carpediem69
Süleyman
Goldwingerr' Alıntı:Çok teşekkür ederim.Orayı da bir görmek lazım.Gelir isem mutlaka haber veririm hatta beraber de gidebiliriz fikir alışverişinde de bulunuruz.Benim problemim yedek parca daha doğrusu imalatı yapacak parcaları bulmakta.Mesela wc koymak istiyorum misal dometic 3110 veya thethford c 200 bunları bulabiliyorum ama bunlara uygun duş tekneleri var bunları bulmak zor.Veya aracın içine göre dökülmüş özel duvarlar var bunları kullanmak istiyorum ama bunları da bulmam zor.Zamanım olsa belki bulurum ama her bir parça ile ayrı uğraşmak gerekiyor.Bakalım nasıl olsa aracım var artık en kötüsü atlarım efsaneye giderim reimoya doldururum istediğim parçaları içine dönüp başlarız imalata ama bu masrafa değceğini düşünmüyorum.Tabi bunlar sadece benim fikrim ve beğendiğim malzemeler.Bir de oldu mu uzun zaman kullanacağım içime sinen bir karavana sahip olmak istiyorum.Zira satmak veya değiştirmek uzun süre istemiyorum.Hayırlısı bakalım.
Aradığınız pek çok şey İmaj karavanda mevcut ancak özellikle yan paneller olmak üzere ağırlıklı olarak 15 m3 için hazırlanmış. Parça olarak satma konusunda hiç bir fikrim yok....yan paneller 17 m3'e uyarsa ve alabilirseniz süper olur (Alkoşçlar Plastik ile görüşebildinizmi yan paneller için ) . Ayrıca kendi imal ettirdiği su depolarının yanısıra c 200' uygun banyo parça ve aksesuarlarıda bayağı işinizi rahatlatır.
Buralara gelirseniz seve seve yardımcı olmaya çalışırım 05337107009
Kalın sağlıcakla