halilo11
Zirve
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)
merakla takipdeyim
merakla takipdeyim
Turan abi ben serviste kilitleri değiştirmiştim kapı ayarlarını da yapmışlardı sözüm ona ama yan kapı çok zor çarparak kapanıyordu.Bu şekilde mi kapanıyor dediğimde servise "ah be abicim bunlar ticari araba kapılar böyle en iyisi bu dediler" Fakat aynı araçtan Bursa da Aydın beyin işyerinde gördüm kapı parmagın ucuyla sanki hidrolik kapı gibi hiç güç harcamadan kapanıyordu.Sonra benim arabada gösterdiler sürgü mekanizması alttan kırık ve kapının oynadığı raylar da esnemekte.Yani alırken arabayı çok iyi kontrol etmeni tevsiye ediyorum abi.Özellikle yan kapı hiç çarpılmadan çok rahatlıkla kapanabilsin.Atilla abi formunda yazmıştı imalata başlayınca kapının mekanizmasına ulaşmak zor önceden halletmek lazım diye.Turan YUCEL' Alıntı:Burak bey motorların hepsi cok guzel hayırlısı olsun.Bende arabamın kapı kilitlerini degiştirdim ayarları yapıldı yarın teslim alacam kısmet ise, hafta sonu camlar ve tente takılması var başlıyorum yani, darısı senin başına.
Goldwingerr' Alıntı:Bir de bakmışız bu yaz efsane Lyon da
TUGAY58' Alıntı:Güzel bir ilgi ve güzel bir bilgi teşekkürler
Goldwingerr' Alıntı:abim Levent Bey in misafiriydim.İzmir in merkezi Konak da akşam geç saatlere kadar deniz manzarası eşliğinde karavanda karavan ve tekneler üzerine sohbet ettik
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler Efsane nin bitiş tarihini askerde şafak sayar gibi bekliyorum.numan33' Alıntı:Burak Bey aracınız hayırlı olsun..
Yapmak istediklerinizle idol olma yolunda ilerliyorsunuz. Özellikle de, motorsiklet alt yapınızla, karavancılığa farklı bir soluk getireceğiniz kesin..
Yollara çıktıktan sonra da, keyifle takip ediyor olacağız.
Yolunuz açık olsun...
Selamlar ben de iş yoğunluğundan gidip de göremedim açıkçası.Bunda imalatın Bursa da olması ve kış şartları da etken oldu her gitmek istediğimiz zaman sağnak yağmurla karşılaştık.Uygun havada da benim işim çıktı.Ama bitmiş durumunu başka bir karavandan gördüğümden içim rahat.Bir de İmaj Karavan sahibi Aydın Bey o kadar hakim ki herşeye ben aklıma gelip arayıp şu şöyle olabilir mi dediğimde zaten yaptık bile onu diye cevap alıyorum Benim İmajı tercihimdeki en büyük etken buydu çünkü ilgilenemeyeceğimi bildiğimden tam güvendiğim bir yere yaptırmak istedim.Sonuçtan çok memlunum.Ama tabi çok değerli başka üreticiler de vardır elbette alınmalarını istemem kimseyle ticari bir ilişkim yok Telefonla konuşmaktayız yapım aşamasını.Aracın beş yılı doldurması 3 Haziranda olmasına rağmen iç kaplamalar dolaplar oturma grupları wc duş elektrik iç kaplamalar vs bitmiş.Geçen aradıklarında uyduyu panelleri üst havalandırmaları takıyorlardı.Şubat sonunda İstanbul da motorsiklet fuarına gidip karavana koyacağım motoru seçeceğim taşıma demiri ona göre yapılacak.Gelişmeler bu şekilde şimdilik.numan33' Alıntı:Burak Bey, yeni fotolar bekliyoruz.
Sizin ustalar detayları sevmiyorlar herhalde, direkt neticeyi göreceğiz
Syg.
İmaj Karavanın işinde çok ciddi olduğunu biloyorum.İçin rahat etsin.Aydın Bey bu konuda çok titiz.Selamlar.Goldwingerr' Alıntı:Selamlar ben de iş yoğunluğundan gidip de göremedim açıkçası.Bunda imalatın Bursa da olması ve kış şartları da etken oldu her gitmek istediğimiz zaman sağnak yağmurla karşılaştık.Uygun havada da benim işim çıktı.Ama bitmiş durumunu başka bir karavandan gördüğümden içim rahat.Bir de İmaj Karavan sahibi Aydın Bey o kadar hakim ki herşeye ben aklıma gelip arayıp şu şöyle olabilir mi dediğimde zaten yaptık bile onu diye cevap alıyorum Benim İmajı tercihimdeki en büyük etken buydu çünkü ilgilenemeyeceğimi bildiğimden tam güvendiğim bir yere yaptırmak istedim.Sonuçtan çok memlunum.Ama tabi çok değerli başka üreticiler de vardır elbette alınmalarını istemem kimseyle ticari bir ilişkim yok Telefonla konuşmaktayız yapım aşamasını.Aracın beş yılı doldurması 3 Haziranda olmasına rağmen iç kaplamalar dolaplar oturma grupları wc duş elektrik iç kaplamalar vs bitmiş.Geçen aradıklarında uyduyu panelleri üst havalandırmaları takıyorlardı.Şubat sonunda İstanbul da motorsiklet fuarına gidip karavana koyacağım motoru seçeceğim taşıma demiri ona göre yapılacak.Gelişmeler bu şekilde şimdilik.
İzmirden selamlar
Burak Yalçın