Merhaba fiyatlar o civarlarda İzmir de de aynı maliyet oluyor.Aracta dijital göstergeler,döner koltuklar,kasetli wc,truma boiler webasto karavan camı dometic s4 ki bu camlar maliyeti ciddi arttırıyor ama benim olmazsa olmazım bu camlar çünkü hani insan bir yerde bir şey görür kafasında yer eder ya ben de motorla Norveç e gittiğimde oranın Alp dağları denen bir yerinde Ağustosta yüksek rakıma çıktık,saat ilerlediğinde diğer motorcu arkadaşım etrafta kar olduğundan buzlanma olabilir diye bir an önce daha az rakıma inmek istedi,virajın birini bir döndük bir de ne görelim dağların arasında bir baraj ve fiyortların içinde bir göl.Dağların yansıması göle vurmuş ama saat 18.00 hava 3 derece aşağıya inmamiz lazım.Ama Alkovenli bir karavan baraj setinin ucuna park etmiş yeşilin içine o yukarı doğru acılan camını açmış eşi ile şarap içiyor.O zaman kendi kendime dedim ileride ben de buraya tekrar geleceği ama bu sefer karavanla
Neyse çenem düştü ama dediğim gibi o camları kullanacağım,güneş enerjisi 12 volt buzdolabı,dometic klima,motorsiklet aparatı ve çeki demiri olacak.Bu arada aracın bakımda herşeyini değiştirdim.süspansiyonlar baskı balata senkromençler dördüncü vites dişlisi tüm kayışlar filtreler volan rulmanlar dört disk balatalar fitiller arka kapı kilit mekanizması vs vs İzmirdeki Birmot daki servis yetkilisi abi sıfır araba alsaydın ya dedi ona %130 vergiyi anlattım acıdı bana ekstra indirim aldı sağ olsun.Fakat bu iş biraz maliyetli bir iş veya ben biraz abartıyorum.Ama arızaya tatilde tahammülüm yok çünkü bununla ilgili tatsız anılarım var geçmişte