zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)
Resmen kahkaha attım annenizin dileğine Süper bir alışveriş olmuş. Bende 12V su ısıtıcısı alacaktım. Kullandıktan sonra görüşünüzü merak ediyorum. Bisiklet gerçekten güzelmiş.
Goldwingerr' Alıntı:Efsane bitti.Üç hafta önce motorsikleti de götürdüm aparat yaptırmak için.Aydın Beyin hazırladığı aparat motora göre zayıf kaldığından yeniden yapmışlar.Arkası ağırlaştığından havalı kendinden kompresörlü süspansiyon da taktırdım Aydın Beyin tavsiyesi ile.Bu arada siteye giremediğim zamanda çok yoğundum iki kere Almanya ya gittim birer haftalığına ve bütün karavan mağazalarını gezdim.120 kg lık malzeme getirdim.Şarap bardağından sivrisinek kovucusuna katlanır bisikletinden fön makinesine süpürgesine kadar çeyiz düzer gibi herşeyi aldım.Tuvalet kimyasalları melamin tabak çanak setleri katlanır çaydanlıklar waeco kattel lar organiser lar orjinal cam güneşlikleri kapılara içten ve dıştan koruyucu kilitler arka ve orta kapıya sineklikler gizli kasa dolap içlerine yaylı eşya düşmesini engelleyici çubuklar elektrikli mangallar hatta Hollanda dan orjinal bir masa aldım ayakları tabüre şeklinde kulpları çıkan celik tencere seti ve teflon tencere seti bile aldım.Annem oğlum artık karavana bari bir gelin getir diye takılıyor bana )) Çok özendim ilk seyahati de annem ile kız kardeşime ayırdım onları kısmet olursa bu sene yurt dışına götüreceğim.Aldıklarımın ve malzemelerin resimlerini paylaşacağım.Efsanenin de tahminim 15 gün sonra resimlerini bitmiş halde paylaşırım.Şafak 15
Resmen kahkaha attım annenizin dileğine Süper bir alışveriş olmuş. Bende 12V su ısıtıcısı alacaktım. Kullandıktan sonra görüşünüzü merak ediyorum. Bisiklet gerçekten güzelmiş.