Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,971
Burak Bey, bu defa kafiyeli olsun dedim :smiley:
Tekrar hayırlı olsun... Dilerim çok güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

Ara sıra benim de yolumun düştüğü oluyor Bursa'ya. Mustafa Bey daha avantajlı tabi bu konuda ama yolum düştüğünde benimde İmaj'a uğramaya gayret edeceğimden emin olabilirsin.
Merakla bekliyoruz resimlerini...

Kolay gelsin, çabuk bitsin...
Alpaslan

Etiketler
Burak Bey,
tekrar hayırlı olsun sayılı günler çabuk geçer derler( genelde b unu bekeleme sorunu olmayanlar söyler:smiley: ) ....Bol fotoğraflı paylaşımlarınızı keyifle izliyor olacağız...
Kalın sağlıcakla

Goldwingerr' Alıntı:
İnşallah karavanlarımıza sahip olur da kamp gezi yazılarımızı paylaşırız:smiley:
İzmir den selamlar
Burak Yalçın

İnşallah hey.gif

SN HALİL BEYİN DİKKATİNE.... BURAK BEYDEN ALINTI Öğle sıcağı motorlarımızı park ettik bizden iki dakika önce de büyük ve çok pahalı bir karavan ile yaşı 60 ın üstünde bir alman karı koca resepsiyone girmişti.Ben evraklarımızı alıp kaskı bile çıkarmadan resepsiyona girdim.hava 40 dereceden fazla Ağustos.Geride durup onların check in yapmasını beklerken arkadaşlarım da dışarıda kalın giysilerle güneşte bekliyorlardı.Alman karavancı lütfen siz işleminizi yapın dedi.Şaşırdım.Hava sıcak üzeriniz kalın arkadaşlarınız güneş altında dedi.Siz önce check in i bitirin dedi.Sonra campingdeki havuzda eşi ile kendisini görünce tekrar teşekkür etmek için yanlarına gittim karı koca öğretmenlermiş ve ayda 5000 avroya yakın maaşları varmış yılda altı ay geziyor altı ay Berlinde yaşıyorlarmış

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2I8V37YTV Evet Sn Halil bey o almancıdan gördüğüm bu saygılarımla

Burak beyin 20 sayfası 198. mesajı rica ediyorum bir kez daha okurmusunuz birde yine burak beyin bana yazdığı yanıtı,da okurmusunuz saygılarımla

Arkadaşlar Sn Halil beyin Anlam karmaşası gereği Yanlış anlaşılmamdan dolayı tüm arkadaşlardan ÖZÜR DİLERİM.....Sn Halil bey sizdende cevap bekleme hakkımın olduğu.

halilo11' Alıntı:
bir soru sorduk suclu, o alman karavancı zihniyetciler size ne yaptı acaba?
Alman karavancılar motorcuların çektiğini bildiğinden davranışları çok hoşuma gitmişti.Keşke Türkiye'de de
herkes motorculara öncelik verse ama nerdeee bunun çok sıkıntılarını yaşadık yaşıyoruz :(
Almanya ya çok Selam.

bariscim' Alıntı:
Burak Bey, bu defa kafiyeli olsun dedim :smiley:
Tekrar hayırlı olsun... Dilerim çok güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

Ara sıra benim de yolumun düştüğü oluyor Bursa'ya. Mustafa Bey daha avantajlı tabi bu konuda ama yolum düştüğünde benimde İmaj'a uğramaya gayret edeceğimden emin olabilirsin.
Merakla bekliyoruz resimlerini...

Kolay gelsin, çabuk bitsin...
Alpaslan
Çok teşekkür ederim Alparslan Abi:smiley:

carpediem69' Alıntı:
Burak Bey,
tekrar hayırlı olsun sayılı günler çabuk geçer derler( genelde b unu bekeleme sorunu olmayanlar söyler:smiley: ) ....Bol fotoğraflı paylaşımlarınızı keyifle izliyor olacağız...
Kalın sağlıcakla
Off off gel tezkere gelll :smiley: Teşekkürler elimden geldiğince fotoğraf yükleyeceğim.

TUGAY58' Alıntı:
Burak beyin 20 sayfası 198. mesajı rica ediyorum bir kez daha okurmusunuz birde yine burak beyin bana yazdığı yanıtı,da okurmusunuz saygılarımla
Tugay Abi hepimizin bu şekilde birbirine anlayışlı trafikte saygılı olmamız dileğiniz çok güzel.Yazıdaki karışıklıktan yanlış anlaşılma var ben açık yazamamışım.İzmirden sevgiler

Hayırlı olsun Burak bey tez bitmesini dilerim.

Başlığınızı değiştirmemiz gerekecek 2013 yazında gezi anılarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağız.

selamlar.

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak bey siz cok güzel anlam kolaylı ile yazmışınız.

Sn Halil bey sanırım yazılan mesajları okumadan üstün körü geciyo yada o an sizin o mesajınızı okumadan benim ALMAN dememe rağmen Sn Halil bey bunu türkiyedeki benimde kınadığım tarzdaki ( Almancı ) değişi gibi algılayıp.bana serzenişde bulunmuş.Cok üzüldüm
.
Diğer yandan Sn Halil beyin kafasındaki ( Almancı ) 30 senedir yaşadığım hayat arkadaşım neredeyse Almanyada doğma büyüme desem yalan olmaz bunun yanı sıra tüm sülalemde Almancı.ve şu bir gercekki benim dünya görüşümdeki işci sınıfında,ki işciler arasında 1.sıradaki işciler ALMANCILAR,DIR Sn Halil bey.

Cok zoruma gitti cok da canım acıdı Sn Halil bey,

Bir önceki mesajımda,da belirttiğim gibi bu haksız eleştirinin karşılığını bekliyorum..

güngör' Alıntı:
Hayırlı olsun Burak bey tez bitmesini dilerim.

Başlığınızı değiştirmemiz gerekecek 2013 yazında gezi anılarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağız.

selamlar.
Çok teşekkürler.İnşallah gezi yazılarını 2013 yazından itibaren paylaşmaya başlayacağım :smiley:

Affınıza sığınarak bir küçük uyarıda bulunmak istiyorum. Almanya'da çalışan kardeşlerimiz (en azından bazıları) kendilerine Almancı denmesinden hoşlanmıyorlar. Şahit olduğum bir vakada, arkadaşım kendisine Almancı diyen birisine şöyle demişti "Neden bize Almancı diyorsunuz? Biz size Türkçü diyor muyuz?" ;D ;D ;D

TA2RX' Alıntı:
Affınıza sığınarak bir küçük uyarıda bulunmak istiyorum. Almanya'da çalışan kardeşlerimiz (en azından bazıları) kendilerine Almancı denmesinden hoşlanmıyorlar. Şahit olduğum bir vakada, arkadaşım kendisine Almancı diyen birisine şöyle demişti "Neden bize Almancı diyorsunuz? Biz size Türkçü diyor muyuz?" ;D ;D ;D
Düşüncenize harfiyen yürekten katılıyorum.Sevgiler.

TUGAY58' Alıntı:
SN HALİL BEYİN DİKKATİNE.... BURAK BEYDEN ALINTI Öğle sıcağı motorlarımızı park ettik bizden iki dakika önce de büyük ve çok pahalı bir karavan ile yaşı 60 ın üstünde bir alman karı koca resepsiyone girmişti.Ben evraklarımızı alıp kaskı bile çıkarmadan resepsiyona girdim.hava 40 dereceden fazla Ağustos.Geride durup onların check in yapmasını beklerken arkadaşlarım da dışarıda kalın giysilerle güneşte bekliyorlardı.Alman karavancı lütfen siz işleminizi yapın dedi.Şaşırdım.Hava sıcak üzeriniz kalın arkadaşlarınız güneş altında dedi.Siz önce check in i bitirin dedi.Sonra campingdeki havuzda eşi ile kendisini görünce tekrar teşekkür etmek için yanlarına gittim karı koca öğretmenlermiş ve ayda 5000 avroya yakın maaşları varmış yılda altı ay geziyor altı ay Berlinde yaşıyorlarmış

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2I8V37YTV Evet Sn Halil bey o almancıdan gördüğüm bu saygılarımla

pardon yanlış anlamışım kusura bakmayın özürdilerim

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR