Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,973
TUGAY58' Alıntı:
Cok güzel bilgiler edindim güzel rakamlar tabi buna görede güzel araçlar.Ama bana göre corba aynı corba misali ( Tarhana corbasını Altın tasa koymuşlar Gümüş tasa koymuşlar porselene, bakır,a, taşa,toprak kaba koymuşlar ama Tarhana aynı tarhana be arkadaşlar.
Tugay Bey aynen katiliyorum size.Amac zaten yolda olmak gezmek ve ozgurluk duygusunu tatmak.Hepimizin amaci bu.İnsallah karavanlarimiza sahip oluruz da soyle ortak yapilan bir etkinlikte bir cok karavanci arkadas tanisiriz.İzmir den selamlar Burak Yalcin

Etiketler

Bugün ofiste Cumartesi olmasından faydalanarak arşivlediğim eski gezi resimlerini inceleyip içlerinden campingler olan,karavanlar olan bir kısmını seçtim.paylaşmak istiyorum.Umarım burada paylaşmanın bir sakıncası olmaz.Bu resimdeki yerlere Efsane ile gidebilmek en büyük hayalim şu anda.Şimdi üzerlerine küçük esprili açıklamalar yaptığım resimleri paylaşayım.

Campingler

CIMG1996.JPG

CIMG1999.JPG

CIMG2009.JPG

CIMG2051.JPG

CIMG2053.JPG

Valla süper... Fotolar da harika.
Motorla böyle oluyorsa, kravanla tadından yenmez heralde...
Imaj'ı ziyaretimde Aydın Bey'in ilk sorusu, karavanınız olsun istiyorsunuz da, kullanmak için zamanınız var mı olmuştu bana. Ben olursa yaratırım demiştim, sizin zaten bir alışkanlığa dönüşmüş şekilde var galiba.
Alpaslan

Burak bey mukemmel yerler ve fotolar beni kıskandırdınız. bende severim böyle gezileri ama malesef eşim motorlardan korkuyor.
Ama birgün mutlaka bende alacağım. sizlere hayırlı geziler.

Selamlar, Sevğiler

Turan YUCEL.

Burak bey, lastikler&jantlar, klima ve araç bakımları derken güzel bir iş çıkartmışsınız. Ruhsatı da bitirip sizin açınızdan yapılması gerekenleri yapmışsınız. Gerisi İmaj'a kaldı, hayırlısı :smiley:

bariscim' Alıntı:
Valla süper... Fotolar da harika.
Motorla böyle oluyorsa, kravanla tadından yenmez heralde...
Imaj'ı ziyaretimde Aydın Bey'in ilk sorusu, karavanınız olsun istiyorsunuz da, kullanmak için zamanınız var mı olmuştu bana. Ben olursa yaratırım demiştim, sizin zaten bir alışkanlığa dönüşmüş şekilde var galiba.
Alpaslan
Evet her sene 20-25 gün kadar 12 senedir motorla gezilere çıkıyorum.Ama karavan olursa bir planım var.Normal zamanda karavanla gidebildiğim tere gideceğim cumadan pazara.Pazar oldu mu nerdeysem karavanı orada bırakıp İşe otobüs veya uzakta isem karadeniz gibi uçakla geri dönüp bir hafta sonra tekrar cumadan gidip gezmeye devam etmek :smiley: Belki olabilecek bir şey değil ama hayal etmek plan kurmak güzel :smiley:

Turan YUCEL' Alıntı:
Burak bey mukemmel yerler ve fotolar beni kıskandırdınız. bende severim böyle gezileri ama malesef eşim motorlardan korkuyor.
Ama birgün mutlaka bende alacağım. sizlere hayırlı geziler.

Selamlar, Sevğiler

Turan YUCEL.
Turan Bey karavanın arkasına motor koyacak mısınız.Ben bu konuda araştırma yapıyorum.150 kiloya kadar bir motor koyacağım.Ama bisiklet veya elektrikli bisiklet de olabilir.Aracınızı aldınız mı bu arada servisten nasıl durumu

drares' Alıntı:
Burak bey, lastikler&jantlar, klima ve araç bakımları derken güzel bir iş çıkartmışsınız. Ruhsatı da bitirip sizin açınızdan yapılması gerekenleri yapmışsınız. Gerisi İmaj'a kaldı, hayırlısı :smiley:
Haşmet Bey bir parça bekliyorum motor aksamına elektrikli küçük bir motor bazen çalışmayınca motor arıza lambası yanıyor.Bişey olmaz dediler ama ben de o zaman bu motoru fiat fazladan mı koymuş dedim :smiley: Klima hakkında konuşmuştuk.Çok iyi performansı var.Ve bir günde taktılar.Tavsiye ederim açıkken klima araçta hiçbir zorlanma da yok orjinal kliması olduğundan.
Durmak yok yola devam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.