Goldwingerr
Zirve
Cavit bey çok teşekkür ederimgezmen' Alıntı:"Efsane" hayırlı olsun Burak bey; kolay gelsin!..
Cavid Sezen
Cavit bey çok teşekkür ederimgezmen' Alıntı:"Efsane" hayırlı olsun Burak bey; kolay gelsin!..
Cavid Sezen
Gökhan Bey çok teşekkürlercebocan' Alıntı:Burak bey kolay gelsin takipteyiz
Goldwingerr' Alıntı:Termosa dan gelen katalog ve yazılarda kombi olarak Truma nın ürünü var diesel hem su ısıtıyor hem de içeriyi ısıtıyor.
Karar veremedim bu acaba tek elden iki işi yapan cihaz iyi midir kullanan var mıdır.Yorumlarınızı bekliyorum.İzmir den Saygılar.Bu arada dün Manisa da ilk buluşmamız gerçekleşti Sayın Armes beyi ziyaret gittim.Karavanını bana açtı sağ olsun fikir alışverişinde bulunup keyifli sobet ettik.
Burak Bey,Goldwingerr' Alıntı:Karar veremedim bu acaba tek elden iki işi yapan cihaz iyi midir kullanan var mıdır.Yorumlarınızı bekliyorum.İzmir den Saygılar.Bu arada dün Manisa da ilk buluşmamız gerçekleşti Sayın Armes beyi ziyaret gittim.Karavanını bana açtı sağ olsun fikir alışverişinde bulunup keyifli sobet ettik.
Ben de sanırım LPG li boiler ve webasto ile bu işi çözeceğim zira kombi güzel ama fiyatı çok yüksek eksozu ile beraber 2700 euroları buluyorTA2RX' Alıntı:Ben bir ara CİDDİ olarak niyetlendim. Ama sonra hanımın da zoruyla fiyatı nedeniyle vazgeçtim. Bu arada, TR fiyatı Almanya'dan ucuza geliyor. Ama toplamda çok para. Benim elimde Truma'nın TT2'si var. Onu alıp üzerini tamamlamamı kabul etselerdi ben yine de alacaktım. Ama elimdekini çöpe atmak işime gelmedi. Bu yüzden bir şekilde onu değerlendirme yoluna gideceğim sanırım.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ben de boiler için LPG ısınma için diesel i tercih edeceğim boiler ve webasto olarak.theta' Alıntı:Burak Bey,
eski karavanımızda kalorifer sistemi ve su ısıtıcısı ayrıydı. Yenisinde birleşik durumda. Bu sistemin en büyük avantajı ısıl veriminin daha yüksek olması. Ayrıca daha az yer kaplıyor, kontrolü ve ayarları da daha kolay. Her durumda aracın içinde homojen bir ısı dağılımı sağlamak için hava kanalları döşemeniz gerek tabii...
Kişisel tercihim, dizel yakıtı yerine LPG ile çalışan modelleri kullanmak. Dizeli basınçlı hale getirmek için gereken enerji nedeniyle bu modeller daha fazla güç harcıyor ve daha sesli çalışıyor. Gece uyumaya çalışırken önemli
Çok teşekkürler burada herşeyi açıklamışlar.armes' Alıntı:Burak bey,ısıtıcı seçiminde marka ve türler üzerine bazı teknik bilgiler(elk-gaz-mazot harcamaları vb.gibi) aşağıdaki linkte yer alıyor.Selamlar.
http://www.karavanatolia.com/?p=1061
Evet inşallah Yusuf Bey sizin yaptıklarınızı da ayrıntılı okudum.Harikanşeyler yapmışsınız.Yusuf Aybek' Alıntı:Burak bey aramıza hoş geldiniz,aracınızda hayırlı olsun elinizden iş geliyorsa buradaki yazılan başlıkları okuyarak size en iyi hizmeti sunacak tasarımı oluşturabilirsiniz.
İşin biraz karışık.Bizde aynı zorluklarla karşılaştık.Tarif etmeye çalışayım.Goldwingerr' Alıntı:Resim yükleyemiyorum neden acaba yetkim mi yok yüklemek istediğimde yükleyemezsi diyor.