak için aldığım taşıma kabı ve musluklun20 lt lik katlanabilen su deposu piknikte denedik tüm ihtiyacımızı karşıladı

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR