Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 133,046
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak Bey' in aracı 2008 modeldi. 5 yıl, trafiğe çıktığı taihe göre mi hesaplanıyor ?

Etiketler

Alp abi süper valla artık beklemek kalıyor.
Numan Bey ruhsatta yazan trafiğe çıkış tarihine göre hesaplanıyor bende 3 Haziran 2008.Bu ÖTV beni gerçekten
korkutuyor.Yakalanırsak fena o nedenle herşey tam olmadan asla kullanmam

Çok şanslısınız. Yazabilecek en iyi tarih yazılmış. Kasım veya Aralık ta olabilirdi.
Ben tarihi atlamışım. Şimdi bitse, hemen aksiyon alınacakmış gibi beklenti içerisindeydim. Trafik polislerine göreve çıkarken, hedef ceza cirosu verildiği bir dönemde, risk almamak en doğru karar.

Sabırlar dilerim.

Bence de Numan Bey,amaç keyifli zaman geçirmek için yapılan bir işte strese hiç gerek yok.Keşke imkan olsa sıfır 3000 motorlu dijital klimalı otomatik vitesli bir aracı ötv yi ödeyip yaptırabilsek.
Bu arada bu sene Romada 16-19 haziran arası Harley Davidson un 110 uncu kuruluş
Yıldönümü var.700 bin motor gelecekmiş.Papa bir motoru taktis edecekmiş.Zaman üç dört
gün erken olsa ilk gezi olarak planım orasını istiyorum

Boşuna dünya markası olunmuyor. Reklama bak!!!
Hıristiyan aleminin resmi motorsikleti; Harley Devidson :smiley:

Goldwingerr' Alıntı:
Bu arada bu sene Romada 16-19 haziran arası Harley Davidson un 110 uncu kuruluş
Yıldönümü var.700 bin motor gelecekmiş.Papa bir motoru taktis edecekmiş.Zaman üç dört
gün erken olsa ilk gezi olarak planım orasını istiyorum

Burak, sana adli tatil yetmeyecek :smiley: :D

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)

zentoz' Alıntı:
Burak bey bir gelişme var mı? Karavanın son fotoları çekilebildi mi? Merak içindeyim

Efsane bitti.Üç hafta önce motorsikleti de götürdüm aparat yaptırmak için.Aydın Beyin hazırladığı aparat motora göre zayıf kaldığından yeniden yapmışlar.Arkası ağırlaştığından havalı kendinden kompresörlü süspansiyon da taktırdım Aydın Beyin tavsiyesi ile.Bu arada siteye giremediğim zamanda çok yoğundum iki kere Almanya ya gittim birer haftalığına ve bütün karavan mağazalarını gezdim.120 kg lık malzeme getirdim.Şarap bardağından sivrisinek kovucusuna katlanır bisikletinden fön makinesine süpürgesine kadar çeyiz düzer gibi herşeyi aldım.Tuvalet kimyasalları melamin tabak çanak setleri katlanır çaydanlıklar waeco kattel lar organiser lar orjinal cam güneşlikleri kapılara içten ve dıştan koruyucu kilitler arka ve orta kapıya sineklikler gizli kasa dolap içlerine yaylı eşya düşmesini engelleyici çubuklar elektrikli mangallar hatta Hollanda dan orjinal bir masa aldım ayakları tabüre şeklinde kulpları çıkan celik tencere seti ve teflon tencere seti bile aldım.Annem oğlum artık karavana bari bir gelin getir diye takılıyor bana :smiley:)) Çok özendim ilk seyahati de annem ile kız kardeşime ayırdım onları kısmet olursa bu sene yurt dışına götüreceğim.Aldıklarımın ve malzemelerin resimlerini paylaşacağım.Efsanenin de tahminim 15 gün sonra resimlerini bitmiş halde paylaşırım.Şafak 15 :smiley:

Aldığım katlanır bisiklet

027.JPG

Çok ilginç bir katlanma şekli var.Arka tekerlek komple içine giriyor.Göbekten altı vitesli orjinal çantasında taşınıyor

022.JPG

Bir Brompton almışsınız; katlanır bisikletler arasında bir "efsanedir" o da :smiley:
Kendine özgü katlanma tekniği sayesinde katlandığında mümkün olan en küçük boyutlara ulaşan 16 inç bisiklettir. Geçen sene Türkiye de çok aradım, dışarıdan alacak vaktim yoktu. Bulamayınca 2 numaraya (Dahon Ciao) razı olmuştum.
Lastik basıncı normal bisikletlere göre çok yüksektir; söylediler mi bilmiyorum satarken.

Güle güle kullanın.

Burak, bisiklet çok güzelmiş. Güle güle kullan tüm aldıklarını.
Hala var mı o gelenek bilmiyorum. Kimi yörelerde gelin olacak kız isteme filan işleri bittiğinde çeyizini sergiler.
Benzerini aldıklarını göstermen adına senden yapmanı isteyebiliriz.

Karavan için aldığınız bisiklet mükemmel her zaman için benim tercihimdir katlanan bisikletler.Bazı karavanların arkasında koca koca bisikletleri gördüğümde hafif bir gülümseme oluyor yüzümde ne gerek var bu kadar büyük bisiklet taşımaya diyorum.

Burak bey, az kaldı sık dişini :smiley:

marmariscj7' Alıntı:
Karavan için aldığınız bisiklet mükemmel her zaman için benim tercihimdir katlanan bisikletler.Bazı karavanların arkasında koca koca bisikletleri gördüğümde hafif bir gülümseme oluyor yüzümde ne gerek var bu kadar büyük bisiklet taşımaya diyorum.

Her iki tipte bisikleti de taşıyan bir kullanıcı olarak, katlanır tiplerin karavanın "içinde" önemli bir hacim kaplamasının ve kirli oldukları durumda önlemler alınması gerektiğinin altını çizmekte fayda görüyorum.
Benim katlanır bisiklet alma nedenim, motosiklet+bisiklet taşıyıcımızda bir bisiklet daha taşımanın uygun olmamasıydı.
Yoksa asfalt olmayan kamp arazisi ve çevresinde 24 inç tekerleklerin konforu tartışılmaz.

Avantaj ve dezavantajları kendi kullanımımıza göre değerlendirmek gerekli sanırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR