Goldwingerr
Zirve
Güneş Panelleri akü ve ekipmanı geldi
Çok tesekkurler iyi dilekleriniz içingrjet' Alıntı:Burak bey Aracınız Hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum
Haşmet Bey gerçekten doğru söylüyorsunuz,imalata başlamadan önce sağlıklı karar vermem gerek.Bunun için bütün olasılıkları araştırıyorum dün Bursa ya gittim İmaj Karavan Sayın Aydın Bey ile görüştüm.Sağ olsun tesisini gezdirdi bilgi aldım kendisinden.İşim çok yoğun ve bizim işler devamlı yazışma süreli.Ama içimden kendim uğraşıp yapmak geliyor fakat hafta sonları uğraşarak ne kadar zamanda bitirebileceğim endişesi içimi kaplıyor.Çünkü bu Ağustos tatilimi Efsane ile yapmak istiyorum.O nedenle bütün malzemelerin fiyatlarını aldım ama beklemedeyim araca klima taktıracağım o bitene kadar kararımı vereceğim ama zannedersem benim zamanım ile bu karavan işi iki yılı bulur gibimr geliyor.Bakalım zaman ne gösterecekdrares' Alıntı:Burak bey, hızlı bir şekilde olaya girmişsiniz ama dikkatli olun bu aşamada hata yapmanız çok kolaydır
Alt yapıda özellikle iyi düşünüp araştırmadan imalata başlamayın. Ben de ilk önce karavanımı kendim yapma hevesindeydim, ama sonra bunun bana göre olmadığını anlayıp usta ellere teslim ettim. Buna rağmen imalat aşamasında bir çok değişiklik yapma zorunda kaldık. İmalatınızın her aşamasında bana danışabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım
Kolay gelsin...
Cok tesekkürlervwcaravelle' Alıntı:kolay gelsin
Goldwingerr' Alıntı:Haşmet Bey gerçekten doğru söylüyorsunuz,imalata başlamadan önce sağlıklı karar vermem gerek.Bunun için bütün olasılıkları araştırıyorum dün Bursa ya gittim İmaj Karavan Sayın Aydın Bey ile görüştüm.Sağ olsun tesisini gezdirdi bilgi aldım kendisinden.İşim çok yoğun ve bizim işler devamlı yazışma süreli.Ama içimden kendim uğraşıp yapmak geliyor fakat hafta sonları uğraşarak ne kadar zamanda bitirebileceğim endişesi içimi kaplıyor.Çünkü bu Ağustos tatilimi Efsane ile yapmak istiyorum.O nedenle bütün malzemelerin fiyatlarını aldım ama beklemedeyim araca klima taktıracağım o bitene kadar kararımı vereceğim ama zannedersem benim zamanım ile bu karavan işi iki yılı bulur gibimr geliyor.Bakalım zaman ne gösterecek
Çok teşekkür ederim.Orayı da bir görmek lazım.Gelir isem mutlaka haber veririm hatta beraber de gidebiliriz fikir alışverişinde de bulunuruz.Benim problemim yedek parca daha doğrusu imalatı yapacak parcaları bulmakta.Mesela wc koymak istiyorum misal dometic 3110 veya thethford c 200 bunları bulabiliyorum ama bunlara uygun duş tekneleri var bunları bulmak zor.Veya aracın içine göre dökülmüş özel duvarlar var bunları kullanmak istiyorum ama bunları da bulmam zor.Zamanım olsa belki bulurum ama her bir parça ile ayrı uğraşmak gerekiyor.Bakalım nasıl olsa aracım var artık en kötüsü atlarım efsaneye giderim reimoya doldururum istediğim parçaları içine dönüp başlarız imalata ama bu masrafa değceğini düşünmüyorum.Tabi bunlar sadece benim fikrim ve beğendiğim malzemeler.Bir de oldu mu uzun zaman kullanacağım içime sinen bir karavana sahip olmak istiyorum.Zira satmak veya değiştirmek uzun süre istemiyorum.Hayırlısı bakalım.carpediem69' Alıntı:Burak Bey,
Adapazarında Saly Karavanı da düşünün yaptıkları işleri yerinde görme imkanım oldu o yüzden daha önce firmayla ilgili sahip olduğum ön yargılar tamamen değişti. Hafta içi araçsız gelip ziyaret etmek isterseniz elimden geldiği kadar size destek olmaya çalışırım . Firmanın bana geçmiş olduğu teklif düşük profilli bir araç için wc,tente,boiler ve kalorifer hariç 1400 TL / m3 muhtemelen pazarlık payı da vardır.
Kalın sağlıcakla
Çok teşekkürler inşallah ben de Efsaneyi bitirip bu sene dört beş araç İzmir Manisa Aydın grubu olarak İstanbul a veya Ankara ya ziyerete gideriz kim bilir ) Umudumu kırmıyorum bu işi en güzel şekide halledeceğiz inşallah.Çok Selamlararmes' Alıntı:Burak Bey,
Gelişmeleri izliyorum,size daha fazla kolay gelsin.Siz bu konuda fazlaca azimlisiniz,umudunuzu kırmayın ...İnanıyorum ki bu yaz hedefinizi gerçekleştirirsiniz.
Goldwingerr' Alıntı:Bakalım nasıl olsa aracım var artık en kötüsü atlarım efsaneye giderim reimoya doldururum istediğim parçaları içine dönüp başlarız imalata ama bu masrafa değceğini düşünmüyorum.Tabi bunlar sadece benim fikrim ve beğendiğim malzemeler.Bir de oldu mu uzun zaman kullanacağım içime sinen bir karavana sahip olmak istiyorum.Zira satmak veya değiştirmek uzun süre istemiyorum.Hayırlısı bakalım.