Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,968

Etiketler
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak bey motorların hepsi cok guzel hayırlısı olsun.Bende arabamın kapı kilitlerini degiştirdim ayarları yapıldı yarın teslim alacam kısmet ise, hafta sonu camlar ve tente takılması var başlıyorum yani, darısı senin başına.:smiley:

Turan YUCEL' Alıntı:
Burak bey motorların hepsi cok guzel hayırlısı olsun.Bende arabamın kapı kilitlerini degiştirdim ayarları yapıldı yarın teslim alacam kısmet ise, hafta sonu camlar ve tente takılması var başlıyorum yani, darısı senin başına.:smiley:
Turan abi ben serviste kilitleri değiştirmiştim kapı ayarlarını da yapmışlardı sözüm ona ama yan kapı çok zor çarparak kapanıyordu.Bu şekilde mi kapanıyor dediğimde servise "ah be abicim bunlar ticari araba kapılar böyle en iyisi bu dediler" Fakat aynı araçtan Bursa da Aydın beyin işyerinde gördüm kapı parmagın ucuyla sanki hidrolik kapı gibi hiç güç harcamadan kapanıyordu.Sonra benim arabada gösterdiler sürgü mekanizması alttan kırık ve kapının oynadığı raylar da esnemekte.Yani alırken arabayı çok iyi kontrol etmeni tevsiye ediyorum abi.Özellikle yan kapı hiç çarpılmadan çok rahatlıkla kapanabilsin.Atilla abi formunda yazmıştı imalata başlayınca kapının mekanizmasına ulaşmak zor önceden halletmek lazım diye.
İzmir den selamlar

Burak merhaba hemen arabanın yanına gittim sabah kapıları konturol etti çok şokur her hani sorun çıkmadı. Uyarın için teşekkür ederim sana kolay gelsin.

Selam Burak,

Karavanının yanından geliyorum.
İşim gereği Bursadayım, fırsat yaratıp İmaj'a uğradım. Aydın Bey sağolsun ikramda kusur etmedi çay, kahve üstü üstüne.

Hemen haberlere geçeyim, Efsane'nin zemin ve tavan kaplaması tamamlanmış. Yaşam alanı yan panelleri de nerdeyse bitmişti. Neredeyse diyorum çünkü 17 m3 için, hazırdaki 15m3 e ait panellerin kullanımından sonra, 15m3 farkına denk gelen bir karışlık bölümü ölçe biçe imal ediyorlar (bu kısmı konuyu takip eden arkadaşlar için yazdım). işte o bölümün de bir yanı alıştırma için beklerken diğer yanının şablonunu hazılanmışlardı. Güzel gidiyor sanırım. Aslında tamamlandığında her şeyiyle belli oluyor karavan. Tamamlanmışlara bir kez daha göz attım. Çok hoş duruyorlar.

Foto alamadım, imalat esnasında buna izin vermek istenmiyor. İsrarlı da olmadım zaten.

Alpaslan

Güzel bir ilgi ve güzel bir bilgi teşekkürler

Alp Abi çok teşekkürler bilgi için ve ilgilendiğin için.Ben de çok merak ediyorum ama bir türlü gidemedim Efsanenin yanına :( İşlerin yoğunluğundan.Ama hayaller sürüyor nereye gideyim ilk geziye veya içinin döşemeleri ne renk olsun gibi :smiley:) Bu arada karavanda yaşama da alıştırma yapıyorum.Dün Cunda dan ısuzu turkuaz otobüsü karavan yapan abim Levent Bey in misafiriydim.İzmir in merkezi Konak da akşam geç saatlere kadar deniz manzarası eşliğinde karavanda karavan ve tekneler üzerine sohbet ettik.İyice sabırsızlanıyorum Efsane nin bitmesi için :smiley:

TUGAY58' Alıntı:
Güzel bir ilgi ve güzel bir bilgi teşekkürler

Tugay bey siz de benim gibi beklemedekilerdensiniz biliyorum, yakınlarımda imalata başalayın/başlatın, sizin karavanınız içinde fırsat yaratıp bilgi toplayacağıma söz veriyorum.
Kendiminmiş gibi keyif alırım, mutlu olurum.

Goldwingerr' Alıntı:
abim Levent Bey in misafiriydim.İzmir in merkezi Konak da akşam geç saatlere kadar deniz manzarası eşliğinde karavanda karavan ve tekneler üzerine sohbet ettik

Eminim güzel geçmiştir. Hele ki İzmir de, hele ki deniz manzarasına karşı ve karavan da...
Eski den İzmir körfezine çok yaklaşılamazdı. ??? Kokusundan! :(
Ancak artık öyle değil, keyifli olmuştur eminim. :smiley:

En kısa sürede kendi karavanınla daha iyilerini yaşamanı dilerim.
Sende bu heyecan olduktan sonra...
Hey özgürlük...

Alp

Tugay Abi de araştırmalarına devam ediyor artık gördüğüm kadarı ile planı hazır ve bir hayli bilgi sahibi çok güzel bir karavan ortaya çıkaracak ben de merakla bekliyorum.İnşallah bir an önce olur.
Alp Abi artık koku falan kalmadı körfezde.İnsanlar orada piknik yapıyor yeşillendirildi.Alsancakdaki ticari liman İzmir in Çandarlı tarafına taşınıyor Konak ve Alsancak da marina yapılacak.Konak da başlandı buna.İnşallah güzel olacak.
Bir de deniz kıyısına karavanlar için özel suyu elektriği olan park yerleri yapsalar tadından yenmez:smiley:
İzmir den Sevgiler
Burak Yalçın

Burak Bey aracınız hayırlı olsun..

Yapmak istediklerinizle idol olma yolunda ilerliyorsunuz. Özellikle de, motorsiklet alt yapınızla, karavancılığa farklı bir soluk getireceğiniz kesin..
Yollara çıktıktan sonra da, keyifle takip ediyor olacağız.

Yolunuz açık olsun...

numan33' Alıntı:
Burak Bey aracınız hayırlı olsun..

Yapmak istediklerinizle idol olma yolunda ilerliyorsunuz. Özellikle de, motorsiklet alt yapınızla, karavancılığa farklı bir soluk getireceğiniz kesin..
Yollara çıktıktan sonra da, keyifle takip ediyor olacağız.

Yolunuz açık olsun...
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler Efsane nin bitiş tarihini askerde şafak sayar gibi bekliyorum.
İzmir den Selamlar

Burak Bey, yeni fotolar bekliyoruz.

Sizin ustalar detayları sevmiyorlar herhalde, direkt neticeyi göreceğiz :smiley:

Syg.

numan33' Alıntı:
Burak Bey, yeni fotolar bekliyoruz.

Sizin ustalar detayları sevmiyorlar herhalde, direkt neticeyi göreceğiz :smiley:

Syg.
Selamlar ben de iş yoğunluğundan gidip de göremedim açıkçası.Bunda imalatın Bursa da olması ve kış şartları da etken oldu her gitmek istediğimiz zaman sağnak yağmurla karşılaştık.Uygun havada da benim işim çıktı.Ama bitmiş durumunu başka bir karavandan gördüğümden içim rahat.Bir de İmaj Karavan sahibi Aydın Bey o kadar hakim ki herşeye ben aklıma gelip arayıp şu şöyle olabilir mi dediğimde zaten yaptık bile onu diye cevap alıyorum :smiley: Benim İmajı tercihimdeki en büyük etken buydu çünkü ilgilenemeyeceğimi bildiğimden tam güvendiğim bir yere yaptırmak istedim.Sonuçtan çok memlunum.Ama tabi çok değerli başka üreticiler de vardır elbette alınmalarını istemem kimseyle ticari bir ilişkim yok :smiley:Telefonla konuşmaktayız yapım aşamasını.Aracın beş yılı doldurması 3 Haziranda olmasına rağmen iç kaplamalar dolaplar oturma grupları wc duş elektrik iç kaplamalar vs bitmiş.Geçen aradıklarında uyduyu panelleri üst havalandırmaları takıyorlardı.Şubat sonunda İstanbul da motorsiklet fuarına gidip karavana koyacağım motoru seçeceğim taşıma demiri ona göre yapılacak.Gelişmeler bu şekilde şimdilik.
İzmirden selamlar
Burak Yalçın

Goldwingerr' Alıntı:
Selamlar ben de iş yoğunluğundan gidip de göremedim açıkçası.Bunda imalatın Bursa da olması ve kış şartları da etken oldu her gitmek istediğimiz zaman sağnak yağmurla karşılaştık.Uygun havada da benim işim çıktı.Ama bitmiş durumunu başka bir karavandan gördüğümden içim rahat.Bir de İmaj Karavan sahibi Aydın Bey o kadar hakim ki herşeye ben aklıma gelip arayıp şu şöyle olabilir mi dediğimde zaten yaptık bile onu diye cevap alıyorum :smiley: Benim İmajı tercihimdeki en büyük etken buydu çünkü ilgilenemeyeceğimi bildiğimden tam güvendiğim bir yere yaptırmak istedim.Sonuçtan çok memlunum.Ama tabi çok değerli başka üreticiler de vardır elbette alınmalarını istemem kimseyle ticari bir ilişkim yok :smiley:Telefonla konuşmaktayız yapım aşamasını.Aracın beş yılı doldurması 3 Haziranda olmasına rağmen iç kaplamalar dolaplar oturma grupları wc duş elektrik iç kaplamalar vs bitmiş.Geçen aradıklarında uyduyu panelleri üst havalandırmaları takıyorlardı.Şubat sonunda İstanbul da motorsiklet fuarına gidip karavana koyacağım motoru seçeceğim taşıma demiri ona göre yapılacak.Gelişmeler bu şekilde şimdilik.
İzmirden selamlar
Burak Yalçın
İmaj Karavanın işinde çok ciddi olduğunu biloyorum.İçin rahat etsin.Aydın Bey bu konuda çok titiz.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR