Goldwingerr' Alıntı:Hemen inceleyeceğim kamera sistemini.Yarından itibaren aracı sağa sola götürmeye başlayacağım.Dediğiniz gibi pratik kazanmam lazım.Bir de hiç araştırdınız mı acaba bu araçların krem rengi açık renk ön konsulları var mı?
Çok teşekkür ederim.marmariscj7' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinderkan34' Alıntı:araciniz hayirli olsun kolay gelsin..
Önce iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Önerileriniz çok değerli.Mutlaka geri görüş kamerası ve park sensörü taktıracağım araca dediğiniz gibi.Manisada iseniz tanışmak da isterim tecrübelerini dinlemek isterim.İzmir den selamlar.armes' Alıntı:Burak bey,aracınız hayırlı olsun.Karavan imalatınızda kolaylıklar dilerim.
Bu araçların şehir içi kullanımında çok sakin davranmak gerekiyor.Size önerim,kesinlikle geri görüş kamerası ve park sensörü montajı yapmanız-yaptırmanız.Yükseklği benzer araçlardan(13m3-15m3) fazla olduğundan daha da dikkat etmenizi(özellikle park anında)salık veririm.Gönlünüzce karavanınıza kavuşmanız konusunda iyi çalışmalar dilerim.
İti temennileriniz için çok teşekkürler.Evet arka dingil in taşıma kapasitesini öğreneceğim yarın çarşamba randevu aldım fiat dan 120.000 bakımı için bu konuyu ayrıntılı soracağım.Ağırlık imalatta ön planda tutacağım çok önemli bir faktör.Tavsiyeniz için çok teşekkürler.theta' Alıntı:Burak Bey,
öncelikle aracınız hayırlı olsun, uzun bir sürece en önemli adımı attınız bana göre de, yapımınızda kolaylıklar diliyorum içtenlikle.
Okurken arkada 600cc lik bir motosiklet taşımayı planladığınızı gördüm. Önemli bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum:
Motosiklet taşıyıcı ve motosikletin kendisinin getireceği ek ağırlık, arka dingilin izin verilen taşıma kapasitesini geçmemelidir. Sizin aracınızın arka dingil kapasitesini bilmiyorum. Fiat tan öğrenilebilir sanırım.
Karavanın içerisindeki her ekipmanın ağırlığı bu kapasiteyi azaltacaktır.
Fikir vermek için, benim karavanımda bu değer üretici firma Knaus tarafından 140kg olarak verildiğinden 100kg lık motosikletim ile toplamı geçmeyecek yaklaşık 32kg lik bir sehpa tasarlamıştım.
Kullanmayı düşündüğünüz motosiklet örneğin 200kg ise, bunu taşıyacak sehpa da daha güçlü ve ağır olmalıdır.
Bu konuyu araştırmanızda fayda var bence.
Levent Beycim çok teşekkürler valla pek tez zaman gibi gelmiyor bana ama inşallah planladığım zamanda bitirip yaza yetiştiririmburalpdi' Alıntı:aracınız hayırlı olsun, tez zamanda biter inşaallah diyerek kolay gelsin
İnşallah adını hak edecek maceralar yaşatır bizlere karavan ailesiylegüngör' Alıntı:Hayırlı olsun Burak bey,
Gönlünüzdeki '' Efsane '' yi başarıyla tamamlamanızı diliyorum. Kolay gelsin.
Çadırın da keyfi başka tabi içine su almadığı sürece yanında da motorsikletiniz park edilmiş halde ise offf ama artık evimi yanımda taşıyacağım şehir dışında duruşma mı var atlayacağım Efsane ye hem ortamın tadını çıkaracağım bir taşla iki kuş inşallah )Aka' Alıntı:Aracınız ve amacınız hayırlı olsun, güzel bir araç seçmişsiniz, eminim çadırdan sonra baya bir keyif verecektir.
Tugay Bey çok naziksiniz çok teşekkürler.Bugün telefonla da arayıp iyi dileklerinizi ilettiniz çok mutlu oldum.İnşallah en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.İzmir den selamlarTUGAY58' Alıntı:Burak bey ve EFSANNE Bu gün bir köşeye atılmış Dostluğun, Kardeşliğin,Dürüstlüğün, Yardımlaşmanın,Dayanışmanın,olduğu bir aile ortamına hoşgeldiniz Efsanenin deposu,Akılsuyunun buzu eksik olmasın kardeşim hadi kolay gelsin..Tunay,Tugay...
Fatih Bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Ben resmen iki yıldır karavan ile yatıp kalkıyordum.Ama bir türlü başlayamamıştım.Ama bu sefer karavan düşünceleriyle geçen uzun uykusuz geceler sonunda doktor ya al bi araç karavan yapımına başla ya da sonun iyi değil dedi Ben de bismillah deyip işe başladım.Ama kendim yapmak için karar vermemde bu sitedeki dostların yaptıkları ve karşılıksız bilgi dayanışması etken oldu.Tanışmak dileğiyle.fagul' Alıntı:Burak Bey hayırlı olsun.Siz yapında bizlerede ön ayak olun.Bende aylardır düşünüyorum aynı şeyi bir türlü şeytanın bacağını kıramadım.Ama bir gün benimde kamper karavanım olacak.Şimdiden size kolay gelsin.Menemen/İzmir Fatih.
Acaba bunun gece performansı nasıl bir de bununla baraber park sensörü de taktırmalı mı acaba?Gerekirse olay yeri inceleme araçlarında görmüştüm polisin geri vites lambası ışığı az gelirse bir lamba takılabilir diye düşünüyorumTA2RX' Alıntı:Konsollar konusu benim ilgi alanım dışında. Döner koltuk mekanizması tek vidayla tutuyor, doğru. Trenlerdeki mekanizma farklı. Belki araçlar için de buna benzer mekanizma yapanlar vardır, bilemiyorum.
Geri görüş kamerası alabileceğiniz yer için bir öneri: http://www.marketdijital.com/BL-808-H,PR-228.html (ben buradan almadım. Burayı sonradan buldum.)