Bugün Eltesanmobil firması aradım ellerinde kasetli wc varmış ama dometic marka sineklikli perdeli camlar için şipariş üzerine getiriyorlarmış 4 ile 6 hafta beklememiz lazım.Aracın içinde iki saat geçirip arkadaşlarla tartıştık.Karasız kaldığım nokta arkaya 140 genişliğinde yatak koymak istiyorum ama bunu yatak olarak yapsam arka uyumadan uyumaya kullanılacak buyuk bir bölüm atıl kalacak gibi geliyor.Bu yatağın üzerine ranza da koyma fikri geçti kafamızdan kullanılmadığı zaman yanıma almam diye düşündüm.Fakat zaten iki kişi kullanacağım belki üç sonradan hiç ranza işine girmemeye karar verdim.Ama aklım arkada 140 lık karşılıklı iki divan ve ortasında masa.hem burada uzanıp iki kişi dinlenip tv seyredebilir ıkı yanda buyuk cam koyup soğuk kış günlerinde de ferah biçimde zaman geçirebilir.günübirlik kalabalık bir yere gidildiğinde 6 kişi rahatlıkla yemek yiyebilir diye düşünüyorum.iki divanın altına da boiler ve temiz su deposunu koymayı düşünüyorum.
Acaba 140 lık yatak çok büyük mü ama iki kişi için bence anca yeter diye düşünüyorum ama tecrübeye ihtiyacım var ve arka masa kullanışlı olur mu yani düşüncelerimin aksine dezavantajları ne olabilir?Depolama alanı oluyor heralde baş eksisi.
Bir de boiler için bilinen bir adres var mıdır edineleceğimiz
Buzdolabı araştırmalarım da sürüyor ama derinliği önemli çünkü koridorun genişliğine etki edecek ennfazla derinliği 45 cm olan uzun bir dolap arıyorum 12 volt ile çalışan ama bulamadım bir tane var 40 litrelik motoru çıkabiliyor bu da derinliği 32 cm fakat o da hacimsel olarak çok küçük geldi bana.derinliği 45 olan bir model var mıdır acaba ?
Ne çok araştıracak şey varmış bu konuda
)