Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y_bakla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,852
Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Arka dingilin iki tarafinda sase nin altina kalan eteklik diyebilecegimiz uzantilarini da yenilememiz gerekti ve bizde hazirladik. Iki yani ve arkada da tampondan asagi sarkan bu parcalari yaptik ve hazirladik. Suya camura maruz kalarak edeta erimis bu parcalari gorup te degistirmemek mumkun mu?

20120226_155202.jpg

20120226_160715.jpg

20120226_161356.jpg

20120226_194100.jpg

20120226_194136.jpg

Etiketler

Yusuf'ların kaderi bumudur :'( Yusuf bey tekrardan aramıza hoş geldiniz adı karavan olan hurdanız hayırlı olsun,işe birde kötü değilde iyi açıdan bakmak gerek bu hurdalar insanı usta yapıyor kişi bir kere bu işe girdimi battı balık yan gider misali yapacak birşey yok deyip alıyor eline manivelayı ;D çoğu yerde çekiç tornavida bile iş görmüyor.Bizde 2 sene önce sizin gibi yeminle karavanını öven bir sahtekara denk geldik az çok anladık 3-5 masrafla oturulur hale gelir diye düşündük oysa karavanın kasa araları kanser olmuş elle ufalanacak hale gelmilş neyse 5 aylık bir çalışma ile kasayı toparladık çokda güzel oldu sizin bu topiği iş yoğunluğundan dolayı geç farkettim kusura bakmayın,fotoğraflara bakarken sizin yerinizde gördüm kendimi o anı tekrar yaşadım Allah kolaylık versin size,sizin avantajınız var en azından emekli ve çalışacak bir garajınız var birde şikayet etmeyen komşular tabi ;D yapım aşamasını ilgiyle takip edeceğim kalın sağlıcakla.

Yusuf bey,

Yusuf bey aldığı karavanın hurda olduğunu bilerek almış. Sizinkinden farklı ve işin başından itibaren iddialı bir durum yani...

TA2RX' Alıntı:
Yusuf bey,

Yusuf bey aldığı karavanın hurda olduğunu bilerek almış. Sizinkinden farklı ve işin başından itibaren iddialı bir durum yani...

Merhaba Bekir ve Yusuf Bey,
Yusuf Beyin hurda ile ugrasma sureci ve batti balik gorusu bize pek uygun olamiyor sanirim. Ama Bekir beyin iddeali bir durum ifadesi de bizim gibi hic karavan tecrubesi olmayan amator meraklilar icinde abarti olur.
Alt tarafi bir karavan, insan emegi ile yapilamayacak ne olabilirki dusuncemiz ile eski bir karavanin sadece dis kaplamasini kullanma fikri isin ciddiyetini kucuk gormekmi yoksa cahillikmi onumuzdeki surecte hep beraber gorecez. Gerekli aletlerimiz ve garajimiz var ken bos zamanimizi verimli kullanmak icin bir proje bulma arayisiydi bizimkisi belki de. Daha da isin basindayiz. Uzun bir yol olacak.

Yusuf bey ben yazımı yazarken çok yerde gülücük ifadeleri kullandım niyetim sizi üzmek değil bunu bilmenizi isterim,sizin karavanın kaderide bizimki ile aynı olduğundan ve o çalışma günlerim aklıma geldiğinden işi biraz alaya aldım affınıza sığınarak,doğru diyorsunuz insan emeği ile yapılamayacak birşey yok sonuçta o karavanı zamanında yapanda bir insan :smiley: ayrıca sizin el aletlerinizi ve yaptığınız işi gördükten sonra çok daha iyisini yapacağınızdan eminim ;)

y_bakla' Alıntı:
Merhaba Bekir ve Yusuf Bey,
Yusuf Beyin hurda ile ugrasma sureci ve batti balik gorusu bize pek uygun olamiyor sanirim. Ama Bekir beyin iddeali bir durum ifadesi de bizim gibi hic karavan tecrubesi olmayan amator meraklilar icinde abarti olur.
Alt tarafi bir karavan, insan emegi ile yapilamayacak ne olabilirki dusuncemiz ile eski bir karavanin sadece dis kaplamasini kullanma fikri isin ciddiyetini kucuk gormekmi yoksa cahillikmi onumuzdeki surecte hep beraber gorecez. Gerekli aletlerimiz ve garajimiz var ken bos zamanimizi verimli kullanmak icin bir proje bulma arayisiydi bizimkisi belki de. Daha da isin basindayiz. Uzun bir yol olacak.

Bu alçakgönüllülük (eskilerin deyimiyle tevazu) beni öldürecek. ;D

Ustacım zevkle takip ediyor, allah kolaylık versin diyorum. Saygılarımla.

Yusuf bey Karavanınız hayırlı olsun tamir işi kısa zamanda biter inşallah kolay gelsin
g

gitarcı kurtaran.

Kolay gelsin dilekleriniz icin hepinize teker teker tesekkur ederim.
Hala yagmurlarin yagmayacagina emin oldugumuz bir gun bekliyoruz arkayi toplayabilmek icin. Bu gun tam parcalari getirdik takmak icin bir deneme yapalim dedik yagmur basladi.
Yagmur ormanlarina bu kadar yakin yasamanin farki. Kanada nin geri kalani karla buzla mecellesirken biz yagmur dan sikayetci olmamaliyiz belki de.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR