airboat
0 506 747 33 33
Başarılar diler,hayırlı olmasını temenni ederim.
Goldwingerr' Alıntı:Acaba bunun gece performansı nasıl bir de bununla baraber park sensörü de taktırmalı mı acaba?Gerekirse olay yeri inceleme araçlarında görmüştüm polisin geri vites lambası ışığı az gelirse bir lamba takılabilir diye düşünüyorum
Çok teşekkürlerairboat' Alıntı:Başarılar diler,hayırlı olmasını temenni ederim.
Önümüzdeki haftabkısmet olursa taktıracağım resim ve performansını bildireceğim.armes' Alıntı:Klima uygulaması takipte...
Ben biraz sakarım park konusunda.Gecen ofiste kafamda bir dolu şey var düşünürken aracı geri vitese takmışım ayağımı da frenden çekmişim ama hiç farkında değilim daaat dedi güümm diye otoparkın duvarına vurdum allahtan başka bir araca veya birine vurmadım.Tamponda biraz duvarın resmi çıktı) Efsaneme kıyamam o nedenle arkasına kamera takıcam ama motorsiklet aparatı takınca park sensörü nasıl olacak onu soracağım ustalaragez-bil' Alıntı:Merhaba burak. aracının aynı boyda olanını iş yerinde hemen hemen her gün kullanıyorum . iş yerindeki araç 15m3 .benim karavanım ise 11,5m3 .karavanımda park sensörü yok bu şekildede rahat kulana biliyorum kısa olması büyük avantaj .15m3 olanda park sensörü var şehir içinde park çok sorun oluyor. uzun araçta tamda bu noktada sensör park yaparken 3. 4. bir göz oluyor tabiki kamera artı bir avantaj. motorunuz şehir içinde size çok avantaj sağlayacak. saygılar kolay gelsin.
Elbette paylaşırımcarpediem69' Alıntı:Burak Bey,
Kolay gelsin....Süreç içinde sakıncası yoksa yapılan işlerin fiyat bilgisini de paylaşabilirmisiniz? Diğer karavan adaylarına oldukça faydası olur...
Kalın sağlıcakla
Serdar abiSRDRGV' Alıntı:Sevgili Burak ,
Zevk ve merakla izlediğimiz Atila bey'in Tatanka'sının başarılı imalat sürecinin bitmeye yaklaştığı şu günlerde Efsane'nin imalat projesini başlatarak Gezenbilir takipçilerini heyecanlı , zevkli , merakla izleyeceğimiz bir camper projesi sürecine dahil ettin.
Her ne kadar karavancılıkta yeni olduğunu söylesende şimdiye kadar anlattıklarından çok iddialı , çok güzel , örnek bir camper ortaya çıkaracağını tahmin ediyorum. Daha önce Adnan Ilgaz arkadaşımızın çok güzel bir çalışmayla ortaya çıkardığı camperından sonra senin çalışmanın da başarılı olması , camper imalatında ,karavancılarıyla , ustaları , teknik elemanlarıyla İzmir'in bu konuda söz sahibi olacağının bir göstergesi olacak ve bu anlamda yeni karavancı arkadaşlara yol gösterecektir.
Bu arada bizim şansımızda bir izmirli olarak bu süreci yakından izleme olanağımızın bulunması. Yeni sezonda seninde katılımınla İzmir grubunun daha aktif olması , yeni gezilerde , etkinliklerde bir araya gelebilmemiz dileğiyle sana çalışmalarında kolaylık ve gönlünce bir camper olmasını diliyorum.
Evet bugün plakaları aldım yarın bakım günü yavaş yavaş başlayacakTUGAY58' Alıntı:Evet Burak kardeşim artık resimlerle bilgilendirme zamanı yaklaşmış hadi hayırlısı..